olawd 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 saro---my tam zaczelismy od razu po @ co dwa dni , i tak tez robilismy w moich 2 poprzednich ciazach i sie udawalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Kwiecień 29, 2008 Olawd już myślałam, że te buźki, serduszka i kwiatki to tylko z zagranicy można puszczać. Ha,ha... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 smerfetko----meldowac sie tu juz!! widze ci na gg wiec sie nie kryj :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Kwiecień 29, 2008 Olawd ale wy mieliście rasowe, wypasione plemniki a nie takie nieruchawe cherlaki jak my. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Kwiecień 29, 2008 Mam nadzieję, że w nowych gaciach mojego męża wyprodukował się chociaż jeden super plemnik, który uczyni swoja powinność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Kwiecień 29, 2008 Olawd czy to był śmiech z plemników mojego męża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 saro a skad ja moge wiedziec ze one sa ok jak nigdy nie sprawdzalismy ? ponoc dobrze przed samym seksikiem zeby ukochany wypij lieliszek czegos mocniejszego ostatnio moja kolezanka powiedziala ze naukowcy stwierdzili ze picie kawy (facet) zmniejsza szanse o polowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 oczywiscie ze nie to byl smiech do tych serduszek itd puszczanych tylko z za granicy :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Kwiecień 29, 2008 Jeszcze Ci coś powiem to się uśmiejesz. Moja mama ma koncepcję, że faceci nie powinni nosić komórki przypiętej do paska, bo to może źle działać na męskość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Kwiecień 29, 2008 No widzisz a mój chla kawę i pali papierochy i do tego komórka prz pasku ha,ha,ha... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 moze cos w tym jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Kwiecień 29, 2008 Naukowcy to ciągle głoszą jakieś mądrości a mi od tego wcale nie jest łatwiej zajść w ciąże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 no to musisz mu ukrócić :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 oj saro uda ci sie zobaczysz jeszcze urodzinki i rocznice bedziesz swietowac ze hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 no prosze znowu moja stronka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Kwiecień 29, 2008 Papierosy sam sobie zaczął ukracać-twierdzi, ze wypala ok.10 dziennie, ale nie jestem w stanie go sprawdzić. Kawy też teraz pije mniej-w pracy tak żłopał, teraz się przerzucił na herbatki owocowe itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 no i dobrze bo to mu na zdrowie tylko wyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 moj na szczescie nie pali a kawe to jedna dziennie i to zozpuszczalna i z jednej lyzeczki plus mleko ufff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Kwiecień 29, 2008 Kiepsko jest ten świat skonstruowany. Ci co chcą mieć dzieci powinni je mieć a Ci co nie to niech się pałują, a tu jest odwrotnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Kwiecień 29, 2008 My też pijemy w zasadzie tylko rozpuszczalską kawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 a no tak to bywa , za to nasze dzieci beda miec o niebo lepiej nioz takie co sa niechciane itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 ja tam wogole kawy nie pijam , niesmakuje mi . jedynie raz na jakis dluzszy czas pije latte maciato - chyba jakos tak sie pisze - bo kupilismy specjalny ekspres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Kwiecień 29, 2008 Muszę się oderwać od kompa, bo dużo czasu zamarudziłam, a robota czeka-miałam prasować i trochę posprzątać, ale te pogaduszki mnie tak wciągnęły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Kwiecień 29, 2008 To sobie dogadzasz kobieto. Ja wypijam 2 w pracy i zazwyczaj jedną w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Kwiecień 29, 2008 Myszka Patinka Smerfetka odezwij się Olawd odezwę sie później albo jutro Obca, Kakusia przesyłam piszcie co u was xxmadziaraxx, Monita dlaczego sie nie meldujecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 no ja tez juz zmykam pod prysznic i do staranek :-P buziaczki slodkich snow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 Dobranoc kochane ja dzis sobie poplakalam jakos naszlo mnie :-( Sonia sara EfQa smarfetka Olawd Pauly myszka pani misiowa kakusia misiaczki kasiada sylweczka i dla kazdej ktorej nie wymienilam Spijcie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EfQa Napisano Kwiecień 29, 2008 A ja juz wróciłam. trochę późno i widzę że nikogo już nie ma :( ale trudno sie dziwić o tej godzinie... Dyrektorka powiedziała że mogę przychodzić do pracy na dziesiątą zamiast na ósmą więc zamierzam się jutro wyspać! Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach