PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 5, 2008 myszka __________ a później polejesz na bliźniaki która chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Dziewczyny my chyba dzis zapisalysmy ze 4 strony...fajowo.....tak powinno byc codziennie nieprawdaz??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Ja, misiaczki i kto jeszcze, wszystkie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 5, 2008 ja tam mogłabym miec blizniaki!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 A wszystko chyba przez murzynka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 5, 2008 myszka _______ prawda jak sie postaramy to tak będzie ze codziennie bedziemy duzo pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 OKi ----w takim razie polewam na blizniaki..*************************************************************************************************8 ktora sie zalapala??? Ja to moge miec i trojaczki oby tylo bylo.......Zdrowko za blizniaki tym razem....****************************************************************** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 5, 2008 to teraz pijemy za bliźniaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 No ale bawmy sie dalej, muzyka i tańczymy, spiewamy. Misiaczki nie chowaj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Na zdrowie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Łapiemy się na bliżniaki, hura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Lalalalalalalallalalalaallalalalaala:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:PTanczymy tanczymy dziewczynki...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 5, 2008 misiaczki wyłaź do nas, musisz nadrobić kolejki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 to co mam polewac dalej...tym razem za trojaczki??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Nie ściemniaj Misiaczki, to nic, ze mąz wstanie i będziesz pijana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 5, 2008 mogą być i trojaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Polewaj i zdrówko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 5, 2008 smerfetka -------- stronka twoja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 No teraz moja stronka........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 W takim razie polewam za trojaczki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Misiaczki, Olawd co za obijanie sie i omijanie kolejki??/ My tak sie nie bawimy ....polane, pijemy w takim razie i nie oszukujemy..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 5, 2008 Pani Misiowa - moze nie bylas pierwsza na 200 stronie ale twoj ostatni wpis na niej byl 6000!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Olawd tańcz, umiesz o widzisz. Misiaczki pij do woli, babska impreza, a co tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Smerfetka-------------hip hip huraaaaaaaaaaaa stronka Twoja tym razem....na zdrowie............ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 No to za wpis Pani Misiowej, zdrówko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 5, 2008 oj nie obijam sie , wlasnie wcinam orzechy i popijam herbatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 To poczekajcie niech ja poleje..... No zdrowko za PaniaMisiowa....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Komus murzynka, ostatnie kawałeczki priszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Ojej język mi się już plącze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Dla mnie poprosze :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 5, 2008 kurde ale fajnie dziewczynki na zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach