Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojojojejej

ze wstydu mozna zapasć sie pod ziemie

Polecane posty

Gość xDup
odswiezam

Gość rozbawiona na maxa
Miałam chłopaka w wojsku i umówiliśmy się, że przyjdę po jednostkę a on sie po prostu jakoś urwie na parę godzin.Czekam , czekam , wreszcie wyszedł a raczej przeskoczył przez mur.Spacerujemy ,spacerujemy zrobiło sie ciemno, a tu mnie się chce siku , ale jak mu powiedzieć ,no nie , myślę wytrzymam .Zaczął padać deszcz , my pod parasolem , objęci , a ja czuje, że już dłużej nie wytrzymam i niestety zaczęłam sikać stojąc , przytulona do faceta.Ale porażka , on się nie zorientował a mnie ulżyło , w końcu i tak byłam cała mokra bo padał deszcz.

KIEDYŚ MYŚLAŁAM ŻE UMRE ZE ŚMIECHU BO W ŻYCIU TAKIEGO CZEGOŚ NIE WIDZIALAM JESZCZE... IDE SOBIE CHODNIKIEM A PRZEDEMNĄ IDZIE PANIENKA, ŁADNA ZGRABNA, JA PATRZE...A ONA MIALA JEANSY BEZ ROZPORKA TYLKO NA TAKIE RZEMYKI A SPOD NICH WYSTAWAŁY TAKIE DŁUGIE RUDE KLAKI Z PIZDY BO BEZ MAJTEK SZŁA :d:d:d:d HAHAHAHHA NO SZOOOK!!!!! KURWA OGOLILA BY SIĘ IDIOTKA CHOCIAŻ ALE Z CIPĄ PARADOWAĆ PO ULICY TO JUŻ SZCZYT GŁUPOTY

Gość nie ma jak poprawa humoru
:)

Gość parówka
No to ja też opowiem...:) Wsiadłam kiedyś do tramwaju i pochwili zobaczyłam chłopaka siedzącego tyłem do mnie. Na 99% byłam pewna, że to mój brat ale jeszcze przez dwa czy trzy przystanki mu się przyglądałam. No i kiedy byłam juz na 100% pewna, że to on( boże........) usiadłam z tyłu za nim i chcąc zrobic mu niespodziankę zakryłam oczy....................No i jak nietrudno sie domyślić to nie był mój brat:((((((Koleś się odwraca, patrzy jak na kretynkę z podejrzeniem, że może chcę go poderwać. Trudno jest opisać towarzyszące mi wtedy uczucie, ale gigantyczne zażenowanie towarzyszyło mi do końca dnia I jeszcze jedno. Kiedyś, w zimie, bardzo wcześnie rano jechałam do pracy. Miałam dwie pary identycznych butów( nie wiem skąd pomysł:)), jedne brązowe drugie czarne. No i niczego niświadoma wyszłam w dwóch różnych butach, a zorientowałam się w tramwaju, masakra....:)

Gość oadfhig
ebher

Gość upppppppppppppp

Gość nie pozwólmy mu zginąć...

Gość ety t tty

Gość sebsduwwr6

Gość afdvadv
aerd

Gość uppupupupupupu

Gość proszę bardzo
Kiedyś na apelu, trzecia klasa podstawówki .zrobiło mi się nie dobrze i zwymiotowałam. Wszyscy się ode mnie odsunęli a ja tak stałam po środku sama Koszmar. Czasem mi to powraca w snach.

Kiedys bylam z koleżanka za granica..ja komunikatywnie poslugiwalam sie językiem hiszpańskim a ona sie dopiero uczyla. Poszlysmy na piffko i podszedl kelner..ona poprosila mnie czy ona moze zamówic piwo..bo chce sprobowac..no to ja spokojna slucham..i sytuacja:( juz po przetłumaczeniu) kelner: dzien dobry,slucham ona: poprosze 3 ubikacje kelner: tam sa Ona nie rozumiala o co chodzi a ja pękalam ze smiechu..kelner tez ale potem po polsku powiedzial do niej ...3 piwa tak? hehehe:)

Przypomialo mi sie jeszcze cos! Niestety z moim udzialem...studiuje nad morzem i z kolezanka wsiadlam w miejski autobus by dojechac na plaze.Było gorąco wiec nie usmiechalo nam sie stac w autobusie..po wejsciu rozejrzalysmy sie czy gdzies jest wolne m-ce i akurat dostrzeglam dwa wolne..usiadlysmy zadowolone a za nami siedzialy diwe laski kolo 17 lat i umieraly ze smiechu..zaczelo mnie to zastanawiac tym bardziej ze poczulam nieciekawy zapach i co sie okazalo? ze usiadlam na pożygane siedzenie fujjj! Nigdy nie zapomne tego jak wtedy sie czulam..ludzie sie smiali a nikt nie byl na tyle uprzejmy by uprzedzic..:(Na szczescie w tym nieszczesciu juz w miare te wymiociny byly zeschniete wiec nie uświnilam sie ale ten smród czulam caly czas:(

Gość lylunka
To ja mialam jeszcze gorsza wtope...bylam w pokoju i akurat zmienialam bielizne..wiadomo ta co sciagalam byla zabrudzona i nagle ktos pukal do pokoju w pospiechu wrzucilam te brudne majtki to szuflady z czysta bielizna... Minęlo kilka dni ja o tym majtkach brudnych zapomialam...i przyszedl moj chlopak..tuz po bzykanku zachcialo mu sie przegladac moja bielizne a mam jej spory arsenal...i oglada ja patrze a on w reku trzyma te majtki:P myslalam ze sie spale ze wstydu..on nie zareagowal i nie wiem czy zauwazyl czy udawal ze nie widzi..rzeźnia..co za wpadka:P

Gość agustka
NO TO TERAZ MOJA KOLEJ..2 lata temu tak się upiłam w sylwestra że film mi się urwał o 22, ale jeszcze zdążyłam zwymiotować z 2 piętra przez okno na różowo prosto na śnieg (na różowo bo różowe wino piłam)..dodam że z całego towarzystwa znałam ze 4 -5 osób..nawet nie chcę myśleć co ta reszta o mnie myślala

Gość haaaaahahhahah

Gość uuuuuuuup

Gość teraz moja kolej - niestety...
gdy pierwszy raz odwiedziłam swojego chłopaka w jego domu (było to jakieś 4 lata temu), ucieszyłam się że nie było jego rodziców - słyszałam że to straszni plotkarze. Niestety pech chciał że gdy poszłam do wc i zdobiłam kupę za mocno szarpnęłam za spłuczkę (była taka wyciągana do góry - nie wciskana jak u mnie) i ten plastikowy element został mi w ręku. Woda zaczęła się lać, ale takim bardzo słabym stumienie że niestety mojej kupy nie spłukała, alel ciągle się lała i po 20min siedzienia w kiblu wołam chłopaka. Popatrzył na mnie dziwnie i musiał zadzwonić po rodziców. Fatalnie przebiegło nasze spotkanie. Poznać się w okolicznościach gdy twoja kupa pływa w wucecie i urywasz spłuczkę nie jest miło. Do dziś to wspominamy przy różnych uroczystościch rodzinnych - bo od 2 lat jesteśmy małżeństwem.

Gość moja wtopa w sylkwa
a w tym roku na sylwestrze trochę zabalowałam i zamiast o północy powysyłać napisane już wcześniej zyczenia noworoczne (zapisane dzien wcześniej w >wiadomościach roboczych

Gość moja wtopa w sylkwa
a w tym roku na sylwestrze trochę zabalowałam i zamiast o północy powysyłać napisane już wcześniej zyczenia noworoczne (zapisane dzien wcześniej w >wiadomościach roboczych) w stanie upojenie alkoholowego powysyłałam wsystkim życzenie o treści " w dniu bożego narodzenie... itd. Lipa

Gość agustka
łaaa przypomniało mi się..największa wtopa w moim życiu więc nie wiem jak mogłam wymazać ją z pamięci (może podświadomie?) ale do rzeczy... jak miałam 13-14 lat to śmiertelnie kochałam się w chłopaku z bramy obok - Łukaszu..on często stał w tej bramie z kumplami wiec ja mogłam po 10 razy dziennie przechodzić obok byle by tylko go spotkać..nałogowo wynosiłam śmieci, chodziłam do sklepu itp..oczywiście za każdym razem pięknie niemalże odświętnie ubrana i wyperfumowana podkradanymi mamie Massumi ;P no i któregoś dnia szłam po raz tysięczny załatwić mamie jakiś sprawunek (oczywiście wcześniej upewniwszy się że obiekt moich westchnień jest na miejscu)..aby było szybciej przechodziłam przez trawnik zagapiona w Łukaszka i jak nie jeb....nę na ziemię (potknęłam sie o jakiś korzeń) ale najgorsze jest to że upadłam prosto w psią kupę ;( ale mieli ze mnie ździerę ;P

Gość odswiezaaaaaaaaaaam

Gość odswiezaaaaaaaaaaam

Gość upopp

Gość ihahaha
Ale się uśmiałam. teraz ja: 1. mając jakieś 16 lat pojechałam na tydzień nad jezioro ze znajomymi. Mieszkaliśmy w namiotach i nie było nigdzie toalet, więc siusiać chodziliśmy sobie w krzaki obok namiotów. Pewnej nocy zachciało mi sie kupę o poszłam w te krzaki. Rano wszyscy byli wkurzeni i było dochodzenie, kto to zrobił. Oczywiście szłam w zaparte, ze to nie ja :) 2. w wieku 5 lat rozebraliśmy się z kuzynem do naga i udawaliśmy, ze uprawiamy seks 3. w wieku 6 lat z kuzynką podziwiałyśmy swoje nagie ciała 4. Poszłam do kościoła w spódnicy z zepsutym zamkiem. Odbierając komunię od księdza poczułam, ze jakoś mi niewygodnie w kolanach. Nie muszę chyba pisac co się stało :D 5. Wysiadłam z autobusu tylnim wyjściem prosto na znak drogowy 6. kiedyś zadzwoniłam do taty do pracy (tak mi się wydawało). U taty wiedzieli, że co dzień dzwonię, więc jak tylko ktoiś podniósł słuchawkę wypaliłam- jest tata? A usłyszałam oburzonym głosem- "tu plebania" :D:D:D 7. Kiedyś babka uderzyła mnie parasolem, a ja zamiast " nie szkodzi" powiedziałam "dziękuję" :D 8. chcialam pohuśtac moją siostrzenicę na huśtawce i zamotałam się, bo chciałam powiedzieć albo huśtawka albo bujawka i wyszła mi "hujawka". Rodzinka miała niezły ubaw :D

Gość aSDFGHJKLZXCVBNM