Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Księciunio

W POZNANIU MIESZKASZ? SPOTKAJMY SIE NA FORUM

Polecane posty

Gość parker
a to szkoda, oj, szkoda:) i w ogole Poznaniacy juz chyba powyjezdzali na wikend:) no to milego wikendu

Gość minimisia
cześć jestem tu nowa a gdzie wszyscy?

Gość
Chyba nam temat obumarł :( No chyba, że jesteście wszyscy na Jarmaku Świętojańskim :) Swoją drogą ja jeszcze nie byłam :D

hehe, ja nie jestem na jarmarku, niestety, trzeba pracować:( i też jescze nie byłam i jak znam życie już penwie nie dotrę :0

yhm, chyba nie:( ale może jeszcze cosik ruszy;) trzeba być dobrej myśli!

Oj , chyba rzeczywiście poznańscy internauci są bardzo leniwi , albo ich poprostu nie ma na kafeteri...SZKODA Wpisałam się , bo jakoś spać nie mogęi nudzę się ... Pozdrawiam KINGA Z GRUNWALDU

Gość Szuszfol
Przyszła nyndza ze Swarzyndza. Pozdrawiam wszystkich hapaczy którym chce się tutaj szrajbać. Szkoda że na forum taka żybura :(

Gość studentka_AE
Poznaniacy! Pomóżcie! Poszukuję kawalerki lub 2-pokojowego mieszkanka (dla 2 studentek) do wynajęcia w Poznaniu. Cena: do 800 zł ze wszystkimi opłatami. Jeżeli macie coś do zaoferowania to piszcie na mail! PS Jak macie coś trochę droższego to też możecie napisać ;)

a poznaniakow nie ma na forum, poniewaz w te pienke, letnie dni wola siedziec na malcie z winkiem, albo na Starym :-) a swoja droga - laten Poznan umiera - brakuje studentow. dlatego do jakichkolwiek knajp chodze w sezonie od pazdziernika do czerwca - wtedy jest najweselej

nie wiem dokladnie, ale to jest jakis protest kibicow, ktorzy sie poklocili z browarem i nie kupuja go, ale nadal sa fanami druzyny - pewnie w necie gdzies bedzie o tym :-)

chodzi o to, że KP chce (czy tez już podpisała umowę) sponsorować wisłę kraków, wisła będzie biegać z logo TYSKIE na koszulkach. no i nasi kibice uznali to za zdradę lecha. i to by było na tyle w skrócie. i dlaetgo bojkotują wyroby KP, czyli lecha, tyskie, dębowe, reddsa, pilsnera, doga......

tzn nie kupują wyrobów KP, czy nie piją innychpiw to nie wiem, nie widziałam ;)

ja też gniję w pracy, ale zaraz się urywam, bo musze na uczelnię lecieć, a przy okazji to chyba wpadnę do domu się przebrać, bo strój to mam na dzisiaj nieodpowiedni - japonki i spodnie 3/4 :o i mimo, że jestem zmotoryzowana, to nie uśmiecha mi się hasanie po kałużach praktycznie na boso. i do tego jeszcze nie mam zadnej bluzy, a za ciepło to chyba nie jest :(

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx
A ja mialam zajebista pogode na urlopie.....jestem zajebiscie opalona:)

🖐️ Widzę że jednak coś ruszyło ;) Penelope, jak ja pisałam pracę mgr w tym roku to miałam monopol na komputer, zawsze wyganiałam rodzeństwo \"bo piszę pracę\", a faktycznie miałam włączoną Kafeterię :D Jak ktoś wchodził to szybko zmieniałam na moje wypociny... I tak czasami cały dzień potrafiłam, nie pisząc w pracy ani słowa :D Ja też miałam wakacje pod znakiem zimna i deszczu :( Byłam w Kołobrzegu tydzień, a nad morzem zimno, mokro i jeszcze sztorm :( Ani dnia na plaży nie spędziłam, nawet spacer po plaży był mało przyjemny bo koszmarnie wiało :( Kiedy wracałam to właśnie w ten dzień zaczynały się upały :(:(:( A w ogóle to pozdrawiam wszystkich, tej :)

J wróciłam w niedzielę, 14 :( Jak już siedzieliśmy na dworcu czekając na pociąg to słońce cudznie świeciło i zrobiło się tak ciepło, że pierwszy raz sciągnęłam polar :o A zwykle nosiłam 2 :o Najgorsze jest to, że to był mój pierwszy wypad nad morze od 10 lat 😭 I nawet się nie wykąpałam ani na ciepłym piaseczku nie poleżałam 😭 No nic, odbiję sobie za rok :) A tak w ogóle to z Wildy jestem :)

hihi, ja nabrałam sukienek, bluzeczek na naramkach, a zamiast tego przydałby się jeszcze jeden polar :D Eee tam, już odżałowałam. Kasy tylko szkoda, bo jak pogoda nie dopisała to zostawały smażalnie i knajpy :o W weekend jadę do Wrocławia, na konkurs lotów Red Bull :D Przynajmniej się pośmieję :)

Hmmm, ja to raczej nie bywam ;) Jeżeli już to jakaś pizza, Mc Donald\'s czy naleśnikarnia :D Po pubach i innych lokalach też sie nie szlajam, chociaż ostatnio byłam w Siouxie, przy Starym Rynku :) Nawet fajne miejsce, w dolnej części wieczorem karaoke, a na górze potańczyć można :) Tylko piwo drogie, 7 zł :o