Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominisia1

POMOCY - CHCE MIEĆ DZIECKO

Polecane posty

zdjecia poszly to jest jak urodzilam go po 10 minutach i byl ciemny juz wiekszosc bo 3 godziny przed yjsciem nie wytrzymal tak dlugiego porodu pnad 15 godzin za maly byl by wytrzymac,czasami mysle ze cesarka moze dala by mu duza szanse.

tutaj w szpitalach robia zdjecia za darmo dzieciom mam odciski jego stopek i raczek z atramentu oraz kawalek ubranka w ktorym go dali do trumienki.

boze patinko az sie poplakalam :(:(:(:(:( brak mi slow 🌻 🌻 moj brajanek byl troche wiekszy ale tez takie malenstwo nie winne lezalo:(:(:(:(:9 dlaczego bog zabiera takie male istotki do siebie nikomu nic nie winne

mnie czasem tez sciska ale juz inaczej troszke mysle wiem ze on jest u gory aby mnie tu chronic..i mojego dzidziusia :-) tesknie za nim okropnie i jak z zmezem idziemy z cmenatarza ogldamy sie 10 razy za grobkiem naszego sloneczka i ciezko oddychamy ,,bo przeciez on cierpial a za co???

mi patinko kazaly wszystko posciagac i nic nie jesc przez caly dzien powiedzieli ze rano bede miala badanie i profesor zdecyduje rano poszlam na badanie profesor powiedzial wtrzyma zaczelam plakac cieszyc sie podeszedl jeszcze raz do mnie powachal mi sluz i powiedzial do sali i nagle taki tlok prosze podac imie dziewczynki potem chlopca itp i pojechalam na ta sale mialam rozciecie na 14 cm i brajanek zyl 15 godz widzialam go tylko przez 5 min nic sie o niego nie spytalam pod co jest podlaczony itp jakbym go nie kochala do tej pory nie moge tego sobie wybaczyc:(:(:(:(

Patinko i ja sie poplakalam:(:(😭😭😭 Ale teraz Twoj aniolek jest w niebie i patrzy na Ciebie , jest blisko Ciebie i chroni Cie przed niebezpieczenstwami:) a kiedys sie spotakcie w niebie :)buziolki i usciski dla ciebie:)

patinko dla mnie ty powinnas miec cesarke bo kubus byl za maly zebys rodzila go normalnie on musial tyle przejsc zanim wyszedl z twojego brzuszka wiesz ze ja tez sie zawsze ogladam i czesto placze bo zawsze wyobrazam sobie jak smiesznie gaworzy albo idzie do dfawida zeby sie znim bawil:(:(:(:( najgorsze jest to myslenie ja strasznie szybko sie rozklejam wystarczy mi zdjecie np twojego kubusia albo przypomnioenie mi o brajanku:(:(:( i smutne jest ze jego babka nawet nie zapalila swieczki na dzien dziecka a innym wnukom kupila prezenty

madzik bylas w szoku ja mialam kubusia w koszyczku wiele godzin na rekach tulilam choc nie chcialam jak wychodzil powiedzialam ze nie chce go widziec bo wiedzialam ze nie bedzie zyl to kolezanka mnie namowila wez go na rece!!! nie uronilam ani lzy w tym dniu tylko przygladalam mu sie z dziwna mina bo mial scisnieta glowke przez skurcze. a na 2 dzien sie zaczelo... najbardziej zle co (chyba) zrobilam to przyszla mama potem tata i byla laura i ona go dotykala po glowce i mowi ;;mamuus a kiedy moj braciszek sie obudzi no i moja mama powiedziala ze byl za mocno chory i ze sie juz nie obudzi ze poszedl do nieba;; jejku jak wyszlam na 2 dzien ze szpitala jak ona plakala i do dzis ma dni ze slysze jak placze podchodze pytam sie czemu placzesz a ona jachce isc do kubusia bo to moj braciszek i a go kocham i tesknie.

O widze ze i Sylweczka jest na gg, moze sie odezwie:) Madzik kochana teraz musisz myslec o czyms bardziej radosnym bo byc moze u Ciebie w brzuszku juz jest fasolka , a Ona musi byc szczesliwa:) wiec prosze o duzy usmiech...o taki :D:D:D:D:D

podziwiam laure naprawde:):):) amoja mlodsza siostra jak chowalismy brajanka to byla i ma 5 lat podeszla do mnie i mowi czego magda placzesz twoje dziecko ma skrzydla:(:(:(:(:(dziewczyny ide sie wytrzec bo zaraz dawid zobaczy ze wyje i bedzie krzyvzal:):):)

po roku z mama nie rozmawialam nawet nie wiedziala ze wychodze za maz,nie potrafilam sie z niaporozumiec wyzywala mnie od wariatek bo bral duzo psychotropow i pic zaczelam. ciagle mi gadala ze dobrze sie stalo bo mogl by byc teraz chory i mialabym udreke wiec ja tego tez nie potrafie zrozumiec. a my z zmzem tez wspominmamy i mowimy ze teraz juz by chodzil i mowil Mamus kocham cie :-)

patinko rowniez prosze o usmiech:D:D:D:D Kubus zawsze byl i bedzie w Twoim serduszku...., ale teraz masz Laure i kolejna dziecinke w brzuszku:)poglaskaj brzuszek odemnie:)

a najgorsze bylo to ze moj byl w turcji pol roku i nie mogl byc ze mna ani jednej minuty a ja lezalam w szpitalu nie ruszajac sie przez 3 tygodnie i zal jak do lezacych na sali przychodzili mezowie a ja tylko mogla popatrzec i odwrocic sie do sciany. ale zmieniamy temat bo sie zasmucimy na wieczor to so teraz nasze kochane sloneczka ktore nas kochaja i czekaja na nas :-)

Obys miala racje Patinko:):):) Ale bym sie cieszyla o matko.....nie wyobrazam sobie siebie jak sie dowiem o ciazy:):):)

a moja maam zaczela naduzywac alkohol jak bratu coreczka umarla mowila ze to ona nas nie dopilnowala teraz zaczela sie leczyc czasami nie pije miesiac i po tym miesiacu 3 dni potrafi pic ja jestam inna nie nawidze alkoholu moze ze wzgledu na mame teraz jak uda mi sie nmiec fasolke to mam nadzieje ze mam nie bedzie musial nigdzie chodzic tylko sama zrozumie ze alkohol w niczym nie pomaga

wlasnie wypilam Calego litra soku marchewkowego Kubus lubie go :-) z laura w ciazy pilam codziennie i byla az 2 miesaice taka fajna ciemniutka a potem mi zbladla :-/

myszko ja tez nie wyobrazam sobie jak fasolka we mnie siedzi:(:(:( stronka no mowilam ze fasolka bedzie 😘

no wiesz patinko ze jak moj mlodszy braciszek ma 7 lat pij kubusie to byl pomaranczowy jak marchew:):):):):):)ale teraz juz nie pije sokow bo mowi ze idzie do szkoly

no dziewczyny pogratulowac nam tyle pisanka i to nie koniec:P:P:p niech dziewczyny maja zaleglosci duuuuuzo za kare ze nic nie pisza nam

madzik ja po tym nieszczesciu na sniadanie pilam cala szklanke wodki na eks na jeden szlug i 6 psychotropow a zalecano jedna rano jedna wieczorem . chodzacy wrak byl ze mnie ale po 3 miesiacahc spojzalam na laure i powiedzialam ze jje krzywde robie tym jak sie zachowuje ze nie tylko ja cierpie ale ona tez i w jednym dniu przestalam. jak zaczelam pisac na topiku tutaj wlasnie dziewczyny mnie namawialy abym przestala brac leki...2 tygodnie mnie trzepalo bo sie uzaleznilam ale sie udalo moze dlatego ze sie nie wciaglam jeszcze tak bardzo. ale zan im zaszlam to bardzo lubialam piwko i codziennie prawie jedno albo 2 musialam wypic. moja mama nienawidzi alkoholu nie wypije nic ale moj tata kocha piwo i odziedziczylam to po nim :-)

a pochwale sie bo nic mi nie odpisaliscie :P:P:P jutro gra u nas MARYLA RODOWICZ ta co spiewa kogucikow na druciku :):):):) pani misiowa ma najblizej to moze pzryjedzie bo myszka to sie chyba z patinka nie wyrobia na przyjazd marylki:):):)

ja mialam przerwe z tym sokiem ale od 3 dni pije go i moj mezus mowi no tak zmianka znow. przez 4 miesaice pilam z tymbarkuJablko wisnia i do tej poy go uwielbiam jak mezus przyniols inny smak wyganiaam go ze ma byc tamten i juz w polskim sklepie sie nauczyli jakie zachcianki ma zonka :-) a najbardziej lubie z malina albo banan jablko i marchewka :-)

Madzik fajnie Ci ze bedziesz miec Marylke blisko....ja to moge byc za jakies 10 godzin w Polsce....hehehehe:)

madzik co do mnie nie ma szans no i nie przepadam jakos za nia myszka ma troszke za daleko :D ale kto wie :-)