Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaa

duphaston

Polecane posty

Gość marinka1234
Sprzedam 4 opakowania Duphastonu, 2 opakowania termin waznosci do 02.2013, kolejne dwa opakowania termin waznosci do 09.2013. Cena 100 zl, przesylka gratis polecony priorytet. Wysylka po 8 wrzesnia. Kontakt : anetta76@o2.pl

Gość marinka1234
Sprzedam 4 opakowania Duphastonu, 2 opakowania termin waznosci do 02.2013, kolejne dwa opakowania termin waznosci do 09.2013. Cena 100 zl, przesylka gratis polecony priorytet. Wysylka po 8 wrzesnia. Kontakt : anetta76@o2.pl

Gość marinka1234
nieaktualne

Gość wenusa
Mam na sprzedaz 2 opakowania duphastonu i jedno gdzie jest 17 tabletek. wiecej na @ wenuska86@wp.pl

Gość wskv6
witam mam do sprzedania opakowanie duphaston 1 op 20 tabletek powlekanych wazne 12/2016 cena 30zł + 4,15 przesyłka.wiecej na email anusiacmoks@wp.pl

Gość memi
sprzedam Duphaston 10mg 20 tabletek, czyli 1 opakowanie pozostałe po kuracji; data ważności 05/2015; więcej info na casey.05@interia.eu

Gość odkupię do kilku opakowań
duphastonu eueu@interia.eu

Gość lola150
Mam do Was pytanie... w tym miesiącu nie dostałam @ i okazało się, że mam torbiel czynnościową... w normalnym stanie mój cykl to 30 dni. Na wywołanie @ dostałam duphaston. Zaczęłam go brać 35 dnia... Dziś jest 44 dzień... Jutro biorą ostatnią tabletkę. Kiedy powinnam dostać @?

Dziewczyny, gdyby któraś z Was miała na zbyciu duhaston lub luteine 50mg dopohwową to chętnie przyjmę kryjąc koszty wysyłki. Biorę to od początku ciąży w dużych ilościach a wykryto u mnie krwiaka także jeszcze długo będę to przyjmować :( Także gdyby któraś z Was miała i już nie przyjmowała to chętnie przyjmę. W razie czego proszę o kontakt bbarbi@poczta.onet.pl

Gość gość
Witam dziewczyny ;) Biorę D*phaston ze względu na policystyczne jajniki, od 16 dc przez 10 dni. Właśnie skończyłam pierwszą dawkę i @ dostałam 2 dni po zażyciu ostatniej tabletki. Od kiedy zażywam lek mam bardzo obfitą @ i bóle brzucha. Czy któraś z was miała podobne dolegliwości przy tym leku? Bardzo proszę o odpowiedź na misiulka_92@o2.pl BARDZO MI ZALEŻY ;). Pozdrawiam

Gość gość
Kiedyś poroniłam w 8 miesiącu ciąży i nie wiedziałam tego,że jak brałam tabletki anty przez kilka lat to uszkodziłam nimi naturalne wydzielanie progesteronu, a on jest potrzebny do zaciążenia i do donoszenia zdrowego dziecka.Teraz moja córci ma 10 miesięcy i jest okazem zdrowia,a ja przed ciażą i aż do 8 miesiaca ciąży brałam d*phaston i nic złego już się nie wydarzyło.Progesteron czyli d*phaston to tak jak pożywienie dla dzidziusia,uwierzcie mi bo ja to przeszłam poraniając jedną ciąże i biorąc d*phaston donosiłam córcię okaz zdrowia- 4 kg i 59 długa :).Polecam wszystkim z czystym sumieniem!Nawet tak bardzo długo stosowany,mam 39 lat i całą ciąże przeszłam jak terminator (nie do pokonania! :))

Gość gość
dziewczyny pomocy. od tamtego miesiaca biore duphaston na regulacje okresu od 16 do 25 dnia cyklu.po odstawieniu tabletek okres dostalam po 3 dniach. teraz mam 14 dzien cyklu a ja juz mam plamienie czy to normale ze juz by mi sie zaczynal okres??

Gość gość
sprzedam luteinę dopochwową malina22@o2.pl

Gość gość
sprzedam duphaston 2 opakowania. w jednym brakuje 3 tabletek. razem 37 tabletek za 50 zł. sprzedam tez isoptin 240 - cena uzgodnienia. odbior w warszawie lub wysylka. pozdrawiam :-) Mama Michała yatamanka@gmail.com

Gość gość
podbijam - ostatnie ogloszenie nadal aktualne

Hejka. Miesiaczke powinnam dostac 12 lutego.niedostalam.Bylam u gina 18 lutego.Dala mi tabl..duphaston 20tabl.Mam endometrioze i przez nia mi sie wstrzymala.Pomozcie lub doradzcie bo od 18 zaczelam brac te tabl.i niewiem kiedy dostane miesiaczke.

Gość mona624
Na mnie duphaston nie zadziałął niestety przy braku miesiączki. Muszę brać daylette - mam PCO

Gość gość
nikola mnie na wywołanie miesiaczki lekarz kazał brać przez 5 dni, rano i wieczorem, a pozniej bralam od 16 do 25 dnia cyklu, zeby miec regularne cykle... mam pcos wiec czasami okres zatrzymywal mi sie na dlugo

Gość gość
Lekarz przepisał mi duphaston od 16 do 25 dnia cyklu (na dwa cykle) ale okres spóznia mi sie 10 dni czy mogę zacząć go brać teraz na wywołanie okresu ?

Gość gość
Witam, zostało mi 1 nowe opakowanie Duphaston 10mg , 20 tabletek, zagrożenie minęło i już nie muszę stosować:) Data ważności 07.2018. Zapłaciłam za nie 42 zł, sprzedam za 30 zł. Odbiór osobisty w szczecinie, pozostałe miasta + wysyłka. Zainteresowanych proszę o kontakt lilu_lilu@tlen.pl, lub tel.506318031

Gość gość
Pilnie kupię każdą ilość duphastonu w przystępnej cenie. Będę wdzięczna. Kontakt na meila: anik1980@gazeta.pl

Gość gość
Hej, mam problem. Biorę duphaston od 16 do 25 dniu cyklu, ale w tym miesiącu mi się coś pomyliło i wzięłam go tydzień wcześniej, czyli 10 i 11 dzień cyklu... co mam teraz zrobić? przerwać i zacząć brać "jak gdyby nigdy nic" od 16 dc, czy brać przez te 10 dni, a od kolejnego cyklu już się bardziej pilnować?

Gość gość
Kupię duphaston, 1-2 op. mój email: mimi180888@wp.pl

Gość gość
sprzedam 2 opakowania po 10mg (20 tab. w opakowaniu), cena 35zł za szt (70 zł-2 opakowania), termin ważności 09.2017r. krag.pl@o2.pl

Gość gość
a w aptece po 29 zł, ehh ludzie ludzie

Gość gość
Mam do sprzedania dwa opakowania Duphastonu. Nie otwierane. Data ważności 2017r. Jestem z Warszawy, możliwa wysyłka. Koszt 30zł za opakowanie+wysyłka. Kontakt j.wasowicz@wp.pl

Gość gość
Sprzedam 2 opakowania Duphastonu

Gość gość
mam do sprzedania 1 opakowanie tabletek DUPHASTON 10 mg w opakowaniu 20 szt. data ważności 07.2018. koszt 28 zł + przesyłka 6 zł kontakt: asia3776@yahoo.com

Gość gość
chetnie odkupie tabletki kontakt renata2341@wp.pl