Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Księciunio

W POZNANIU MIESZKASZ? SPOTKAJMY SIE NA FORUM

Polecane posty

Witajcie, ja tylko na chwilke i zmykam ! Air- sprobuje jeszcze raz wyslac pozniej jak wroce do domu, nie wiem dlaczego nie doszlo:( Marusia :) Trawnik :) Wszyscy pozostali:) A....teraz, nie moglam sie oprzec, wypelnie kwestionariusz: :D 1. w Poznaniu 2. Poznan, ale takze Trojmiasto 3. Grunwald, Stare Miasto 4. Nowy 5. Prus odpada Proust chyba dla mnie lepszy 6. Kiedys chodzilam jak bylam malenka 7. Jesli piwo to Lech, miller, itp. nie pamietam nazw :D 8. nie pamietam, ale zapewne na perfumy :) 9. nie, kupuje ewentualnie 10. przebieram sie a jakze 11. zawsze gasze swiatlo :) 12. zostawiam dla pana w smietniku, on sobie codziennie zabiera 13.nie jest to regula ale czesto mam cos slodkiego 14. tylko ludziom pracujacym tzn np grajacym na fujarce ;), o i mam taka pania ktorej zawsze daje odziez, przychodzi 2 razy do roku 15.nie mialam nigdy takiej sytuacji OK uciekam :)

Gość
No wiaruchna kochana, co z wami? Chcieliście pisać i co? Dałam wam taką piękną możliwość wyrażenia siebie :) A tu pustki.

Gość no halo
poznaniacy, macie taki fajny temat nadany, a wy nic??????????????????

Gość
No, chyba się nie powiodło, a szkoda :(

hello ziomy:)....wpadłam na chwile pomiedzy jednym a drugim rozdzialem z socjotechniki...tak strasznie niechce mi sie uczyc a za tydzien egzamin....buuu..szczerze wam powiem ze nienawidze sesji letniej...zawsze nam dowala najgorsze rzeczy i siedz i sie ucz podczas gdy inni, czyt. uczniowie szykują sie na wakacje...buuu...cóż mykam dalej walczyc z socjotechnikami...buzia

To może ja też wypełnię ten \" KWESTIONARIUSZ PRUSAKA \" 1/ w Poznaniu 2/ Poznań, oczywiście 3/ Stary Grunwald - bo tutaj mieszkam , ale lubię też Sołacz .. 4/ zdecydowanie Nowy 5/ Nie przepadam ani za jednym , ani za drugim najbliższy mi jest Wharton , albo Łysiak ... 6/ Nie byłam na meczu Lecha .. wystarczy mi jak muszę zamykać okna w trakcie spotkań na Bułgarskiej ... zbierać puszki i inne śmieci wokół mojej posesji ... i pilnować , aby zanim zaczną parkować tysiące kibiców swoje samochody wystawić swój pojazd z garażu , bo już mi się parę razy zdarzyło jechać tramwajem z powodu zastawionej bramy .... 7/ Lech Pills 8/ Na \" korki \" z angielskiego ..( ambitna byłam w młodości ) 9/raczej nie zabieram , a potem żałuję bo głód mnie ściska.. 10/ \"laczki \" tak i najczęściej zakładam cos \" luźnego \" , nie jest to dres 11/ Czasami 12/ makulature zbieram i zabieraja ją służby porządkowe 13/ nie, właściwie to słodkiego nie jemy , chyba ,że u teściowej .. 14/ daje niestety , choć często mam wątpliwości 15/Lekarzom , nie zdarzyło mi sie , ale często dziekowałam za zaangażowanie. A policjantom ? gdyby mnie przyłapali ... to pewnie rozważyłabym \" ZA I PRZECIW \" ( mam na myśli konsekwencje ) Pozdrawiam , Kinga P.S. oj, coś mało nas , internautów w porównaniu z takim Wrocławiem ...

hehe wróciłem po kilku dniach i co widze ?? piekny, świezy i pachnący topic o Poznaniu:P:P:P:P ciesze sie ze nie umarl !! Nie ma to jak Wielkopolska wytrwalosc, wkoncu tylko Powstanie Wielkopolskie odnioslo sukces. Cospozostalo w naszej krwi !! tak trzymac i wiecej wiecej, wiecej.

Podciągam .... ale mam juz coraz więcej wątpliwości Poznaniacy !!! gdzie jesteście \" do pioruna\" KInga

Gość
Ja miałam absolutorium, więc jestem usprawiedliwiona :D

No musze sie wpisac....wywialo mnie kilka tys km od rodzinnych stron, ale pyra z urodzenia jestem :))) Jezyce sie klanaiaj, a wakacje zamierzam spedzic nad jeziorkiem Kierskim :))

Gość xoxoxoxoxoxoxoxxo
KSIECIUNIO >>>> Skąd dokładnie jesteś bo coś mi się wydaje ze się znamy, tylko trudnho mi to księciunio do kogoś przylepić.... Chodzi mi to po głowie....

1. URODZIŁEM/AM SIĘ W... SRODA WLKP 2. MOJE ULUBIONE MIASTO TO... Moze być POZNAŃ 3. MOJA ULUBIONA DZIELNICA POZNANIA TO... STARE MIASTO 4. JAKI TEATR WOLĘ POLSKI CZY NOWY .... NOWY Ładnie wygląda 5. WOLĘ CZYTAĆ PRUSA CZY PROUSTA ... ani to ani to 6. KIEDY OSTATNI RAZ BYŁEM/AM NA MECZU LECHA ... o z dwa lata temu 7. PIJĘ PIWO MARKI... HEINEKEN ( lech zastępczo ) 8. NA CO WYDAŁEM\\AM PIERWSZE ZAROBIONE PIENIĄDZE? Kupiłam piórnik ( 5 klasa ) 9. CZY DO PRACY ZABIERAM SZNYTKI? ... Nie, szykuje w pracy 10. GDY WRACAM DO DOMU TO ZAKŁADAM DRES I LACZKI? ... Nie !!!!!!!! 11. KIEDY WYCHODZĘ Z POKOJU TO GASZĘ ŚWIATŁO? ... NIE 12. CO ROBIĘ Z MAKULATURĄ? ... SEGREGUJE 13. CZY W NIEDZIELĘ IDĘ Z RODZINĄ NA SŁODKIE? ... NIE 14. CZY DAJĘ JAŁMUŻNĘ? ... ???? 15. CZY DAJĘ ŁAPÓWKI LEKARZOM I POLICJANTOM? Policja nigdy mnie nie złapała. Lekarzą płace za wizyte.

Gość buki juki
czeja jestem z okolic poz i uwazam ze to miasto jest ok .nawet zastanawiam się nad przeprowadzeniem tam , chociaż na jakiś czas.pozd

Gość bójka
ophra,air -ja tez na kopernika,tylko troszke dalej.moja ulica zaczyna sie na p

Gość
Bójka - pozdrawiam ulicę na P :D

Witam :) jakis czas mnie nie bylo, ale nie zapomnialam absolutnie Bojka- :) Air :) Wszyscy pozostali- pozdrawiam pieknie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ....o i taki mam humorek czego i Wam zycze

w takim razie podnoszę. lubię Poznań bardzoooooo super miasto ;)

Gość jusia78
ja również z Poznania- os.Batorego. pozdrawiam serdecznie.

Gość PoznanWlkp
Cudowne miasto!!!!!!!!!!!!!!

Gość drynda
i szneka z glancem jo z poznania

UWAGA !!!! OGŁASZAM KONKURS BEZ NAGRÓD hehehehe :P:P:):):) :P:P Oto pytanie konkursowe: \"DLaczego Poznań jest miastem wyjątkowym?\" W konkursie może brać udział każdy wiec do roboty !!!! Nagrody czekaja hehehehehe :):):)

Gość parker
a ja sie przeprowadzam niedlugo do Poznania, a niedawno mieszkalam we wrocku:))) hej, sa tu fajni ludzie???

Gość parker
czesc marusia, Ty tez jestes taka malomowna?;-)