EfQa 0 Napisano Maj 13, 2008 Olawd to jeszcze cztery dni i wszystko sie wyjaśni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dorota822 Napisano Maj 13, 2008 a kiey ja bede w zaciążonych.... ale dzis mam dziec jak nie jestem głodna to teraz mam ochote na cos slodkiiego a najchectniej to zjadłabym loda w czekoladzie i chyba wyskocze do sklepu bo zwarjuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 13, 2008 cicho mierze tempke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Maj 13, 2008 no spartolilam:( podczas wpisania :P a obca dobrze pisalam ostatnio z nia brzuszek juz taaaaaaki wielki :p super! ja uciekam jak na razie na spacer chyba mnie cos popada:( buziaczki Kochane papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Maj 13, 2008 dzisiaj w wiadomościach pokazywali tego gościa który po pijaku (miał 2 promile) zabił kobietę w ciąży. Dziecko jeszcze żyło, lekarze ratowali je do końca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 13, 2008 :-P dam znac za chwile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 13, 2008 a mowily ze juz nie zylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 13, 2008 mialo byc mowili w teleekspresie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Maj 13, 2008 Mierz Ola mierz. najlepiej teraz codziennie, i jak 17 nie spadnie poniżej 37 to zacieraj rączki ! tylko pewno termometr musisz oddać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 13, 2008 i co zostalam sama??/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Maj 13, 2008 ona zginęła na miejscu a dziecko w brzuchu żyło. lekarze wyciągnęli je i próbowali ratować ale się nie udało... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 13, 2008 e narazie nie musze oddawac bo dzieci zdrowe sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 13, 2008 i dlatego jestem za kara smierci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Maj 13, 2008 Ja też.!!! A pokazywali jeszcze tego chłopczyka pół rocznego którego rodzice tak skatowali że leży na ojomie. Lekarz powiedział że chłopczyk nie ma szans na przeżycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Maj 13, 2008 Tyle kobiet sie stara o dziecko a takie potwory rodzą i od razu mordują!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 13, 2008 a no serce boli jak sie slyszy takie rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 13, 2008 no az serce boli jak sie slyszy takie rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 13, 2008 no az serce boli jak sie slyszy takie rzeczy 36.4 :-( cos mi kafe szwankuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 13, 2008 ach te kafe :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dorota822 Napisano Maj 13, 2008 wy tu a tym o tampym sorki a ja poszlam ikupilam sobie tego loda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Maj 13, 2008 Potrzymaj porządnie ten termometr jeszcze. Coś mała ci wyszła. czyżby @ szła? E jeszcze za daleko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 13, 2008 sprobuje z ta tempka jeszcze jutro rano ale nie ludze sie :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Maj 13, 2008 Potrzymaj porządnie ten termometr jeszcze. Coś mała ci wyszła. czyżby @ szła? E jeszcze za daleko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 13, 2008 no nie wiem dzis jest moj 26dc wic chyba nici z tego miesiaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Maj 13, 2008 Jestem, ale muszę poczytac co tam pisałyście. Olawd i ja mam 26 dzień cyklu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Maj 13, 2008 kafe szwankuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 13, 2008 mierzylam pod pacha a teraz w buzi i jest 36.9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Maj 13, 2008 W buzi to chyba wyższa wychodzi, ja mierzyłam pod pachą i miałam 37,1 a potem spadała do 36,6 a jak zaszłam w ciążę nie spadła i cały czas była 37 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 13, 2008 to teraz powinnam zmierzyc dowcipnie :-P i wziasc srednia :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach