Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykła dziewczyna

wymieniamy najdroższe rzeczy jakie kupiłyśmy!!!!!!

Polecane posty

Gość harry - magiczna postac
Czeesc Wszystkim! Właśnie wróciłem z wakacji. Byłem w Nowej Zelandi. Impreza ta kosztowała całkiem całkiem bo 12tys zł. Z nowych rzeczy które mam to 1 Perły - 10 tys euro( tak tak 40 tys zł) 2 Marynarka Dolce&gabbana 2.500 Tys euro ( 10 tys zł) 3 Buty 2.250 tys zł Czytałem jeszcze kilka komentarzy i zadane było pytanie. Czym Jedzisz? Miałem (to co pisałem za 234tys zł) była to nowa Gs 300 (Leksus) Aktualnie mam Porsche 911 carrera 2 za 400 tys zł (czuje sie jakbym szorował po ziemi dupa) i zamierzam zmienic na volvo (nowe) Pozdor p.s Jak sa błedy to pech...

Gość hihihihi
harry magiczna postać kupił sobie perły :) ciekawe gdzie w nich chodzi ;) jakis metroseksualny jest;) (dawniej gej) a jaki marynarka ma rozmiar? i czy jest z kolekcji couture czy street?

jak to miło że ktoś tu lubi jeszcze wydawać kaską ;) Ja odliczam do końca września - jadę na urlop do Tunezji i tam pewnie wypruje sobie kieszenie do reszty :) :)

cześć moje perełki! wpadłam do was na chwilkę i juz spadam! zaczynam prace od połowy wrzesnia i jestem happy :) poza tym nic się nie ucze do egzaminow :/ co mnie bardzo .. irytuje ale taka juz moja natura :) ! Wołodyjowska -> miłych wakacji buraku, zielona buziaki tesknie za Wami bard zo, papa ❤️ [ kwiat]

Gość a jego nie ma wciąż
snoby wracajcie :(

Gość Król Artur
Czesc! Na poczatku chce wyjasnic ze Król Artur i Harry-postac magiczna to ja(po prostu mma dwa nicki) Ostatnio kupiłem sobie kika rzeczy 1. Stół 12.000zł 2. Wykończyłem łazienkę 67.500zł 3. Stól bilardowy 12.500zł 4. Buty 2000euro 5.Spodnie 700zł 6.Kurtke 4.750zł 7.koszule (gucci)1500euro 8.Pióro 8000 zł To jest to co kupiłem z drogich rzeczy. A co do pytania o marynarke to jest ona z kolekcji Elegant. Pozdro dla wszystkich (snobów też)

Gość kluska zlana
to tysięczny wpis i jest MÓJ :P

Gość Biedaczek
Czesc! Jak tak tu was czytam to az zyc mi ise nie chce! Moja najdrozasza rzecza to jest samolot za 169zl ktory powinien latac a zbytnio nie lata. Ale dam jakos rade przeboleje to!

Dawno mnie tu nie bylo, myslalam, ze jakies antyburaki juz milion lat temu skasowaly ten najwspanialszy pod sloncem topik, ale nie :D Nie mam za wiele czasu, chce tylko dac znac wszystkim buraczankom, ze zyje i mam sie dobrze, o dziwo, bo mialam ostatnio hardcorowe przejscia:) Pozdro jeszcze raz, na razie nie pracuje, czekam na rozpoczecie roku akademickiego (pierwszego w moim zyciu :) ) Jeszcze raz pozdrawiam :D

Gość upupup
podnosze bo fajne

O, wyfryzowana, przegielas, ja go wcale w dupie nie mam, tylko na razie sie nie snobuje, bo cala $ ostatnio wydalam na % :) :) :) a co!

Gość powiem krótko
hi hi jak to nie macie co napisać, ruszcie głowa, puście wodze fantazji i fruuuuuu też możecie "kupić" wszystko :)

Gość Kasandra17
A ja za jednego zeba - korone - zaplacilam 1500 zl. Kupuje produkty do pielegnacji twarzy za 600 zl (jeden zestaw), Krem do oczy - 150 zl Balsam do ciala - 250 zl (http://biogime.no) Plaszcz - 1000 zl

kupilam se pomadke lancome z drobinkami zlota ale na allegro wiec tylko 55 zl wkrotce kupuje bryczke, opla tigre wracajcie tu!!!!

Gość nie zwykła dziewucha
he,fajnie wam laseczki.... za 115zł,to ja kupię jakieś spodnie i bluzkę np.....takie to dziwne,że jedna rtzecz,taka malutka kosztuje tyle samo co np. kilka bluzek....

Gość Król Artur
Czesc! Widze ze coraz mniej ludzi wpisuje sie na tym topicku ,i wolodyjowska miala racje maja go w d***. Z RZeczy które ostatnio kupilem jest 1.Koszula Gucci 2.000 zł 2. Spodnie 2.400 zł 3. Woda po goleniu 1000zł 4. Telefon 4.500 zł 5. Okulary sloneczne 1.350 zł 6. Krawat 500zł 7 Komputer 10.000zł A wy co kupiliscie z drogich rzeczy??

a ja zem byla dzis na wesolym miasteczku :classic_cool:, ale nie ma sie czym chwalic, bo z premedytacja wybralam dzien 50% znizki na jezdzenie wszystkimi tymi maszynami [ale wstyd schowalam sie juz pod biurko i tylko wygladam, czy nie dostane zaraz w leb za antysnobowska postawe]

Gość poshe
ja tylko pioro gucciego za 800 zl, pozdrawiam. kobiete uszczesliwiaja zakupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość poshe
do krol artur z ta woda po goleniu to cos nie tak

Gość Akd
Jestem facio, z ciuchów najdroższa była skórzana kurtka za 1650 zł :-)

Gość ola2000
ja sie tez dopisze bo ostatnio kupilam dom kosztowal nas 160 tys$ to by bylo na tyle

Gość a ja ostatnio
kupiłam sobie zabawkę na biurko -Tomy za niecałe 36 zł w selgrosie. jest to japońska zabawka odstresowująca, wygląda jak uśmiechnięty różowy bałwanek na baterie słoneczne i kiwa uspokajająco główką. polecam wszystkim zfrustrowanym. nie piszę o domach i samochodach czy też o ciuchach, bo to wszystko mam, nie jestem też wcale zfrustrowana czy w jakiejś depresji- po prostu to taki kaprys, lubię od czasu do czasu wydać mamonkę na jakieś bzdeciki.

Gość a ja ostatnio
ta zabaweczka to się nazywa Hidamari no Tami i można ją kupić jako niedrogi prezent na Dzień Chłopaka

Gość a ja ostatnio
mam 11 lat i własnego kierowcę

Gość ktos taki ze bania mala
łeeee tylko tyle!!!