Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniaja

moja dieta nabiałowo-jogurtowa

Polecane posty

Gość myszka 18
anijana - na kapuscianej jestem 4 dzien i schudlam 2kg moze jutro rano bedziez 2,5kg chcialabym a jutro zaczynam ta ziemniaczana:) to ja radzilam zle nie z kefirami tylako widzialam maslanek truskawkaowa :):):)

wróciłam z torbą pełną maślanek Myszko 18 byłam w biedronce, i była maślnaka mało procentowa.Kupiłam sobie dwie, ale, ale potem zaszłam jeszcze do EKO, i słuchajcie znalazłam chyba jeszcze lepszą.Ma 0.5 % tłuszczu, jest jej prawie litr, kosztuje 1.30 i jest w bardzo praktycznej buteleczce.Nie ma jakiejś konkretnej nazwy, produkuja ją w Siedlcach. Myszko dużo schudłaś przez te 4 dni, gratuluję.Teraz tylko ją utrzymaj i dalej do przodu:)Myślę, że na pewno z dwa kilo ubędzie Ci na ziemniaczanej, chcocoaż to zalezy z jakiej wagi schodzisz.A potem zapraszam Cie do nas. Dzisiaj moja dieta bedzie się opierała na serku i maślance.Nie kupiłam z roztrzepania ogórków, ale wytzrymam. Pozdrowienia.

Gość myszka 18
aniajan a ty ile juz schudlas i ile dokladnie jestes na tej diecie a wiesz ja widzialam maslanke ze miala0,2% tluszczu taka truskawkowa:)

Dziewczyny dzisiaj zjadłam tylko kostke sera (chudego) i wypiłam półtoralitra maśłankki 0.5%.Nie wiem jak to jest, ale maślanka chyba zamula żołądek, po niej w ogóle nie mam ochoty jeść .Teraz jest już po 22, a ja od 6 nic nie jadłam, piłam tylko jeszcze troche maślanki i herbatę niesłodzoną.Jeśłi tak udało by mi się przeżyć kolejne 9 dni, to kto wie.... Pora na małe podsumowanie Minął tydzień Schudłam 3.5, myślę że trwale, bo bardzo dużo piję i nie mogłam się odwodnić.Od paru dni waga stoi, co ma też i swoje dobre strony, bo przynajmniej nie idzie w górę. Polepszyła się zdecydowanie przemiana materii, napoje mleczne regulują wypróżnienia. Czuję się bardzo dobrz, ani przez chwilę nie byłam głodna, dzisiaj bo bardzo monotonnej, bądz co bądz diecie, nie chce mi sie jeść w ogóle.Stą wynikają wnioski, które biorę sobie do serca na następne dni.Piś najpierw maślankę, potem jeść.W ten sposób na pewno zjem mniej, Oczy nabrały blasku, i cera troszkę się poprawiła.Chudnę \"od góry\", bo mam rzeczywiście wrażenie, że schudły mi ramiona i obojczyki. Kiedy nie jem owoców mam uper płaski brzuch, co ma chyba związek z lepszą przemianąmaterii. Jeden z lepszych pomysłów , który wypalił to była herbatka z guarany.Nie chcę sie po niej w ogóle spać, do 12, 1 w nocy chodzę zupełnie rzeska. Szkoda troszkę, że mało dziewczyn chce ze mną spróbować, chyba parę osób sie przyglaa i mało wierzy w efekty.Więc Pola , piszę do Ciebie, bo Ty jedna jesteś ze mną, i już masz sukcesy, musimu udowodnic inny Pania ze warto Ale najwiecej udowodniłam sobie samej w tym tygodniu.To jakiś istny cud, w miom przypadku.Przez tydzień nie tkęłam się obiadków, chleba, nie załamałam sie poważnie i po prostu wytrwałam. Teraz lecę, Zachęcam Polę do podzielenia sie wrażeniami z tych 6 dni, zawsze miło się czyta o czyiś sukcesach Dobranoc wszystkim

Gość MEN
"Myszko dużo schudłaś przez te 4 dni, gratuluję.Teraz tylko ją utrzymaj i dalej do przodu". Nic z tego nie będzie. Stres i rozczarowanie. Co wy kobiety wyrabiacie! Chudnąć trzeba nie więcej nic 1-1,5kg miesiecznie w wyniku zmiany stylu odzywiania. Wyeliminowac to co tuczy. A przeciez wiadomo co. Nie uzywajcie cukru, ograniczyć ryż, kartofle i makaron na korzyśc warzyw. Duzo fasolki szparagowej, kalafiory, marchew, truskawki, maliny itd. Najadać sie do syta. Nie głodzić!!

Gość Pola =
jestem jestem :) Jak Ania prosila tak pisze: postanowilam w nd.zaczac sie odzywiac tak jak Ania (zasady sa na 1 stronie topicu). Do tej pory zrzucilam 2 kg,w zasadzie bez wyrzeczen,no nie powiem mam czasem ochote na paczka,lub na czekolade o 23 ;) W sr wypilam 2 piwa,wczoraj byly imieniny i troche podjadlam wbrew diecie Ale waga nie poszla w gore :D Ania ma racje,ta dieta bardzo szybko reguluje przemiane materii. Mnie osobiscie bardzo odpowiada,nie chodze z burczacym brzuchem,maslanki bardzo mi smakuja,serki lubilam od zawsze,czego wiecej chciec...na slodycze mam coraz mniejsza chec:D po calym dniu "opijania" sie maslanka i kefirem jest mniejsza ochota na nocne podjadanie :) Wszystkim polecam:) Dzis zjadlam koste sera chudego,kubek kefiru i ponad litr maslanki. Do tego herbatki,czerwona,rumianek,mieta. Niestet jeszcze nie sprobowalam tej z guarana,ale moze jutro uda mi sie ja kupic. Pozdrawiam goraco :)

Hej Jestem dzisiaj po litrze maślanki, jednym serku i czereśniach.Jest już 17.00, nie mam ochoty na nic wiecej.Nie wiem jak bedzie pozniej, ale teraz nie przelknelabym juz niczego.Nie wiem czy to za sprawa maślanek, czy pogody.Ale znow potwierdzam, ze po wypiciu odtluszczonej, bezsamkowej maslanki nie chce mi sie jesc .Juz sobie obiecuje, ze od poniedzialku przestawiam sie na kefir, bo jest lzejszyi chyba lepiej smakuje.Jak na razie mam dosyc maslanki.Nie waze sie , zrobie to dopiero w poniedzialek.Mam nadzieje, ze beda efekty.NA razie schudl mi brzuch, zadych faldek.Czekam wciaz na inne dziewczyny, ktore sprobuja i beda dzielily sie sukcesami.W planach na wieczor mam zamiar wyciagnac steper i troche pochodzic.Tak dawno juz nie cwiczylam.W ogole brak mi ruchu... Pozdrawiam

Gość soya
czesc kochane tez chce schudną 6 kg przez 3 tyg poradzcie jaka jest rosądna dieta? oczywiscie bede ćwiczyc aha,pisze rozsądna ,bo moja sąsiadka odchudzala sie intensywnie przez dłuzszy czas,pozniej cały czas dieta,miała swietna figure,a pozniej sie okazał ze ma takie zawirowania hormonalne ze nie moze urodzic zdrowego dziecka:( a ja mysle o maleństwie,i chcialabym juz wkrotce zacząć działac

Soya rozsądna to chyba SB lub Montiego.Przy obu można schudnąć po 5 kilogramów, oczywiście zależy to od wagi wyjściowej.Ale nie działają na każdego.A może nasza?Hmm, nabiał i jogurty są zdrowe...

Gość do76
witajcie. czytam was od kilku dni, teraz popijając maslankę... nie wiem ile waże, ale na pewno za duzo. mam dosyć - chce schudnac. nie pierwszy raz. cierpie na syndrom absolutnego braku silnej woli. może dziś będzie lepiej - napatrzyłam sie przez weekend i nasłuchałam rzeczy, które na razie mnie dopingują. chce sobie dać taka malą szanse - do niedzieli na diecie maslankowej a potem zobaczymy.

Gość myszka 18
no i co jak wam idzie????????? ile juz schudlyscie dziewuszki??:)

aniaja Skończyłaś pisać na swoim temacie, a nie napisałaś jakie masz efekty po tej diecie. Napisz, bo jestem zainteresowana. Za miesiąc, po powrocie z wakacji, biorę się ostro za odchudzanie i szukam skutecznych diet (do tej pory 24kg mam mniej i nie mogę stosować kopenhaskiej, norweskiej, kapuścianej, bo już wszystkie stosowałam). Pozdrawiam! Ewa

Gość myszka 18
ja na ziemniacznej nic bo nie umialam na niej byc potem 2 dni nabialowej i schudlam o,7kg a na kapuscianej 1,5kg nie ma m zsilnej woli ale sie staram podziwiam ciebie ewusia naprawde!!!

Witam Przepraszam za długą nieobecność, ale nie mogłam pisać.Ale widzę, że bardzo sie przeludniło Schudłam 5 kilogramów, mam nadzieje, że na trwale.Teraz sobie troszkę pozwalam na więcej, miedzy innymi chlebek i ziemniaki, ale waga ani nie drgnęła.Słuchajcie jem o wiele, wiele mniej.Teraz mam małego bzika na punkcie kefirków, maślanka już mi się znudziła.Szkoda, że tak mało was jest.Ewusiu może chociaż Ty poodchudzasz się?A tak poza tym, to może troszkę Cie podpytam o zawód nauczyciela, którym sama chciałabym zostać... PozdrawiamPS od jutra zaczynam powrót do ścisłego dietowania

hejka ja tez stosuje diete na bazie białek ,ma ona 1000 kcal około i jest smaczna.jesli znudzily wam sie kefirki i maslanki to polecam:)narazie tylko 4 dni bo nie wiem czy beda zainteresowani DZIEN 1 Sniadanie I:160 kcal serek PIĄTNICA 3% Sniadanie II:180 kcal 2 kromki +dzem Obiad:160 kcal 2 kostki mintaja Przekaska: 2 Brzoskwinie +0,5 kg arbuza Kolacja: 170 kcal 0,5 kg bobu DZIEN 2 Sniadanie I:160 kcal 2 jajka + plaster szynki drobiowej Sniadanie II:180 kcal 2 kromki +pomidor Obiad:160 kcal nozka kurczaka Przekaska: 2 Brzoskwinie +0,5 kg arbuza Kolacja:170 kcal 0,5 kg fasolka szparagowa DZIEN 3 Sniadanie I:200 kcal serek ziarnisty pomidor, szczypiorek,ziola Sniadanie II:180 kcal 2 kromki +dzem Obiad:150 kcal 150 g piers kurczaka Przekaska: 2 Brzoskwinie +0,5 kg arbuza Kolacja:170 kcal 0,5 kg fasolka szparagowa DZIEN 4 Sniadanie I:200 kcal 2 jaja na twardo, 2 pomidory pokrojone, koperkiem i szczypiorem Sniadanie II:180 kcal 2 kromki +pomidor Obiad:140 kcal 1/3 op. gulasz sojowy Przekaska 2 Brzoskwinie +0,5 kg arbuza Kolacja:170 kcal 0,5 kg bobu

sniadanie 10:00 2 sn. 13:00 obiad 16:00 przekaska 19:00 kolacja 22:00 nalezy przestrzegac tych c\\godzin tzn. jesli ktos je sniadanie o 8:00 to nastepny posilek o 11:00 ja do tego jezdrze na rowerku i cwicze fat burner 20 minut dziennie KURCZAK N\\BEZ SKORKI OCZYWISCIE:)

Gość kreciolek
co sie z wami dzieje? ja juz na diecie 6 dzien:P

Hej Już 6 dzień, to super i jakie rezultaty.Ja dzisiaj dopiero zaczynam drugą turę.Nie mogłam wcześniej nic zrobić, bo mam teraz nerwówkę związaną z egzaminami. Hej ale super , że jesteś bo to moje forum przeżywa prawdziwy kryzys.Proszę napisz jak Ci idzie i co jadasz. Pozdrawiam

Gość loa
tez mam ochote sie dolaczyc,ale chcialabym sie dowiedziec wiecejszczegolow!!!!anja mozesz podac do siebie nr czy nie bnardzo?!bede wdzieczna!

anija hejka juz 8 dzionek leci i musze przyznac ze glodna nie chodze:)jezdrze co drugi dzien na rowerze przez 45 minut.moge podac moja dietke DZIEN 9 Sniadanie I: 220 kcal ½ kostki sera białego chudego + ½ maślanki owocowej Sniadanie II: 220 kcal Ser feta +sałata +pomidor+cebulka Obiad: 140 kcal 1/3 op. gulasz sojowy Kolacja: 170 kcal 0,25 kg bobu Przekaska: 2 Brzoskwinie 200 ml maslanki DZIEN 12 Sniadanie I: 200 kcal 10 dag szynki drobiowej +jajko Sniadanie II: tuńczyk+ lyzka fasoli”majonezu light Obiad: 140 kcal 1/3 op. gulasz sojowy Kolacja:200 kcal zupa pomidorowa +1/3 op.ryzu Przekaska: 220 kcal ½ kostki sera białego chudego + ½ maślanki owocowej DZIEN 10 Sniadanie I: 200 kcal 10 dag szynki drobiowej +jajko Sniadanie II: 2 Brzoskwinie 200 ml maślanki Obiad: 160 kcal nozka kurczaka (bez skorki!!!) Kolacja:200 kcal Zupa ogórkowa +1/3 op.ryzu Przekaska: 220 kcal ½ kostki sera białego chudego + ½ maślanki owocowej DZIEN 13 Sniadanie I: 220 kcal ½ kostki sera białego chudego + ½ maślanki owocowej Sniadanie II: 220 kcal Ser feta +sałata +pomidor+cebulka Obiad: 150 kcal 150 g piers kurczaka Kolacja:200 kcal maślanka owocowa Przekaska: 200 kcal serek ziarnisty piatnica 3% +słodzik +brzoskwinia DZIEN 11 Sniadanie I: 220 kcal ½ kostki sera białego chudego + ½ maślanki owocowej Sniadanie II: 220 kcal Ser feta +sałata +pomidor+cebulka Obiad: 150 kcal 150 g piers kurczaka Kolacja: 170 kcal 0,25 kg bobu Przekaska: 2 Brzoskwinie 200 ml maślanki DZIEN 14 Sniadanie I: 200 kcal serek piatnica 3% +słodzik +brzoskwinia Sniadanie II: tuńczyk+ lyzka fasoli”majonezu light Obiad: 140 kcal 1/3 op. gulasz sojowy Kolacja: 170 kcal 0,5 kg fasolka szparagowa Przekaska: 220 kcal ½ kostki sera białego chudego + ½ maślanki owocowej jest naprawde super.

schudlam juz okolo 1 kg.nie wiem czy pisalam no teraz mam 61 kg/168 za 3 tygodnie jade na wakacje ze znajomymi i musze wygladac dobrze:)ehhhhhh zeby pozniej utzrymac ta wage:)

Gość tuna
zaczynam z wami, w sumie na diecie jestem od wczoraj, baaaaardzo duzo cwicze (za tydzien jade nad morze i mam nadzieje ze nawet w tak krotkim czasie uda mi sie cos zrzucic, chocby wody). Dzisiaj zjadlam rano owoce, pozniej troche salatki warzywnej, pozniej actiwia danone, teraz zrobie sobie serek z rzodkiewką oczywiscie o%. Przysieglam uroczyscie ze nie zjem przez tydzien ani grama chleba i makaronu, ziemniakow, ryzu, itp. tylko nabial i owoce, najlepiej wszystko osobno. Moze nie uwiezycie ale po jednym dniu (prawie 2) takiej diety i duzej ilosci cwiczen, czuje ze chudne! na razie to tylko kg na wadze, ale mam jakies inne cialo, chyba ze juz wariuje z glodu;) pozdrawiam! jesli macie jaiies zestawy cwiczen na wyszczuplenie lydek i ud i ramion to poprosze

Gość kreciolek
ja juz 9 dzien na diecie i własnie moj organizm domagal sie jedzenia bo dostaalm normalnie "trzesawki" jak zjadlam przeszlo.Zauwazylam ze zoładek mi sie skurczyl i to bardzo bo wczesniej potrafilam zjesc baaaaaaardzo duzo tak ze po swietach wielkiejnocy wygladalam wedlug tescia jak w 2 trymescie ciazy:) co 2 dni jezdrze na rowerku 45 minut i musze przyznac ze meczy mnie to bardzo ale to dlatego ze dawno nie uprawialam sportu .ide sie polozyc bo kiepsko sie czuje:)

Czesc Ja nie wiem co sie ze mna dzieje, ale nie moge sie zmobilizowac do odchudzania.Jutro juz mam nadzieje, ze zaczne na powaznie.Was dziewczyny widze, ze mobilizuja wakacje i wyjazdy, ja sobie musze przemowic do rozsadku. Kreciolek mi tez czasem trzesa sie rece, jak za malo zjem.To chyba normalana reakcja organizmu.A jak wyniki odchudzania? Co sadzicie o Activi Danona?Dzisiaj kupilam po raz pierwszy, i zastanawiam sie , czy reklama mowi prawde?? Pozdrawiam

Gość kreciolek
kreciolek=KRECONA zjadlam dzis w sumie 1400 kcal a co tam:)jutro musze miec sily na jazde na rowerku:) skad dziewczyny jestesciie? bo ja z krakowa:)nie wem ile waze bo nie mam wagi ale po cycuchach widze ze chudne( biedne piersiaczki) zamowialm sobie na allegro wkładki silikonowe na powiekszenie cycuszkow zeby mi wstyd nie bylo przed znajomymi:)niestety dupka jeszcze duza ale przeciez sie nie zaglodze bo to i tak bylby najgłupszy pomysl pod sloncem.obnizyllaby mi sie przemiana materii a poza tym po 3 dniach rzucilabym sie na lodowke i jeszcze bym pewnie psia karme zjadla hehehhehe.macie jakies sztuczki zeby oszukac głod ,moze jakies specyfiki ,ziołka byleby nie jakies swinstwa na efedrynie:) słuchajcie piszcie czesciej bo mnie to bardzo mobilizuje i wspiera ze nie tylko ja sie mecze:)

Gość tuna
z activia to moze byc prawda chociaz ja tez zjadlam dopiero jedna. ale moja o smaku i z kawalkami jablek to nawet przez te jablka moze cos dac. sama nie wiem, okaze sie, boze jaka jestem glodna, help:(

Gość evee
witam witam nareszcie znalazlam podobne do mnie nabialowe-psychopatki ;) ja tez kocham nabial twaro chudy kefiry (glownie piatnicy) maslanki 0,5% jogurty 0%..pycha moge sie tym zajadac w nieskonczonosc wiem ze trzeba przy tym duzo pic wody bo taka dietka obciaza nerki ja nabial lacze z warzywami i owocami weglowodany zlozone to platki owsiane, zytnie i pelnoziarniste pieczywo rano niestety moim zgubnym nalogiem sa jablka... pomozcie pochlaniam je tonami...kocham je.. szczegolniw wieeeeeeeeeczorami... ps co do was Pan- Kawoszek.... kawka przyspiesza metabolizm wypita przed sniadanie, godzine po posilku (jezeli byl tlusty to z cukrem), a mleko w kawie hm... ono powiodujew zwa nie dziurawi nam tak zoladka... z drugiej strrony kawa utrudnia whlanianie Ca polecam kawe mala przed treningiem wzmaga spalanie tluszczyku... ah i najlepiej "zapic" kawe woda mineralna....zneutralizuje to jej zgubne dzialanie i nawodni (bo kawunia straaaaaasznie odwadnia) pozdrawiam...

Gość evee
ejoooo....czy ktoras z nabialocholiczekkk...moze poklika :):(

hej ja moge poklikać , ale za chwilkę.Dopiero wracam z Wrocławia i jestem wykończona.Ale nie chce mi się jeść, a w planach mam tyko maślanki na dzisiaj

Gość tuna
hej ja dzisiaj zjadlam activie danona, 2 lyzki serka z warzywami i wypilam szklanke soku marchewkowego. I cwicze jak opetana. Mysle ze do 3,4 nic nie zjem,moze kefir, pozniej po poludniu serek i koniec. W miedzyczasie wypije jeszcze jakas herbatke odchudzajaca. Schodzi ze mnie mnostwo wody, chyba juz ze dwa kg, przez dwa dni. A wy jak?