Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magost

Dieta kopenhadzka?? Kto zaczyna ze mna??

Polecane posty

Gość siekierala18
witajcie!!! Szykuje się na tą dietę już od miesiąca ale już niedługo zaczynam. mam pytanko: w jakich godzinach się je?? Wiem że wytrwam i dam radę, wkońcu ida wakacje i wstyd w stroju się pokazać.....DAM RADĘ,MUSZĘ ;-) POWODZENIA!!

Witam Siekierala18 ja jadłam ok. 11.30 a potem ok.16 lub 16.30. Nie wiem czy to prawidłowo, ale efekty mam ;-)

Witam Ja jestem już po diecie. Schudłam 7 kg. Jestem szczęśliwa. Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia. Pa :-)

Gość Pilka
6 dzien schudłam 4 kg :)

Gość milusna
Hey wszystkim ja zaczynam od jutra ta dietke tylko mam pytanie czy trzeba jesc wszystko co jest w przisie,czy nie mozna zminiejszac porcji?? Dzieki za odpis.

Gość monik123
haj ja mam 1 dzień dieta jest super, można zminiejszać ilość jedzenia ale wszystko musi być zjedzone choc odrobinę, ja chce tylko 1 tydzień być na dieice bo brakuje mi 2 kg haj

Moja koleżanka biega żując gumę z guaraną i podobno zwiększa to jej siły a co za tym idzie zmniejsza zmęczenie może to jest plus takiej diety?

Gość anulka20
Witam dziewuszki :) Widzę, że ostatni wpis z 18.05, ale mam nadzieję, że ktoś się pojawi z kim będę się mogła podzielić swoimi zmaganiami z dietką ;) Właśnie jestem po pierwszym dniu(prawie ;p bo tak kusi lodóweczka że szok). Nie jest w sumie aż tak ciężko jaki myślałam, zresztą ostatnimi czasy ograniczyłam trochę jedzenie, tylko że efekty trochę mizerne :( Mam nadzieję że efekty będą i tego się trzymam. Dodatkowo jeżdżę dużo rowerkiem. Jak ja kocham rower :):) Mój wzrost : 172 Waga : 65kg Cel : zejść poniżej 60kg ;) P.S. A tak się piwa właśnie zachciało....Wytrzymam. Muszę

Gość milusna
witam ja tez jestem na pierwszym dniu tej diety.Dzis zjadłam tylko sam lunch bo jakos na reszte nie miałam ochoty. Jak u Was????

własnie ugotowałam wielki gar zupki...tylko ze ja troszke inaczej stosuje dietke...juz kiedys na niej byłam i schudłam 6 kg w 13 dni...jem zupe jak jestem głodna...ale obiad jem normalny....pozatym zupe gotuje z młodej kapusty,marchewki,pieczarek,cebuli,papryki,fasolik szparagowej,pomidorów,dodaje 2 kostki zupe w proszku duzo przypraw i koncentrat pomidorowy...pycha...własnie zjadłam na kolacje porcje...zapomniałam ze taka dobra...wiec od jutra zaczynam....do tego chodze od tygodnia na siłownie...i od jutra tez zaczne chodzic na basen chodz 2 razy w tygodniu....prawde mówiac troszke mi sie przytyło...nawet niezwróciłam uwagi tydzien temu stanełam na wage a tam 61,5 a wazyłam 53...to dosc sporo...zle sie czuje z tym....boczki mi wystaja...wiec od dzis koniec....opychania sie słodyczami ii fryteczek....buuu jak ja uwielbiam takie jedzenie jak fast food...eee trzymam dziopki za was kciuki...musimy sie wspierac...cmok

PIlka z czego ty sie chcesz odchudzac...o bosz...zwariowałas...uwierz mi ze faceci lubia jak kobieta jakos wyglada...a przy 170 wzrostu z waga 53 wygladasz napewno swietnie..jednym słowem jestes chudziutenka...wiem cos o tym bo tez mam 170 wzrostu i odchudzałam sie zawsze do celu 53 kg i byłam szczupła...nieodchudzaj sie juz pilnuj tylko wagi a napeno zawsze bedziesz wygladac swietnie...pozdrawiam

Gość andziusia
Boje sie zaczc tej diety....! Jak to jest w kilku pierwszych dniach....?

Gość andziusia
Boje sie zaczc tej diety....! Jak to jest w kilku pierwszych dniach....? Prosze pomuszcie........!

Gość aganio11
Cześc, właśnie jutro zaczynam z siostrą 3 dzień, i mam takie pytanie czy 1 owoc to czy moze być 3,5 kg arbuza??? :D :D :D

Gość pilka
Nie no raczej arbuz 3,5 kg to zły pomysł moze byc np jedno jabłko...

Gość aganio11
no moze z tym 3,5 kg to przesadziłam:D ale zamiast jabłka zjadłam kawałek arbuza, gdyż po jabłku czuje zawsze uczucie głodu, wiec głodomorkom nie polecam jabłka :) ja juz zakończyłam 3 dzien z siostra. czuje sie dobrze, nawet nie jestem głodna.zobaczymy jak będzie dalej. oby dobrze. pozdrawiam

Gość gosiara
hej dziewczyny. ja mam 167 wzrostu i waze 68 kg :/ i dlatego zaczynam ta diete. mam dosc docinek. zaczynam od jutrA czyli poniedzialku. mam nadzieje ze mi pomozecie bo niemam zbyt silnej woli. jak myslicie moge nie jesc befsztykow? wogole nie jem miesa i nie chce tego zmieniac. czym moge to zastapic? lub wogole tego nie jesc?? prosze o jakis doping :) musi sie udac... wkoncu. i zaczne biegac(chyba) :) a wam sie udalo?? pomaga to cos?

Gość milusna
ja tez zaczynam od jutra.waze 61 kg a mam 170 wz chce schudnac z 10 kg.

Gość gosiara
pierwsza kawa poranna za mna xD ale to bylo obrzydliwe...

Gość milusna
ja juz mam pierwszy dzien za soba.Jutro mam zamiar zmiejszyc jeszcze ilosci posiłków niz sa w przepisie.

Gość gosiara
nie mialas moze uczucia mdlosci?? jakos zle to przezylam... zrobie ta diete po swojemu. non stop krecilo mi sie w glowie bylo mi slabo i wymiotowalam :/

Gość milusna
kurde ja zaczyna ta diete od jutra znowu ale teraz juz musze wytrzymac do konca.

Gość alexiaa
Hejka dziewczyny! Dziś mój pierwszy dzień z ta dietą, właśnie jestem po kawie, obrzydliwa była. Najpierw zastanawiałam się nad dietą dr. Dąbrowskiej ale ostatecznie skusiła mnie kopenhaska. Mam nadzieję, że zrzucę powyżej 7kg. Wiecie może czy ćwicząc regularnie podczas diety schudnę więcej? Piszcie o swoich doświadczeniach. Pozdrawiam

Gość milusna19
Helo jest ktos na tej diecie teraz???? ja zaczynam od jutra .Szukam kogos kto takze jest lub ma zamiar zaczac ta dietke od jutra.To moje gg 6694880. Pozdrowka

Gość alexiaa
Hej milusna19. Ja jestem na dietce już drugi dzień. Jak chcesz to możemy dietować razem i się motywować, razem to zawsze raźniej;)

Witam! Nowa tu jestem... ehhhja jestem w 2 dniu kopenhaskiej :P (: Jajc o 17 plaster szynki i 2/3 szklanki jogurtu 8) a w brzusiu burczy :(

Gość milusna19
To super ze ktos jest na tej stronce, kto takze jest na tej diecie. Ja zaczynam od jutra.A powiedzcie mi czy stosujecie sie dokładnie według przepisu.Wiem nie chodzi mi o podjadanie bo ja nie podjadam miedzy posiłkami.Tylko chodzi mi o to czy jecie wszystko co jest w przepisie??? Oraz ile godz dziennie cwiczycie ???/

Ja jem tylko to co jest napisane, znalazlam wiele odmian, gdzie masz np nie 100 g tylko 200 g befsztyku itp. Ja stosuje 100g (: Ja na razie nie cwicze....slabo mi i w ogole wiec odpuszczam sobie ;/ Potem przechodze na diete chalwowa ;) Ja spadam dziewuszki ;* zajrze jutro ;*;*

cześć mam 158 cm wzrostu i waże 53 kilo ,dziś drugi dzień kopenchadzkiej czuje sie troche słabo!!!!! ?Mam pytanko ile powinnam ważyć jak myślićie????? napiszcie prosze