Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykła dziewczyna

wymieniamy najdroższe rzeczy jakie kupiłyśmy!!!!!!

Polecane posty

Gość zwykła dziewczyna

ja np. nie odmówię sobie kolejnego tuszu diora, a Wy??? na co jesteście w stanie zapłacić majątek???????????? macie jakąś słabość?? u mnie to kosmetyki... ;)!!!

Gość zwykla dziewczyna
a moze kupiłyście i okazało się to porażką????????

ja jesienią kupiłam sobie zzzzzzacudowne buty z Gino Rossi za prawie piec stow. Nieopatrznie zostawiłam je w przedpokoju, nie schowalam do szafy. A w nocy, moj ladny pieseczek obgryzł cholewkę w jednym z nich., bo muząbki wtedy rosły. Ot, taki fajny zakup. A buty byly pięęęęęęęęękne, oj piękne. ;(

Gość od kiedy tusz diora
kosztuje majątek?? Biedaczka:O

Samochód.Oj to byl duzy wydatek, ale dzieki temu jestem szczesliwa i nie wyobrazam sobie jezdzic autobusem.

Gość Tiaaaaaaaaaaa
A ja mam hopla na punkcie butow i torebek.....ale w koncu kazdy cos tam ma...

Gość zwykła dziewczyna
ojej to faktycznie z tymi butami, cholewcia.., co do tuszu to uważam, ze to dużo i nie uważam sie za biedaczke, ponieważ cieszę się tym, ze stać mnie na niego, a 115zł za tusz to wg mnie dużo;)!!

Gość mieszkanie

Gość torebki
Ja mogłabym wszystkie pieniądze wydać na torebki.Mam ich już całą szafe i dalej kupuje

Zwykla dziewczyna ma racje :) Ja mam manie kupowania butow i torebek;) no i jeszcze perfumy :)

Gość Tiaaaaaaaaaaaaaa
torebki - witaj w swiecie uzaleznionych :-)

ja mam tak samo z tymi torebkami, chłop na mnie krzyczy ciągłe... hihi mam już chyba z 15-ście, ale to i tak pewnie mało w porównaniu do Was ;)

Gość Zainwestowałam w męża
zupełnie się nie opłaciło. Ile mogłabym za to kupić sobie....

Gość Tiaaaaaaaaaaaaaaaaa
Cyba moje KoFanie jest nietypowe.....nie czepia sie torebek. Hmmm ale tez ma hopla na punkcie butow.....hehe

ojej to masz szczęśćie, ja ciągle słysze: za dużo torebek, po co ci kolejna? kosmetyki się już nie mieszczą.. hehe bllablla blaaaa... kto by tam tego słuchał :P

a w jaki sposob mozna zainwestowac w meza?;) Ja inwestuje w siebie, o mieszkaniu moge sobie tylko pomarzyc...

oj można inwestować można na przeróżne sposoby ;)! co by był ładnie ubrany trzeba zrezydnować z części kasy na siebie i przeznaczyć ją na faceta, ja męża nie mam, ale też inwestuje w faceta ;)!

Gość ykhym..
overlock - 1400 zł droga ale pożyteczna zabawka, bardzo chciałam ją mieć :)

to są takie duuuuuuuuuuuuze buty na baaaaaaaaaaardzo wysokim obcasie! heheheheheh ;))) Zartuje, to jest taka maszyna do szycia, zdaje sie ze do obszywania, do wykonczenia itp. pozyteczna rzecz rzeczywiscie, ale sie nie znam na szyciu. pozdrówka! ;)))

Gość ykhym..
obejrzyj szew boczny w swojej bluzeczce :) właśnie od tego służy moja zabawka ;)

bez jaj proszę :D hihi mam też jedną kurtkę ze skóry morgana kosztowała majątek wg mnie, bo ok 700zł ja nie więcej ;)! ale na szczęśćie KTOŚ mi ją kupił, ale jest meine hehe !! a torebke kupiłam 200zł taką w serca , przepiekna .. :D

1. samochód za 135.000 2.wczasy za 7.000 3. buduje dom i narazie koszy inwestycji to 278.000 4.jestem uzalezniona od kupowania ciuchów

Gość a ja kupiłam
kurtke skórzaną za 1200 zł a to było prawie 8 lat temu. I musiałam w niej chodzić chyba z 5 lat, bo była taka droga. Teraz kupiłam za 600 zł i też jest fajna. Ale moja siostra wygrała: pewnie tylko dziewczyna z zchodniopomorskiego będą wiedziały o czym pisze: wydała 600 zł na bufallo, czyli buty na 15-cm podeszwie.I to też było ok. 5 lat temu.

Gość do zielony groszek..
żartujesz??? :O to ja się nie wypowiadam, bo biedna jestem przy Tobie :/ !!! gdzie pracujesz? jak można wiedzieć.

Gość do zielonegowlasnie
ile zarabiasz i gdzie pracujesz? moze pojde w twoje slady....

Jestem koordynatorem ds rozwoju sieci w jednej z telefonii komórkowej w naszym kraju i pracuję w niej od 6 lat . Mąż jest menagerem w jednym z większych hipermarketów w Polsce .