Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominisia1

POMOCY - CHCE MIEĆ DZIECKO

Polecane posty

Gość Maggi*
Myszka w Nadarzynie jeszcze nie byłam ale wiem gdzie to centrum. Istna rozpusta. Pozdrowiona

Hej Dziewczyny, oj zazdroszczę Myszko tych wszystkich przygotowań i szału zakupów - powodzenia na łowach tygrysku :D :D Maggi dołączam do Ciebie i mam nadzieję, że w następnym cyklu może nam się poszczęści. P.S. A jakby ktoś nie zauważył, to się przefarbowałam na czarno i jak? :classic_cool: no nie?

jestem i ja ;) zaczytałam się okrutnie w topiku \"Duch\". oczekująca pewnie że napiszę, jak będą fajne ciuszki :) Niunia dziękuję :D i w czarnym wyglądasz superancko ;) Maggi pewnie że się uda, jak nie jak tak ;) Pozostałym bebeczkom przesyłam buziaki i 🌼

No to witaj Kochana, jak po weekendzie? Ja przemęczona jestem strasznie, bo to kolejny (już nie pamiętam który z rzędu) weekend poza domem. I trochę smutna jestem, bo nadzieja na bobasa znowu się oddala (tak, że czarny jest dziś faktycznie moim kolorem - taki trochę czarny żart mi wyszedł)

Niunia to ja Ci w takim razie przesyłam pozytywne fluidki którymi jestem naładowana jak bączek :D ********************************************************* ********************************************************* ********************************************************* ********************************************************* ********************************************************* ********************************************************* łap i uśmiech na buzię :D mnie weekend minął spokojnie. W sobotę ukryłam się w domku, żeby poczytać książkę, trochę posprzątać i poleniuchować. Wieczorkiem wyszłam z koleżanką na piwo. A w niedzielę odwiedziła mnie rodzinka i tak minął weekend.

Dzięki Myszko :) :) łapię fluidki i od razu raźniej na duszy. Ja w piątek wybrałam się z koleżanką do kina na nowy film z Keanu Reevesem i Sandrą Bullock \"Dom nad jeziorem\" - tak zupełnie relaksacyjnie się nastawiłyśmy na ten wieczór i filmik temu sprzyjał (łagodny romansik dojrzałych ludzi, nic ambitnego ale bardzo przyjemnie się oglądało). A w sobotę dopołudnia poszalałam z kumpelą na zakupach, a popołudniu wyjazdowa imprezka ze znajomymi. O niedzieli nie wspominam, bo następna dawka fluidów będzie niezbędna ;)

Gość Maggi*
Ja też chce na czarno, ja też ja też :) !!!!!! ( hihihihihihihi) Myszka my to może jeszcze z tej samej dzielnicy? " jak nie jak tak" :) jedno z moich ulubionych powiedzonek. Ja weekend spędziłam nad jeziorjiem u znajomych na caaaaaaaaaałonocnym balowaniu! Czasami tego trzeba! A dziś idę obciąć moją kudłatą burzę loków na zero! No pewnie nie starczy odwagi ale je przytnę A co ! :P

No hej ! Maggi z tym zrobieniem się na czarno, to jeśli mówisz poważnie, to trzeba wejść w preferencje (na górze strony) i się zarejestrować (tylko hasło sobie wpisz krótkie, bo potem przy każdej wypowiedzi trzeba je wpisywać ;) ) A co do kudłatej, burzy loków, to moim zdaniem takie są NAJLEPSZE (i jakbyś była w mojej władzy, to bym Ci ich ściąć nie dała :D :D ) P.S. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie - ja mam proste badyle, a też bym loki chciała mieć :(

popieram Niunię zamiast ścinać daj nam trochę noooo, nie bądż taka :p hihi moje włoski lekko się jakby falują (wcale fajnie to nie wygląda)ale podejrzewam, że to wynik tragicznego obcięcia (miałam ochotę udusić fryzjerkę) i prostuję prostownicą.

Gość maggi*
A ja na woli :p Nie obcieła mi franca kudłów tylko stwierdziła że nada im kształt! Ha ciekawe powiem Wam jak wyszło w piątek po pani stylistka dzisiaj mogłatylko wybrac fryzure a ciąć będzie w piątek. I to za darmo! To mi pasuje!

Gość maggi*
Teraz mówicie że chcecie takie ale jak byście co rano straszyły całą rodzinę wyglądem miotły to inaczej by to wyglądało. Na szczęście mężulek się już przyzwyczaił. No nie miał wyjścia... :) :)

Gość maggi*
No chyba tak szukaja modelek. Wejdź na stronę www.freehair.pl i w info tam wszystkiego sie dowiesz facet nazywa się Filip Galas

Gość IZULKA
oj........ widze że tu wesoło i tak trzymać dziwczyny:) Ja w sobote dostałam @ i znowu mam doła dzisiaj byłam u gin i co .......dalej dzialam.......znowu i nieustannie .Pozdrawiam serdecznie :(

Moja @ się do Ciebie Izulka przyłącza przyszła w poniedziałek. pokonamy je głowa do góry i fasolki zjednoczcie się :)