Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadżerka

nadżerka + KRIOTERAPIA

Polecane posty

Gość morphinum
Tydzien temu mialam krioterapie. Zabieg trwal hm, 25 minut.. Dlugo, bo mialam duuuza nadzerke.. Nie boli z wyjatkiem bolu w podbrzuszu, ale takiego naprawde bardzo subtelnego. Zabieg sam w sobie nie jest przyjemny- bo dla kogo przyjemna jest wizyta u ginekologa? Od tygodnia mam tez hm, wodniste 'plwociny' jak to lekarz okreslil.. Ani to uplawy, ani krwawienie.. Troche nieprzyjemnie pachnie. Podpaski nonstop. Jutro wizyta kontrolna.. :) W Słupsku w prywatnym gabinecie koszt 450 zł.

za pare dni mam zabieg wymrażania chciałam się dowiedzieć czy po zabiegu można prowadzić samochód

za pare dni mam zabieg wymrażania chciałam się dowiedzieć czy po zabiegu można prowadzić samochód

Gość malila
Spoko samochód można prowadzić, po zabiegu nic nie boli jedyny problem to ta wyciekacjąca woda!!! Ja za pare dni mam wizyte kontrolną po zabiegu, trochę się denerwuje bo była ta kąpiel no i malutki sexik ostatnio :]

Gość malila
Spoko samochód można prowadzić, po zabiegu nic nie boli jedyny problem to ta wyciekacjąca woda!!! Ja za pare dni mam wizyte kontrolną po zabiegu, trochę się denerwuje bo była ta kąpiel no i malutki sexik ostatnio :]

Gość PEGY
Ja miałam krioterapię 16lutego. Sam zabieg nie bolał tyle co był nieprzyjemny ale za to po nim bardzo bolał mnie brzuch (tak jak jak to bywa przed miesiaczką tyle że z 10razy mocniej), po nim miałam tez przez ok.2 tyg wodniste upławy.A co do jazdy samochodem to nie polecam bo to niebezpieczne. Ja po zabiegu czułam się bardzo słabo, a do tego okropnie bolący brzuch...Jednym słowem najlepiej jak ktoś z Wami przyjedzie:) Teraz powinnam mieć miesiączkę ale póki co jej nie mam. Martwię się więc trochę.U Was dziewczyny była ona normalnie ,w terminie ? Czy z opóźnieniem lub wcale? Z góry dzięki za odpowiedzi.

Gość Piranha8
Jessi2 - samochód możesz prowadzic o ile będziesz się czuła dobrze. po zabiegu może Ci byc słabo, względnie możesz nawet stracic przytomnośc- co jest normalne, ale wcale nie musi nastąpic. każda kobieta reaguje inaczej, więc jesli będzie Ci słabo ale nie zemdlejesz to po prostu odpoczniesz sobie z godzinkę i możesz jechac ale jeżeli polecisz to raczej nie polecam jazdy samochodem. A i pamiętaj zjedz dużo czekolady i poij ją kawą:) i najlepiej weź czekoladę ze sobą w torebce, po zabiegu - jeśli Ci będzie słabo - zjedz. zawsze pomaga:) Jak Ci nie bedzie słabo- też zjedz;) zabieg nie należy do przyjemnosci wiec coś Ci się po nim należy;) pozdrawiam , trzymam kciuki i napisz jak było:) PEGY - miesiączką się nie martw to całkiem normalne. Czasem kobietom cały cylk się rozregulowuje i to też po krio jest raczej często spotykane. ja miałam ponad tygodniowe opóźnienie, ale w końcu miesiączka nadeszła ;), u Ciebie też w końcu się pojawi;). jednak jeśli to się bedzie przedłużało do ponad 2 miesięcy to raczej skonsultuj się z lekarzem. pozdrawiam:)

Gość Piranha8
Jessi2 - samochód możesz prowadzic o ile będziesz się czuła dobrze. po zabiegu może Ci byc słabo, względnie możesz nawet stracic przytomnośc- co jest normalne, ale wcale nie musi nastąpic. każda kobieta reaguje inaczej, więc jesli będzie Ci słabo ale nie zemdlejesz to po prostu odpoczniesz sobie z godzinkę i możesz jechac ale jeżeli polecisz to raczej nie polecam jazdy samochodem. A i pamiętaj zjedz dużo czekolady i poij ją kawą:) i najlepiej weź czekoladę ze sobą w torebce, po zabiegu - jeśli Ci będzie słabo - zjedz. zawsze pomaga:) Jak Ci nie bedzie słabo- też zjedz;) zabieg nie należy do przyjemnosci wiec coś Ci się po nim należy;) pozdrawiam , trzymam kciuki i napisz jak było:) PEGY - miesiączką się nie martw to całkiem normalne. Czasem kobietom cały cylk się rozregulowuje i to też po krio jest raczej często spotykane. ja miałam ponad tygodniowe opóźnienie, ale w końcu miesiączka nadeszła ;), u Ciebie też w końcu się pojawi;). jednak jeśli to się bedzie przedłużało do ponad 2 miesięcy to raczej skonsultuj się z lekarzem. pozdrawiam:)

Gość lalalalallolkaaa
Witajcie Ja mam nadżerke od jakiś 3lat i nic z tym nie robię... Byłam jakieś 2miesiące temu u ginekologa i kazał przyjść mi po okresie na krioterapie, ale nie wiem czy pójść bo boję się i te 6tygodniu bez seksu to strasznie długo...;/ a na dodatek zero basenu, gdy ja co tydzień jestem na basenie...:( porażka poza tym nie wiem czy wogóle jest sens robienia teraz krioterapi skoro za rok chce starać się o dziecko co o tym myślicie????

Piranha8 jestem jakieś4godziny po zabiegu nie a nic nie boli upławy też nie są duże nie wiem czy to dobrze czy żle? po zabiegu miałam niewielkie plamienie krwią?

Piranha8 jestem jakieś4godziny po zabiegu nie a nic nie boli upławy też nie są duże nie wiem czy to dobrze czy żle? po zabiegu miałam niewielkie plamienie krwią?

Piranha8 jestem po zabiegu jakieś 4godziny czuję się świetnie nic nie boli mam wspaniałego lekarza po zabiegu miałam niewielkie plamienia krwią upławów nie mam aż takich takie delikatne upławy nie wiem czy to ok

Gość darrrkowa

Gość darrrkowa
mam pytanie czy do zamrażania trzeba sie przygotowac jakoś czy nie ma takiej potrzeby

darrrkowa z tego co mi wiadomo jakoś szczególnie nie trzeba się przygotowywać tylko najlepiej dzień wcześniej nie współżyć i nie ma się czego bać powodzenia napisz jak było

darrrkowa z tego co mi wiadomo jakoś szczególnie nie trzeba się przygotowywać tylko najlepiej dzień wcześniej nie współżyć i nie ma się czego bać powodzenia napisz jak było

Gość darrrkowa
Jessi 2 dzieki , napisze bedzie w czwartek ta przyjemnosc u mnie, rodziłam 3 mies temu a takiej pierdułki sie boje :)

Gość Piranha8
Jessi2 jak dużą miałaś tę nadżerkę? bo jeśli nie była duża to niewielkie upławy są absolutnie normalne, ale jesli była duża to upławy powinny byc nieco wieksze, choc oczywiscie nie muszą - u każdej kobiety jest zawsze nieco inaczej i tamto plamienie po zabiegu też nie powinno miec większego znaczenia. Myślę, że raczej jest wszystko w porządku niemniej dla spokoju skonsultuj się z jakimś innym lekarzem niż ten , który robił CI zabieg. pozdrawiam:)

Piranha8 nadżerka była mała znajoma która też miała krio mówiła że miała bardzo skąpe upławy tylko przez parę dni a wy jak długo miałyście te upławy? Darrrkowa naprawdę nie ma się czego bać nic nie boli nieprzyjemny jest tylko moment jak zakłada wziernik powodzenia

Piranha8 nadżerka była mała znajoma która też miała krio mówiła że miała bardzo skąpe upławy tylko przez parę dni a wy jak długo miałyście te upławy? Darrrkowa naprawdę nie ma się czego bać nic nie boli nieprzyjemny jest tylko moment jak zakłada wziernik powodzenia

Gość Piranha8
Jessi2 to tym bardziej się nie martw- nic złego się nie dzieje:) ja miałam bardzo dużą nadżerkę i spore upławy ale tak do 2 tyg. potem juz słabiutkie. przy małej nadzerce jest mało upławów bo nie ma wiele tkanki do zregenerowania.

Gość halinka22
Cześć dziewczyny!! Ja wczoraj miałam krio i nie było tak źle - pewnie z 10 min. i po wszystkim. Boleć to nie boli, jedynie zakładnie wziernika rzeczywiście nie za bardzo przyjemne, ale do przeżycia. Upłaty owszem są, ale wydaje mi się, że znowu nie strasze ilości. Zalecenia tydzień bez wysiłku, 4-6 tygodni bez seksiku, zero kąpieli w wannie, globulki na noc no i za 2 tygdnie kontrola. Pozdrawiam i powodzenia!!

Gość doska 25
czesc ja mialm krio juz 3 razy. boje sie ze bede musiala miec 4. nie wiem czy to gin, cos modzi, chociaz chodze na kase i nie place za zabieg. Czy ktoras z Was tez miala powtarzane krio?

Gość doska 25
czesc ja mialm krio juz 3 razy. boje sie ze bede musiala miec 4. nie wiem czy to gin, cos modzi, chociaz chodze na kase i nie place za zabieg. Czy ktoras z Was tez miala powtarzane krio?

Gość enni
HEJ! też jestem po zabiegu (2 lata temu) w zasadzie bezbolesny , dopiero na drugi dzień skurcze brzuch .Upław(wodniste)ok.2 tyg,bez sexiku 6 tyg. Jak narazie -odpukać-wszystko ok.ODWAGI!!!

Gość enni
HEJ! też jestem po zabiegu (2 lata temu) w zasadzie bezbolesny , dopiero na drugi dzień skurcze brzucha . Upław (wodniste) ok.2 tyg,bez sexiku 6 tyg. Jak narazie -odpukać-wszystko ok.ODWAGI!!!

Gość Zalamana2008
własnie Wróciłam od lekarza, i załamałam się, stweirdził, że czas najwyższy by wymrozić nadżerkę bo utrzymuje mi sie ok. 3 lat. Ale konsekwencją może być w późniejszym czasie brak dzieci :(((( Czy czyta to jakaś osoba, któa miała wymrażaną nadżerkę i później urodziła dzieciątko. Dziecko to Moje Marzenie . Pomóżcie :(

Gość Zalamana2008
własnie Wróciłam od lekarza, i załamałam się, stweirdził, że czas najwyższy by wymrozić nadżerkę bo utrzymuje mi sie ok. 3 lat. Ale konsekwencją może być w późniejszym czasie brak dzieci :(((( Czy czyta to jakaś osoba, któa miała wymrażaną nadżerkę i później urodziła dzieciątko. Dziecko to Moje Marzenie . Pomóżcie :(

Załamana2008 ja maiłam wymrażaną nadżerkę po porodzie, ale wiem ,że to najlepsza metoda dla kobiet które jeszcze nie rodziły ale może ktoś inny cię uspokoi kto miał zabieg przed porodem powodzenia

Załamana2008 ja maiłam wymrażaną nadżerkę po porodzie, ale wiem ,że to najlepsza metoda dla kobiet które jeszcze nie rodziły ale może ktoś inny cię uspokoi kto miał zabieg przed porodem powodzenia