Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lajla

Cambridge-czy ktos stosował?

Polecane posty

Gość Iwonada
Witam kochani. Podzielę sie z Wami moja przygoda z Dieta Cambridge. Kiedy zaczęłam dietę ważyłam 145 kg. (niestety po chorobie przybyło mi bardzo duzo). Na początku było ciezko ba a nawet bardzo ciezko, stare nawyki i chęć podjadania były tak silne ze ledwo co dawałam rade ale dzieki mojej konsultantce i wsparciu rodziny dałam rade. Nie raz miałam odruch wymiotny jak tylko patrzyłam na te torebeczki fuu.. , kuedy tylko miałam chwile słabości pisałam albo dzwoniłam do mojej konsultantki- ona dawała mi tzw.przysłowiowego kopa i motywowała do działania, jestem jej bardzo wdzięczna bo jest moim aniołem stróżem. Dobra rada -Warto zwrócić uwagę na konsultanta , który zawsze jest w stanie Ci pomoc i podtrzymać na duchu/ to bardzo ważne. W chwili obecnej na diecie jestem juz 4,5 miesiąca i zrzuciłam 25 kg. - tak to mój sukces!!! Nie zamierzam odpuszczać bo mam swoj cel i zamierzam schudnąć jeszcze jakieś minimum 40 kg. wierze ze sie uda i nie poddam sie

Gość Anee
Iwonda moje gratulacje trzymam kciuki za Ciebie, pozdrawiam serdecznie Anee

Gość Nataliaxxxx
Sprzedam 56 napojów o smaku kakaowym oraz 20 batonów o smaku jogurtowo-cytrynowym. Cena 7zł/sztuka. Zaszłam w ciążę i nie mogę stosować diety. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu: petroniusz29@gmail.com

Gość Skowronek13
Haloo jest tu kto?:) ja właśnie koncze moj drugi dzień dc . nawet nie jest zle,boje się tylko patrzec na jakiekolwiek inne jedzenie.. Marzy mi się -10...ehh..

Gość gość
A ja się pochwalę. Mam -16 w dwa miesiące. Pierwsze dni były ciężkie ale potem to już z górki. Yupi !!! Jestem szczęśliwa. Teraz mam etap stabilizacji. Trzymam za was kciuki dziewczyny bo warto !

Gość BRUNETKA_1980
Ehhh kolejne podejście....już nawet nie liczę....jest tu ktoś kto dalej się odchudza? ja bez wsparcia jakiegoś drugiej tak samo cierpiącej osoby już chyba nie ogarnę :)

Gość gość
Mam na sprzedaż 49 produktów popularnej diety Cambridge. Wszystkie są ważne do początku 2017r. Zakupiłam je w maju, lecz nie mam na tyle silnej woli, aby wytrwać na takim żywieniu. Posiadam: Owsianka orzechowa: 12x Owsianka cynamonowo - jabłkowa: 8x Pudding ryżowy o smaku waniliowym: 14x Zupa orientalna: 3x Zupa pomidorowa: 1x Zupa jarzynowa: 5x Spaghetti Bolognese: 3x Napoje: banan, truskawka, miętowo czekoladowy. Każdy produkt, to cena 10zł. Ja sprzedaje za około 7zł. Cena jest do lekkiej negocjacji. Na zdjęciach pokazane są smaki. Gratis dodaje 3 saszetki (pomidorowa, owsianka orzechowa i owsianka cynamonowo - jabłkowa) KONTAKT: patkax33@onet.pl

Gość Aga6666
Cześć. Ja diete stosuje od niedzieli czyli dziś 3 dzień i mam kryzys. No ale podobno te pierwsze dni są najgorsze. Wiem że wytrwam, musze wytrwać, ale jest ciężko... przez te 2 dni poszły 2 kilogramy (ale to chyba nadmiar wody został usunięty z organizmu) Dziś czuję się słabo, ale mam nadzieje że to minie. Zobaczymy co będzie jutro. Ponoć od 4 dnia jest lepiej. Waga startowa 83,9 dziś rano było 81,6 (o ile waga dobrze waży ;) Waga docelowa 65 - myśle że to by mi już wystarczyło :) Trzymajcie kciuki...

Gość gość
W końcu forum odżyło ;-) ja dziś 7 dzień jutro zobaczę ile mi zeszło. Ja robię ścisłą - czyli tylko 3 posiłki dc. Mam do zrzucenia 12 kg, mam nadzieje, że wytrwam i nie dam się jojo.

Gość Aga6666
A czy wprowadziłaś do diety mleko albo jogurt czy tylko saszetki & woda?

Gość gość
Pije dwie kawy z mlekiem 0.5, no i oczywiście dużo wody i ziół.

Gość Aga6666
To ja też sobie kupie takie mleko do kawy. Narazie pije kawe bez mleka i oczywiście bez cukru i sama sobie tłumacze że jest smaczna i że się da taką wypić... ;) Dziś 5 dzień diety i już jest trochę lepiej... nie czuje głodu. Najgorszy był 3 dzień, byłam głodna masakrycznie. 4 dzień - odruch wymiotny na widok torebek z posiłkami. Dzień 5 - teraz jest już OK :)

Nie ma sensu kupować diety, po prostu jedz mniej i więcej się ruszaj. To naprawdę działa :)

Gość Slimm1013
Hejka cieszę się że w końcu forum ożyło :) Ja byłam na tej diecie i chodź na początku było ciężko to daje efekty. Trzeba jednak się ciągle pilnować jak wraca się do normalnego jedzenia, niestety człowiek szybko wraca do starych nawyków. No cóż nie ma co biadolić... ja od dziś zaczęłam 1 dzień diety. Mam nadzieję, że jest tu ktoś chętny żeby razem się dopingować bo jak to się mówi w kupie raźniej :) Mój adres email to slimm1013@gmail.com Myślę, że wsparcie jest bardzo ważne !!!! Pozdrawiam serdecznie i trzymajcie za nie kciuki

Gość gość
Jeśli macie jakieś pytania. Chcecie zacząć odchudzanie z dieta cambridge czy też zakupić produkty proszę o kontakt . Edyta 508365111

Gość gość
Ja dziś 11 dzień i waga 5 dzień ani drgnie, wrrr W środę musiałam iść z córą na fitnes i przez to od wczoraj ciągle chce mi się jeść, nie mogłam o niczym innym myśleć i zrobiłam sobie rybe z warzywami w piekarniku i zjadłam i teraz mi lepiej. Mam nadzieje, że w końcu ta waga ruszy, bo zwarjuje. Aby jakoś przetrwać weekend...

Gość Aga6666
10 dzień na diecie. Nie powiem - jest ciężko. Szczególnie wtedy kiedy trzeba zrobić obiad dla rodzinki. Albo wczorajsze zakupy - bułeczki czosnkowe kupione w sklepie w aucie tak pięknie pachniały, że myślałam że nie wytrzymam. Ale zawzięłam się. Skoro zaczęłam dietę to musze ją dokończyć, nie mogę sobie pozwolić na chwile słabości. Przynajmniej to cieszy, że są efekty. 10 dzień i minus 4 kg. Zaczynam odczuwać różnice.. widzę różnice tych 4 kilo. Trzymajcie się babeczki. Damy rade.

Gość Aga6666
Gościu - na jakim stopniu cambridge jesteś? na ścisłej? Bo piszesz że 11 dzień - to podobnie jak ja. Ja 4 dni za Tobą bo dziś 10 dzień. Codziennie ubywa tak 0,3 kg. Zobacze jak będzie dalej.

Gość gość
Jednak waga ruszyła, jest kolejny kg mniej. Razem 4 kg. myślałam, ze zrzuce więcej ale dobre i tyle na początek. Na dc jestem do piątku włącznie. sb- pn wyjeżdżam będę jeść normalne jedź tylko dietetyczne i od wtorku wracam na dc aż do świąt. Mam nadzieję, że do świąt zejdzie kolejne 4 kg. Też widzę wizualnie różnice. Najgorsze dla mnie są weekendy.Pozdrawiam.Agnieszka

Gość Brunetka_1980
Witam, po raz kolejny zaczynam, chociaż po ostatnim stosowaniu musze powiedzieć, że nic a nic nie schudłam, a stosowałam wszystko tak jak należy, tyle że to był już enty raz. Koleżanka miała ten sam problem. Dieta jest skuteczna za 1szym i 2gim razem. Później kiepsko, więc mam nadzieję, że chociaz ze 2-3 kg zejdzie i nie będzie to woda, która naturalnie w tych dniach schodzi, a wraca jak tylko warzywa dołożymy.

Gość emilia298
Ja stosowałam wiele diet ale nigdy nie dotrzymywałam ich do końca. Postanowiłam,że muszę w końcu podejść do tego na poważnie, znalazłam dietę, jadłam 5 posiłków dziennie do tego zapisałam się na siłownię i basen do tego zamówiłam suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl dzięki mango w końcu nie czułam ciągłego uczucia głodu i nie podjadałam między posiłkami co powiązało się z tym,że utrzymałam dietę do końca;) schudłam 25kg w 5 miesięcy !

Gość Aga6666
No ja jestem już po pierwszym stopniu. Zeszło ze mnie 8 kg. Od razu lepiej się czuje. Najgorszy był pierwszy tydzień. Istna masakra. Potem jest już lepiej i faktycznie nie byłam głodna. Od niedzieli wprowadziłam jeden posiłek nie cambridge i na razie waga stoi na 75,5 kg. Mam nadzieje że ruszy bo jeszcze 10 kg przede mną :) Teraz na tym stopniu w ogóle nie jestem głodna, żołądek się przyzwyczaił do nowych posiłków. :) Od dziś wprowadzam trochę ruchu tak jak zalecają na ulotkach diety - np. spacery i zobaczymy jak dalej będzie z tym moim odchudzaniem :)

Gość gość
Hej czy ktoś od Nowego Roku zaczyna dietę Cambridge???? Ja jestem na 2 dniu ds jest na razie spoko, zobaczymy co będzie dalej

Gość Iwcia37
Hej, chcę rozpocząć dietę - ma ktoś może produkty na odsprzedaż? kontakt zamowienia_prac@poczta.fm

Gość Funiek
Witam.Ja dietę zaczynam po raz czwarty.za każdym razem w połowie sie poddałem,podjadanie itp., Tym razem a mam za sobą już 3 dzień!! ścisłej diety jest ok,uczucie głodu znika ,jem 4 zupki ,+ok.2,5-3l.wody Ważę 105.5,cel do końca stycznia 94, Pozdrawiam wszystkich.

Gość Iwona37
No hej, wracam do Was po 12 latach, ciekawe czy jest ktoś jeszcze ze starej gwardii??, może stworzymy nową ? otóż moja historia to: Poprzednio odchudzałam się 12 lat temu z wagi 91 przy wzroście 178cm, udało się schudnąć do 82. Było pięknie, potem w miarę upływu czasu i nie szanowania swojego zdrowia - a także wielu stresach zaniedbałam się i obecnie startuję z pułapu 100,50kg ! O zgrozo przeżyłam szok pozważeniu się w pażdzierniku, Przez listopad i grudzień udało mi się zrzucić 3 kg, czyli start odchudzania z wyjściowej 103,50kg. Obecnie jestem 7 dzień na ścisłej i mam 4kg mniej czyli 96,50 oraz 4cm mniej, zamierzam zastosować 2 cykle.... byłoby mi rażniej z Wami na forum, jest tu ktoś ?

Gość gość
Hej Iwona 37 forum już dawno umarło .... Też tu szukałam wsparcia, gdybyś chciała bratnią duszę w walce z dietą daj znać Aneta

Bardzo dawno stosowałam tę dietę schudłam sporo ale zaraz potem efekt jojo. Dziś nie poleciłabym tej diety. Polecam dietę garstkową jaką polecają w aplikacji NITRICODE. Dostępna jako dodatek do suplementu SLIM EXTREME - najnowszy suplement dostępny od kilku dni. Ja sama stosuję ten suplement dzisiaj 3 dzień. Zapraszam po więcej informacji na mojego bloga http://annabadowska.pl/suplementy-nutricode-juz-w-sprzedazy/. SLIM EXTREME wspomaga odchudzanie, zmniejszenie łaknienia zawiera glukomannan o wysokiej skuteczności redukcji masy ciała schudnij i zachowaj piękną skórę Dla osób potrzebujących wsparcia w racjonalnym odchudzaniu, pragnących uzyskać wymarzoną sylwetkę bez ciągłego uczucia głodu. Aplikacja na Androida jest Twoim pomocnikiem, przypomina o wzięciu tabletek. Proponuje dania dietetyczne. Przesyłka kurierska prosto od producenta gratis. Cena niższa po darmowej rejestracji na stronie kontakt.

Gość Iwona37
No hej Aneta ;-))) Szukałam na FB i też żadnej grupy nie ma. Dzięki że jesteś! Też walczysz na DC? Ja jutro rano wskakuję na wagę....