Gość zaklopotana822 Napisano Październik 12, 2007 Patinko25 fajnie ze piszesz o uśmiechu ale ostatnio zmieniłam swoje podejście do sprawy dzidziusia i tak to nic nie daje martwie sie bo mojego meza niedługo nie będzie a ja samjuteńka mieszkamy sami w domu i jest mi tu ciage smutno nawet teraz jak jest mój mąż w pracy i wiem ze zaraz przyjdzie a póznej jak wyjedzie boję się zebym sama nie zwariowała, dlatego tez pragnę mieć dziecko....ale nie myślcie sobie ze to tak na pocieszenia po prostu w serduszku zrobiło by się weselej i wiedziałabym po co żyję dla kogo pracuję i wogóle.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaklopotana822 Napisano Październik 12, 2007 Patinko25 fajnie ze piszesz o uśmiechu ale ostatnio zmieniłam swoje podejście do sprawy dzidziusia i tak to nic nie daje martwie sie bo mojego meza niedługo nie będzie a ja samjuteńka mieszkamy sami w domu i jest mi tu ciage smutno nawet teraz jak jest mój mąż w pracy i wiem ze zaraz przyjdzie a póznej jak wyjedzie boję się zebym sama nie zwariowała, dlatego tez pragnę mieć dziecko....ale nie myślcie sobie ze to tak na pocieszenia po prostu w serduszku zrobiło by się weselej i wiedziałabym po co żyję dla kogo pracuję i wogóle.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Październik 12, 2007 Wiem rozumiem cie,,, Ale miej nadzieje ,,wiem ze o nia trudno jak mija czas i efektow nie ma .. Kurcze czemu to wszystkie takie trudne.. Kazda z nas jest tu-- podlamana --rozczarowana-- rozzalona i smutna ze zycie jest takie niesprawiedliwe.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Październik 12, 2007 Hej Anula S ciesze sie ze napelniona jestes optymizmem. Duza buzka za to :-) ciesze sie TYlko blagam nie zapomnij o mnie bo moja nadzieja tkwi teraz i w tobie. http://www.fotosik.pl/moje_obrazki.php?page=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Październik 13, 2007 Nikogo nie ma, szkoda zajrzę później. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 13, 2007 Czesc kolezaneczki A co tak tu pusciutko dzisiaj? Gdzie sie wszystkie podziewacie?..:D Ja mam jeszcze pare godzinek wolnego bo na 6pm do pracki biegne, a teraz piore i czeka mnie jeszcze prasowanko...:( Bede zagladac do Was co popisalyscie , takze piszcie i jeszcze raz piszcie....:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 13, 2007 Dziewczyny mam taka propozycje .....kto jest za to prosze sie meldowac....:P Mozemy utworzyc taka tabeleczke kto kiedy ma dostac @ i ile cykli sie stara ...taka tabelka jest na topiku \"Pragne dzidziusia....\" Ja tez tam pisze , takze mam nadzieje ze dziewczyny z tamtego nie beda zle za to..... Wtedy bysmy wiedzialy dokladnie kiedy ktora ma testowac, itd. jezeli chcecie zeby cos takiego utworzyc to napiszcie.....1000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 13, 2007 Dziewczyny, no co z Wami....chyba bede sama do siebie pisac...bo Was niema:( Mam jeden dzien wolny i myslalam ze sobie z Wami popisze a tu nic....:(:(:(:(:(:( Ide pod prysznic i pozniej jeszcze zajrze...pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Październik 13, 2007 hej myszka ja caly czas tu siedze sprztam gotuje(uwielbiam gotowac eksperymentowac) Moj maz stwierdzil ze za 3 miesiace jak bedzie otwieral swoja jadlodalnie to musi wprowadzic polskie jedzenie bo sklepow polskich ze 4 na male miasteczko a restauracje bary tylko w londynie--- Na to ja mu A kto ci bedzie gotowal te polskie potrawy zasmial sie. Lubie gotowac,w kuchni moglabym siedziec caly dzien tylko za to moja figura Stanowczo Nie.:-( Fajny pomysl jaak masz podaj stronke www itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gera Napisano Październik 13, 2007 czy faza lutealna moze nia wystapic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gera Napisano Październik 13, 2007 czy faza lutealna moze nia wystapic? temperatura nie wzrasta u mnie po owulacji!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Październik 13, 2007 hejka jest tu kto??????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciąża Napisano Październik 13, 2007 jestem, co tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciąża Napisano Październik 13, 2007 jestem, co tam? chcesz pogadać????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 13, 2007 Ja jestem Patinko, wlasnie wzielam prysznic.....ufff jak fajnie, a zaraz Ci pokaze jak wyglada taka tabelka, podam przyklad a jezeli ktos bedzie chcial to moze sie dopisywac.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciąża Napisano Październik 13, 2007 jaka tabletka nie jestem w temacie????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glut Napisano Październik 13, 2007 czesc. chcialam zpytac sie o zabieg inseminacyjny. Czy ktos juz przez to przechodzil. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glut Napisano Październik 13, 2007 czy ktos zna z gdanska dobrego androloga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciąża Napisano Październik 13, 2007 a czego dotyczy? możesz przybliżyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glut Napisano Październik 13, 2007 doktorek od facetow. A dokladnie od plodnosci meskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Październik 13, 2007 OK czekam myszko jestem ogromnie ciekawa :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glut Napisano Październik 13, 2007 tka jak isalam wczesniej chcialam sie dowiedziec o zbiegu inseminacyjnym. Gdzie w gdansku mozna zrobic? Idziemy 22 paz do dr Rogozy ( ktos go zna?) i on stweirdzi czy mozymy naturalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Październik 13, 2007 Dziewczyny w najblizszych dniach ci na pewno podpowiedza bo ja nie mam pojecie nie przechodzilam przez to . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Październik 13, 2007 Kochane i ja jestem, ale mam strasznego doła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 13, 2007 Starajace sie: NICK/SKAD............. WIEK.......ILOSC CYKLI.......DATA@........ Myszka 24/USA..........24............5...................31.10.2007 Zaciazone: NICK/SKAD.............WIEK.......TYDZIEN CIAZY......TERMIN PORODU Takze dziewczynki ktora chce to wpisywac sie ....1000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnulaS 0 Napisano Październik 13, 2007 to tak jak ja kochana, nie jesteś więc sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Październik 13, 2007 Czesc Smerfetko co sie stalo????:-( Czemu masz doła?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Październik 13, 2007 Anula s :-) i ty tez ojojojoj ja sie dzis jakos trzymma czekam na meza a;e wroci o 5.30 dopiero nad ranem i w nocy chyba sie zaczna dni plodne bo mam dzis duza ciemniejsza kreske ale jeszcze nie taka jak powinna byc. Co sie stalo?? Moze uda mi sie pomoc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 13, 2007 Starajace sie: Nick/Skad................Wiek.............Ilosc Cykli............Data @ Myszka/USA..............24....................5...................31.10.07 Zaciazone: Nick/Skad...............Wiek...........Tydzien Ciazy......Termin porodu Kto chce to prosze sie wpisywac, zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach