Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

domenka

Jeszcze roczek do ślubu...

Polecane posty

Cześć dziewczyny, dziś jestem do 14.00 bo jadę na ścięcie do szkoły:(Jutro też mnie nie ma.

Witam cieplutko 👄 Za oknem strasznie ponuro....i smutno, ja jestem jakaś rozdrażniona, może z powodu @, a może z tego, że znowu tydzień nie będę się widziała z moim Słońcem, które ciągle mnie pociesza smsami :( Do tego sprawdzałam konto i dalej nic, jak do 16 nic nie wpłynie to już nie mam na co liczyć, tylko na poniedziałek :O Uczyć się muszę a skupienia brak, wyglądam jak jakaś śmierć ..... ehh Same pozytywy ;)..... Ty się domenko już nie stresuj, bo nie jedziesz na exam tylko po wyniki. Trzymam kciuki 🌼

Ja sobie tego nie wyobrażam jakbym miała czekać na komis aż do maja cały czas się ucząc w nowych roku ale nie będąc pewną czy poprzedni rok mam zaliczony i czy czasem mnie nie cofną na poprzedni:( Tak damo się boję wrazie czego dopytki, bo może dziś być:( A ja nie umiem:(

Nikt nie będzie Cię odpytywał, więc się nie stresuj to tylko wyniki i tak już ich nie zmienisz, więc szkoda nerwów. Do tego kurna chata przetłuszczają mi się włosy, bym musiała je myć codziennie, nie miałam wcześniej takiego problemu :O Chcę już słońce, przynajmniej wiosne....😭

Chyba tylko we dwójkę tu zostałyśmy :( W tamtym topicu daglezji, też rzadko kto zagląda, nawet sama autorka :( Wszystkie zalatane..... A my tu sobie siedzimy i marudzimy. Musi być dobrze domenko, nie ma wyjąścia ! Nie będą dopytywać, bo nie będzie im się chciało, bądźmy dobrej myśli :) Ja odę sobie zrobić kawe i zabieram się do nauki.....a jestem dopiero w przysłowiowym lesie ;)

On własnie jest znany z tego, że robi dla niektórych dopytki:( Moje włosy zawsze się przetłuszczały niestety:( I też musiałabym je muć codziennie. Ostatnio naprawdę tu puściutko ale miejmy nadzieję, że bliżej ślubów będzie tu ruch:)

Z miom paskiem chyba jest coś nie tak. Wczoraj pokazywał 9 miesięcy i 3 dni a dziś 9 miesięcy.Dziwne. Albo ja już wariuję.Życzę miłej nauki:)

Nie domenko wczoraj pokazywał 9 miesięcy i jeden dzień ! Sprawdzałam, dlatego Ci wczoraj napisałam, że za 2 dni pojawi Ci się ósemeczka :D

NAJLEPSZE BYŁO TO JAK PISAŁAŚ sUN O TWOIM SZYNSZYLKU:) NAJPIERW MYSLAŁAM, ŻE TAK MÓWISZ NA SWOJEGO NARZECZONEGO POTEM NA PSA A DOPIERO POTEM ZROZUMIAŁAM, ŻE CHOSZI O ZWIERZĄTKO:p:d

Cześć dziewczyny!!!!!! :) Dawno mnie nie było ale to dlatego ze mój Niunio wrócił i sie nie moge nim nacieszyć. NAreszcie razem. Zrobił mi niespodziankę i przyjechał na imprezkę ostatkową gdzie ja byłam. Ale było radosci !!!!! Domenko napewno zaliczysz:) Pozdrawiam cieplutko. Moge teraz mniej zaglądać bo... same wiecie. Trzeba troszkę nadrobić.:D

Do kitu taka zima bez sniegu. Za oknem ponuro, a jeszcze zapowiadają deszcz na dzisiaj. Okropność :-(

Witam WasKobietki Dobiega koniec weekendu, który spędziłam na uczelni pisząc 2 egzaminy, wprawdzie to terminy zerowe i nic się nie stanie jak nie zaliczę, ale fajnie by było mieć już 2 examy z głowy ;) Wyniki dopiero za 2 tygodnie. Weekend samotny znowu tydzień bez mojego Słońca :( Ale damy radę i nadrobimy zaległości w środę :D W poniedziałek mnie nie będzie, bo będę w pracy, więc razczej tutaj nie zajrzę :( Trzymajcie się dziewczyny cieplutko 🌼 Domenko napisz co z Twoim egzaminem :)

Dziewczyny ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!Normalnie mam normalne życie teraz!!! Jakbym na nowo się urodziła:):):) Do tego dostałam 4! To wogóle byłam w szoku! No to teraz mogę powiedzieć, że jestem wkońcu na trzecim roku:):)Byście musiały widzieć tą moją radość:)Wczoraj oblewałam:):)Moge zacząć się cieszyć świętami i wszystkim innym a tak nie mogłam niestety:( A Sun nie martw się też zdasz!:)Będę trzymać kciuki:)

Angie dostałaś zdjęcia? bo nie wiem czy czasem ktoś inny na komórkę ich nie dostał:P

Witam Wszystkie Kobitki 🌼 Domenko - bardzo, bardzo się cieszę, że zdałaś 🌼 👄 Mnie pozostaje czekać na wyniki, jeszcze 2 tygodnie :( angie 1981 - ja również wysłałam Ci zdjęcia, ale nie wiem czy doszły. Dziś mam wolne, ale muszę jechać do Bibilioteki , muszę zacząć pisać drugi rozdział :O Dramat!! Acha.....i nie dostałam jeszcze wypłaty !!!!!!! Liczę na Mikołajkowy prezent dzisiaj, w postaci wpływu na konot wynagrodzenia za prace ! Ehh.....uciekam sprzątać, bo potem trzeba się szykować do biblioteki ;)

Dziękuję Sun,ty na pewno też zdasz. Ostatnio to tylko ty tu wpadasz i o mnie pamiętasz:( Ja też muszę zacząc pisać pracę bo mam tylko wstęp.

No jakoś dziewczyny pouciekały, albo zajęte są ;) Masz domenko jeszcze dużo czasu z pracą :) Ja ciągle sprawdzam stan konta 😭

U mnie w tym tygodniu Tomek ciągle sprawdza stan konta, bo też żyjemy na minusie:(Oj te pieniążki kochane, szczęścia nie dają ale bez nich też nie można żyć.