Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Księciunio

W POZNANIU MIESZKASZ? SPOTKAJMY SIE NA FORUM

Polecane posty

Gość klikam z pracy
mieszkam na Grunwaldzie:) pracuję na Wildzie:) pozdro

Gość
Jak temat o Poznaniu to ja się też muszę wpisać :) Mieszkam tu od urodzenia, uwielbiam to miasto, też mieszkam na Grunwaldzie :D Pozdrawiam Poznanianki, Poznaniaków i wszystkich, którzy kochają Poznań :)

Hej! Air- Grunwald to takze moja dzielnica :) byc moze sie mijamy nawet ;) Ksieciunio- :D- Oborniki- czesto przejezdzam jadac na polnoc Pozdrawiam wszystkich Wielkopolan serdecznie 🌻

czesio Poznaniacy:) hmmm wprawdzie dzis mój humor jest gorszy od wczorajszego ale cóz..trzeba isc dalej...fajnie ze powstal taki topic..ja mieszkam w Przeźmierowie ale studiuje i pracuje w Poznaniu...i kiedys bede tam mieszkac..kocham to miasto...

Gość takajaka
Ja planuje sie przeniesc we wrzesniu do Poznania, bo studiuje tam zaocznie na 1 roku,ale dojezdzam. Bede sie rozgladala za praca,ponoc jest ciezko,ale czy faktycznie?? NIe licze na razie na prace w dziale handlowym ale czy mozna sie samemu u Was utrzymac? Jak to jest?Poznaniaki,pomozcie!!:)

Dogonimy Wrocław i to bardzo szybko.Poznań -moje miasto dobrą sławą owiane !!!!!!!!!!!!!

Gość nie jestem z Poznania
a szkoda

Gość
hahahaha, może Wrocławian jest więcej, dlatego im szybciej przybywa. A poza tym w Poznaniu super pogoda, więc lepiej sobie siedzieć w zielonym niż przy kompie. Może faktycznie się mijamy :) Co do pracy, to ostatnio dużo widzę informacji, że sklepy przyjmują ekspedientki, na przykład w King Krossie, albo na kelnerki, szczególnie latem tego jest full. Problem może być z pracą na stałe, na etat, z jakimś ambitnym zajęciem. Ale żeby dorobić na studia to myślę, że spoko.

Ja lubie jeżdzić do Poznania!! Fajny teraz wprowadzil iradar hehehe. Pozdro for all.

Air, a moze jeszcze sprecyzujesz jaka czesc Grunwaldu jest szczegolnie bliska Tobie? ;) Pozdrawiam raz jeszcze :)

Gość kawaii
Czesc wszystkim :) Ja dzis opalałam sie na Malcie- wspaniala pogoda, słoneczko super przygrzewało... A slyszeliscie, ze maja zrobic plaze nad Warta kolo mostu Krolowej Jadwigi?? Przywiaza mnostwo ton zolciutkiego piasku i bedziemy miec kolejne fajne miejsce rekraacyjne w Poznaniu:)

no nie wierze czy nastała cisza na tym topiku ludzie przeciez chcieliscie pobic wroclaw.wiec wpisywac sie na ten topik szybciutko

Gość nie jestem z Poznania
a szkoda

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Gość hej hej hej
ulica czechosłowacka się kłania:D

Napiszcie jakie miesjca lubicie najbardziej wPoznaniu. Moze ja rozpoczne: - ul. Półwiejska, _ Stary Browar, - Multikino, - M1 i jak otworzą Plaze to to bedzie moje ulubione miejsce napewno :P:P

Gość kawaii
Ja lubie szczegolnie jeziorka w Strzeszynku, Rusałke, Stare Miasto i oczywiscie Stary Rynek, Ostrow Tumski, Fare , Deja Vu, Sorelle, Capriciose, Kakaową Republikę, Saloon, Terytorium, Esencje, Zakrecona Bile :)

Gość niemiec
Ist der Blaistift B kurz? Nein, er ist nicht kurz, sondern lang. Ist der Buch C dick? Nein, er nicht, sondern dünn. Ist der Rucksack D leicht? Nein, er nicht leicht, sondern schwer. Ist der Pinsel E lang? Nein, er nicht lang, sondern kurz. Ist die Notizbuch F dünn? Nein, sie nicht Dünn, sondern dick. Ist die Federtasche G schwer? Nein, sie nicht schwer, sondern leicht. Ist der Radiergummi H eckig? Nein, er nicht ekig, sondern round. Ist der Segregator I dünn? Nein, er nicht dünn, sondern groß. Ist der Lineal P kurz? Nein, er nicht kurz, sondern lang. Ist die Farben Y klein? Nein, sie nicht klein, sonder groß.

Gość I ja jestem
Poznanianką................ale teraz mieszkam w Kaliszu :classic_cool:

Gość knight
wróćmy do plazy. jak ją otworzą, to idę na star wars III

Ja też z Poznania ..... \" Grunwald pozdrawia Rataje \" Piękna , ciepła noc przed nami....

Gość no nie wierze
czyzby poznan spał???????????????

Gość ania....
a ja nie spie :P ale zaraz ide, a przy okazji podrzucam do gory :)

Gość misiolinka
czy mi sie wydaje czy chcieliscie pobic wrocław pozdrawiam wszystkich poznaniakow

Gość poznaniu
zyjesz??????????????????????????????????????????????????????/