Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trochę samotna

Szukam przyjaciół, z którymi mogłabym po prostu rozmawiać

Polecane posty

tutaj są same aniołki...poczekaj chwilkę a na pewno jakiś się pojawi

Tylko napisz może o sobie cos więcej, zeby wiedzieli jak cie rozweselać :) milli---> chyba przez to nasze gadanie, w nocy nam klub zamknęli ;)

zodiak---> jaki znowu klub ? Nic nie kumam... ;) wiesz, mnie chyba dopadł dół...albo ktoś się nieźle bawi...albo...nie chce mi się wierzyć....

milli---> ten klub to odnośnik do Twojego : Witaj w klubie (tych, którzy nie śpia nocami) :) A poniewaz wczoraj zamknęli kafeterię, zamknęli nam klub. Juz kumasz :) A co znowu się stało? Że nie chce Ci sie wierzyć...

Już kumam...masz rację , przecież wczoraj nie było kafe... Dochodzę do wniosku, że jestem naiwna i zbyt łatwowierna...ja już chyba nigdy nie zmądrzeję...czasem zachowuję się jak mała dziewczynka, a potem mam do siebie żal.... :(

Każdy z nas chyba jest po trosze naiwny, chyba, że stanie sie kompletnym cynikiem. Myślę,że to jest tak, że człowiek potrzebuje jakiejś wiary w innych ludzi, w to, że nie wszyscy dbaja tylko o własne tyłki, że możemy być dla kogoś ważni. Taka wiara nie zawsze przynosi pozytywne rezultaty, ale bez niej byłoby jeszcze gorzej. Pewnie, że trzeba sie pilnowac, nie dawac się ranic, tylko w jaki sposób? Moze jednak okarze sie, że nie jest tak źle jak myślisz? 🌼

Dziękuję zodiak, zapewne masz rację. Czasem tak bardzo potrzebujemy wiary w drugiego człowieka...

Może to naiwne, ale ja wierzę. Zawsze w krytycznych momentach jest ktoś, kto poda rękę :)

Zobacz, co znalazłam.... \"Blask ma w oczach ale gorzkie usta. Serce rzekłbyś otwarte, ale kochać nie umie. Łatwo się skaleczyć każdą cząstką mnie, jak kawałkiem stłuczonego lustra! A lustro było piękne. Było diamentowe,czyste wielkie i dobre - moje jednym słowem...\"

No witam... a już myślałam, że się znowu zanudzę. Co ja bym zrobiła bez tego forum i bez Was oczywiście.... ;) 🌼 🌼

Ano widzisz, dzis tylko Ty i ja :) A ja troche w realu, trochę w wirtualu, nigdy nie wiem kiedy ucieknę. Koleżanka 1977 wypięła się na nas :( Bawi się w innym towarzystwie ;)

Wiem, siedzi na erotycznym...już ją tam znalazłam i podobno pije....;) :P Biedaczka, a jutro będzie kac i moralniak po takim wyciu... ;)

oooooooo! wreszcie i Was znalazłam.......... tylko nie wiem czy dam radę dzisiaj wyjść z siebiee..... bo mi Niemen gra w głowie i nieee może przestać, hihihi...a raczej chi chi chi ....i weeeeeedłuuuug wzrostu.......

Właśnie o Tobie mówiłyśmy .... Będzie kac jak nic i moralniak też hihihihi :) ;) :P

ale ja grzeeeeeeeeeczna jesteemm .........na parkietaaaaaach i na mostaaaaaaaaach.........

Dokładnie, zobacz zodiak...a teraz już jest nieźle wstawiona...dobrze, że nas jeszcze poznaje... :P :P

a to my sięęęęęęeee znaaaaamyyyy????????? ....lalaaaaaaaaal laaaa laa laaaaaaa.........lalala..

A teraz na dodatek udaję, że nas nie zna.... :P Kochanie błagam, przestań już wyć, bo mnie uszy bolą.... :P :P

Ooooo! To znacy trafiła tu przypadkiem ....:D To instynkt chyba...

ta jest KOCHANIE!!! ideeeeeeeeeeeee spać, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa aaaaa

No , nareszcie jakaś mądra decyzja.... :P :P Z tym instynktem to bym nie przesadzała, po prostu miała farta dziewczyna i tyle...;)

Ty seplenisz , a ja zaczynam pisać \"po polskiemu\" , zamiast po polsku... miało być fart... :)

Moja klawiatura się buntuje, najbardziej przy \"z\", ale też przy \"w\", kropkach i ogonkach :D

A może to Twoja klawiatura piła dziś z 1977 ? :P ;)

....jeszcze musze powiedziec, że masz faaaaaaaaaaaaajną stopke Zodiak..... pa dziewczyny;)