Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magost

Dieta kopenhadzka?? Kto zaczyna ze mna??

Polecane posty

Gość zuzskun

Gość zuzskun
dziewczyny ja z ta dieta bylam u dietetyka nie chcial na to patrzec bo pwiedzial ze nikomu by tego nie przepisał ale podal mi proporcje wiec przesylam wam ...powodzenia :D:D:D

Gość Skandalis
hej i jeszcze raz wielkie dzieki!!!! to jest oczywiste ze tej diety nie poleci zaden dobry lekarz tak samo jak nie jest to prawda ze powstala ona w rzadowym szpitalu.nikt sie do niej nie przyznaje:(fakt faktem jest to drakonska dieta bo ma bardzo malo witamin i skladnikow odzywczych,kozystaja niej raczej zdesperowani i leniwi ludzie tak jak ja ktorzy chca schudnac jak najwiecej w jak najmiej czasu:)))kazdy odpowiada za wlsne zdrowie:))))mi jak narazie ta dietka bardzo odpowiada bo jestem na prawde gruba a glodna bardzo zadko a jesli tak to nie jest to przerazajacy glod:(myslalam ze bedzi 100000razy gorzej:)zobaczymy jakie beda efekty

No ja tez sie zgadzam ze tej diety nie przepisze zaden dobry lekarz:( Jest koszmarnie wyniszczajaca ale to tylko na dluzsza mete..mysle ze przez 13 dni sobie za bardzo nie zaszkodzimy a przynajmniej mozna liczyc na szybszy spadek wagi Ja przyznaje ze mialam przed chwila kryzys:( Nie wyrabiam,moze dlatego ze tak malo jem...nic mi sie smakuje w tym jadlospisie wiec porcje wciskam w siebie minimalne..a wieczorem jestem glodna jak wilk. Nie myslcie ze rzucilam sie na lodowke...o nie:) Poprostu zjadlam jedna sliwke wegierke przed chwila i niestety 3 krakersy... Nie mam duzych wyrzutow sumienia.Przeciwnie..-jestem z siebie dumna bo diete zamierzam ciagnac dalej ale jak bede bardzo glodna to sobie cos dodam niewielkiego..Ciesze sie ze potrafilam sobie wytlumaczyc ze nie wolno mi jesc wiecej bo jak sie zwyczajnie nazre to zacznie sie znow ta sama historia ale od poczatku...A tak najwyzej spadnie mi pare deko mniej;)

Gość Skandalis
najwazniejsze ze sie nie obzarlas:)))no coz zmienilas troche ta diete pewnie wyszla z tego inna ale to co:)))ja narazie trwam dzielnie i szczeze zaluje ze nie ma takich diet z krakersami:((((pyszna by byla:))))pomomo wszystko 3mam kciuki i uwazam takze ze bedzie ok:))))

Dzieki za dobre slowo🌼 nie jest mi zle z tego powodu bo nawet jak spadnie mi mniej niz by spadlo jakbym sie stosowala rygorystycznie to i tak jest dobrze..Najwazniejsze to oduczyc sie zrec no i nie jesc po 18..bo przeciez po diecie to nam sie przyda:D No i moje gratulacje ze tak dzielnie sie 3masz:)

Gość Skandalis
pewnie ze tak ja sie musze 3mac rygorystycznie dirty bo mam spora nadwage od hormonow i ciazy wiec makabra ale jak ktos nie ma az takiego nadmiaru to ok tylko szkoda z jednej strony bo to jest bardziej dietka na polepszenie materii i troche sie to teraz pogubilo ale bedzie dobrze:))schudnac na pewno schudniesz a moze ty wiesz ile plastekow miesci sie 10dag wedliny?

Skandalis nie mam pojecia..to zalezy od grubosci plasterkow..10 dkg to wcale nie jest malo.Ja zeby nie liczyc to chodze i kupuje np 20 dkg czegos i wiem ze musze to podzielic na dwa i tak sobie radze:) Nie no..rozumiem.Zreszta podziwiam ze dajesz rade 3mac sie jej rygorystycznie.Ja tam nie wierze w to polepszenie przemiany materii,a na diecie mam wrecz problemy z takimi rzeczami wiec nie wiem jak to jest tak naprawde:( Ja chce poprostu troche zeszczuplec a ze nie mam wogole silnej woli to wybralam wlasnie ta diete bo tu jest napisane ile i co masz jesc,ogolnie mam 172cm i waze teraz 66,4 wiec wystarczy mi nawet te 3 kilo...Z reszta(ok 2,5 kg)rozprawie sie pozniej;) Ja to tylko mam nadzieje ze ta dieta nauczy nas nie jedzenia wieczorami i picia duzo wody-jak tak bedzie to bede happy:D

Gość ehoppe
hej ja wlasnie zaczynam czwarty dzien i pije kawe zaraz przygotuje sobie marchewke i twarozek na zajecia. A co duzej nadwagi to polecam wam pozniej produkty herbalife ja dzieki nim schudlam jakies 10 cm w bioderkach i nie ma efektu jojo tylko ze chudnie sie wolniej. teraz stosuje ta dietke zeby pozbys sie zbednej wody i boczkow i widze juz mala roznice a i bioderka tez nie najgorzej. Pozdrawiam i 3mam kciuki

Gość Skandalis
Elizejko ty sie wogole nie masz z czego odchudza:)))nie dosc ze wysoka fo jeszcze szczuplutenka!!!!super pozazdroscic tylko:)ale dla lepszego samopoczucia zawsze warto byle nie przesadziv:)ja jestem zdolowana bo od wczoraj ani grama najmniejszego nie ubylo:((((((((((((((( wiec pozostakje te poltora kg przez 3 dni...a miallo byc tak pieknie:)podobno na poczatku chydnie sie najbardziej wiec juz widze ze szalu nie bedzie:((((pozdrawiam a ja wasze wyniki?????

Gość Skandalis
Ehoppe mozesz powiedziec co to sa za produjty?????jak sie ogolnie czujesz jestes glodna?bo ja praktycznie wcale wiec moze dlatego ta waga nie chce spadac?

Gość Skandalis
aha i w jakiej cenie to jest:)

Skandalis dzieki za pocieszenie ale niestety mam z czego sie odchudzac..:(Mam grube uda i wstretne boczki..Idealna waga dla mnie to 60/61 kg wtedy czuje sie dobrze choc i tak troche boczkow zostaje .. Nic sie nie martw..uszy do gory;) Wiem ze strasznie potrafi zdolowac fakt ze przy takich katuszach waga nie spada tak szybko jakbysmy chcialy ale coz...trzeba troche dluzej pocierpiec zeby byly efekty:) A moze pocieszy cie to ze ja mam dzisiaj dzien 5 i przez caly ten czas spadlo mi tylko 1,6 kg?Nic sie nie przejmuj bo sa osoby ktore chudna dopiero w drugim tygodniu ;) Ja nie stosuje tej diety rygorystycznie ale ty tak,wiec jestem pewna ze minimum 4/5 kg ci spadnie,tylko troche cierpliwosci:)

Gość ehoppe
hejka sa to produkty Herbalife najlepszy błonnik mozna poczytac na stronie www.herbalife.pl na allegro kosztuje cos kolo 50 zł i starcza na miesiąc... Ja jestem głodna i chyba tez duzo nie zeszlo niestety nie mma wagi dopiero w sobote sie zwaze mam nadzieje ze beda efekty:) a co do tych produktow to juz ich nie biore bo mnie nie stac a nadwaga jeszcze mala zostala wiec trzeba sie lapac wszystkiego. Progukty sa niby tylko dostepne u niezaleznych konsultantow wtedy robia dokladne pomiary ciala i takanki tluszczowej i bierze sie 2 tabletki blonnika pol godziny przed posilkiem no i oczywiscie zalecane jest duzo ruch przy okazji. Pozdrawiam i milej lektory jak by byly jakies pytania to chetnie odpowiem bo mam dostep do niezaleznego konsultanta i duzo juz sie dowiedzialam....

Gość Skandalis
elizejko dziekuje ci bardzo ale tak czy siak ja musze zrucic jakie 20kg wtery bede czula sie wmiare ok ale chcialabym tak z 25 kg i luzik by byl wtedy ale narazie waze te 20 na poczatek.wiem ze nie zrzuce calosci w 2 tyg ale chociaz na zachete cos rygorystycznego:)a potem dalej dietki nie wiem jakie moze cos polecacie????wiem ze bedzie straszzzzzz nie trudno to zgubic zwlaszcza po ciazy:(((((ale trzeba sie ratowac!!!!! Ehopee!!!!mowisz ze po tym samym blonniku tak schudlas????ile trwa ta kuracja zeby bylo widac spore efekty??????????bylam na tej stronce widzialam tego konsultanta obiecuja ze zadzwonia ale ogladalm te produkty to tam polecali za 170zl miesiecznie wiec odpada:(((

Gość sloneczko469
Witam wszystkich. Od soboty planuje przejść na dietę kopenhadzką. Waże 65 kg przy wzroście 167 cm. Żeby dobrze czuć się sama ze sobą, musze schudnąć conajmniej 5 kg. Mam nadzieje, że mi się uda. A tak poza tym to mam pytanie co do tej dietki. Jak przyrządzacie rybę?? Gotujecie ją czy też pieczecie?? I czy można sałate czymś zastąpić??

Gość ehoppe
to roznie bywa blonnik oczyszcza organizm a nie patrz na stronie lepiej kupic przez allegro ja mialam blonnik i koktail. Ale blonnik tez pomaga na allegro najtanszy chyba jest po 50 a u konsultanta 60 a zmierzyc mozna sie samemu i zobaczyc po jednym opakowaniu jaki jest rezuttat a z jakiego miasta jestes??

Gość Skandalis
Sloneczko 469 ryba powinna byc raczej gotowana i pieczona ale po warunkiem ze w foli i zero tluszczu sie do niej nie dostanie do tego ma byc cytrynka:)))a salate mysle ze moeznaby bylo czy,s zastapic o tkich samych wartosciach ale jestem pena ze nie znajdziesz nic co tak bardzo wypelni twoj zoladek na dlugi czas mysle ze dlatego ta salata tam jest bo ma wlasnie takie wlasciwosci wypelniajace i nie chce sie po tym jesc praktycznie poza tym ma bardzo malutko kalorii jeden listek salaty to 1 kaloria wiec sama widzisz ze warto powalczyc:))))powodzenia!!!!!

Gość Skandalis
Ehoppe!!! jezli blonnik oczyszcza to nie odchudza tak mi sie wydaje, z reszta ja sie na tym nie znam za dobrze moze to ten koktajl ci tak pomugl????a co on wlasciwie robi???/ja juz jestem po twarogu i marchewce bosko jest jesli zmieszasz tarta marchew z tawarogiem!!!!!pycha!!!!!!!!!!!!

Gość Skandalis
chyba ze ten blonnik mocno wplywa na przemiane materii to sie zgadzam:)))no w sumie chyba tak:))nie pomyslalam:)

Skandalis-🌼-mysle ze dla ciebie kopenhaska to swietny wstep:DZrzucisz napewno te 25 kilo tylko na to trzeba czasu..A co do blonnika to zgadzam sie z ehoppe.sprobuj..jak sie bierze regularnie to moze pomoc wypelnic zaladek choc ja osobiscie bralam przez jakis czas dawno temu i wielkiej roznicy nie widzialam..no ale wciaz o nim zapominalam;) sloneczko--ja rybke nacieram ziolami,owijam w folie i pieke w piekarniku...Jest pyszna..Co do czasu to zalezy od ryby ale mniej wiecej zawsze widac jak miesko jest juz gotowe:)Na koniec skrop cytryna i gotowe:)

Gość Maykaa
Ołojj Ludzie życze wam powodzenia:PP ja poł roku temu schudłam 13 kg:) waze teraz 55 kg na 174cm wzrostu jestem dumna:p dobra jest ta dietka zadnego tłuszczylu tylko ja do tego troszke ćwiczyłam i biegałam:P dlatego sa efekty:))

Dziewczyny mam trzy znajome w tym siostrę które stosowały tą dietę ubyło im od 6 do 8 kg .Aprzy tym naprawdę poprawia się przemiana materi a nawet ciśnienie .Moja siostra najbardziej oczekiwała na dzień z sałatką owocową i planowała ile to jaj wtryni niestety wiele w nią nie weszł o.JA nie mam problemów z nadwagą raczej parę kilo bym przyjęła ,ale Wam życzę powodzenia

Gość Skandalis
Elizejko dziekuje jeszcze raz za wiare:))))pewnie iedys schudne...hmmm ale na pewno nie szybko a ile wyrzeczen mnie przy tym czeka...:(((az nie chce myslec Mayka !!!!no wiodzisz mialas szczescie ja niestety nie moge liczyc na taki efekt a tymbardziej na aeroby i te sprawy od kad zaczelam ta diete czyli 4 dzien nie wychodzilam z domu bo mam male dziecko a u nas caly czas pada:(((a malego tez nie mam komu podzucic:(wiec pewnie ze sie siedze w domu i sie nic nie ruszam to dlatego nie jestem taka glodna bo ile kallorii moze potrzebowac taki czlowiek???mysle ze niewiele wiecej:(((

Gość help me
ejjj dziewczyny ja jestem na 4 dniu diety troche chyba schudłam ale nie wiele...pozatym chodze na basen 2 razy w tygodniu powiedzcie mi czy mi to cos da bo jestem bardzo zmartwiona

Gość sloneczko469
a jaka rybkę kupujecie i jak dużo??

Gość Skandalis
HELP ME POCIESZE CIE BO JA TEZ SKONCZYLAM JUZ 4 DZIEN A SCHUDLAM DOPIERO POLTORA KG:(((((ALE MAMY JESCZE PRZED SOBA 10 DNI:)))BEDZIE DOBRZE sSLONECZKO469 TO MA BYC DUZY FILET Z JAK NAJCHUDSZEJ RYBKI:)))DOWIEDZ SIE NAJLEPIEJ W SKLEPIE JA KUPILAM MINTAJA:)

Gość Maykaa
Dziecko fajna sprawa:) ja planuje na przyszły rok, ale tez boje się ze kilogramy wroca:( ale są diety w ciązy:) wiec trzeba bedzie znów ppracować:P (tzymam kciuki a szczególnie za Ciebie Skandalis:*)

Gość Skandalis
MAYKKA wiesz u mnie nie bylo tak zle po porodzie przez poerwszy miesiac automatycznie zrzucilam 10kg wiec wazylam jeszcze 5 wiecej niz przed ciaza w sumie nie mialam mleka ale staralam sie sciagac chociaz odrobine ale jak sie poddalam bo to bylo bez sensu to automatycznie roslam w oczach przez dlugi czas no i nadrobilam jeszcze 13kg mysle ze to sa tez sprawy hormonow bo na prawde duzo nie jadlamn:(ale dziekuje ze trzymasz za mnie kciuki:)))pozdrawiam a jesli chodzi o strach zwiazany z tym ze perzytyjesz to uwierz mi ze w ciazy mozesz sie martwic ale z chwila kiedy urodzisz poczujesz sie taka szczupla ze glowa mala:)))hehetak czy siak wrto poswiecic sylwetke dla dzidziusia!!!!!!!

Gość Skandalis
hej laseczki zastanawiam sie czy trwacie w swoich dietach i czy tylko ja jestem tak zdesperowana i brne w to dalej????cisza dzis prawie caly dzien a ja jestem coraz berdziej zla na to ze nie moge sobie czegos tam zjesc....ciekawe co bedzie jutro....przeraza mnie tylko ze przeemna jeszcze 10 dni bo dzis juz konczy mi sie 4 i bede musiala jesc wiecznie ta salate:((((