Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Błękit

NIEZOBOWIĄZUJĄCY FLIRT W SIECI - PROPOZYCJA DLA PAŃ

Polecane posty

Gość no przecież....
jestem...jeszcze....;)

Gość ja chętnie
i możesz;)

Gość no przecież....
okazuje sie że teoretycznie mogę zaś z praktyką problem bo mi net pada co chwilkę więc póki mogę to żegnam miłe panie i życzę miłej nocy i kolorowych snów

...może Cię nigdy nie było? może się wszystko przyśniło?...

Elloise , wybacz..... Czekałem w naszym pokoju, pisałem też list na Twą skrzynkę. Powinien już dotrzeć.

Witaj:D:D nie masz pojęcia jak się cieszę:D dziękuję bardzo za sasankę. tym bardziej że Twojego ogródka:D posty się nie wklejają, a Ciebie tam nie ma.......zaczekaj chwilę jak bedziesz.......

Wychodzę na trochę, smutna? nie wiem, jestem minimalistką:) wszystko mi sie udało, nie rozmawiałam tak nigdy z nikim........może to.....

Jestem tam przez cały czas Elloise i czekam ....czekam .... Gdy wrócisz, napisz proszę.

Gość mmmmmmm...
witajcie wszyscy obecni i nieobecni 🌻 🌻 🌻 chciałbym aby piękność poranka odzwierciedlała moje samopoczucie, ale niestety...w każdy mrazie to tylko fizyczny ból ;) elloise i abelard jesteście najlepsi 🌻 panie błękitny jak tam nowa praca i nowe mieszkanie? pozdrawiam cieplutko i słonecznie :) bawcie sie dobrze niekoniecznie grzecznie ;) miłego weekendu

Witaj mmmmmmmmm:D Tobie również samych miłych chwil:) Pierr....... mijamy się, teraz ja mam chwilę, jestem.....i czekam ... ale Ciebie tam nie ma

Pierr........ Chce Ci tylko powiedzieć, że wyłaczyła się tamta strona ale spróbuję sie zalogowac jeszcze.

Ups. Z mą pomocą pójdzie chyba jeszcze wolniej. hihihihi Nic to Elloise. Czekam tam. Gdyby się TA strona nie włączyła, napisz tu proszę.

Nie wiem co się stało:( brak łaczości z serwerem, złośliwośc rzecz martwych, a tak mi się DOBRZE z Toba rozmawiało........ u mnie zimno i pada.

To nic Elloise ........ to nic. Wieczorem, jeśli można, prześlę Ci SMS. U mnie piękna słoneczna pogoda i bardzo gorąco. Zapewne wieczorem znów wyjdę na taras i ..... wiesz ..

Będziesz ze mną i .... jesteś ze mną. Nie lekam się już, bo: \"Twój czar nade mną trwa. - O! ileż razy Na skałach i nad morzami bez końca W oczach Twój obraz, w uszach Twe wyrazy, A miłość twoja miałem na kształt słońca W pamięci mojej. - Anioł Twój bez skazy Na moich piersiach spał - a łza gorąca Nigdy mu jasnych skrzydeł nie splamiła: Twa dusza znała to - i przychodzila.\" Elloise ......

Wiem......wiem.....wiem.....wiem....wiem.....wiem.....wiem...wiem.....wiem.....wiem.....wiem.....wiem.....wiem....wiem.....wiem.....wiem....wiem.....wiem.....wiem....wiem.....wiem.....wiem....wiem.....wiem.....wiem....wiem.....wiem.....wiem.... ja tak samo……..jeszcze raz dziękuję……..za sasankę ……i za to ŻE JESTEŚ:D BĘDĘ, jeśli tylko zechcesz bedę........

Chcę Ellise ... chcę .... bądż ... trwaj. Bądż ...... Trwaj ..... Ma Elloise .... W tym czaru uniesienia, słów mi już braknie .... prócz tego jednego, które wiecznie powtarzać chcę: Elloise .... Elloise ... Elloise.

NADCHODZI 14-sta!!!! \"Ostatni dziś raz, o ! Miła, Mówię do Ciebie. Jest to błyskawica, Która mi chmurę posępną odkryła, I boleść wyszła z niej jak nawałnica; W moim ogrodzie pustym będzie wyla\" Nie straszna mi ona - mam Twe przyzwolenie ... I ... radość swą z niego płynącą. Elloise ...

Pierr będę czekać do poniedziałku, jesli napiszesz w międzyczasie będzie mi bardzo miło:)

O której godzinie będzie najwygodniej dla Ciebie ? Zadzwonię wraz z pierwszymi gwiazdami. Czy nie za póżno dla Ciebie Elloise ?

Gość no przecież...
a dziś nie ma zadnej damy chętnej do flirtu? mam pecha, jak nie net sie buntuje to kobiet uciekają...błękit jak ty to zrobiłeś ze wszystkie chciały z tobą rozmawiac? pozdrawiam

Witaj Pierr:D:D Miłego dnia i tygodnia, jadę do pracy, trochę czasu znajdę napewno....