Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MM-

On się rozwodzi i zaczyna związek ze mną

Polecane posty

Dla mnie janbardziej odlotowa bajka to Sąsiedzi ,i nawet ostatnio kupiłam na DVD dla mojego maluszka bo będzie oczywiście chłopiec, bo ja tak chcę :D:D:P

dobra spadam bo naprawde bedzie mnie czekał ten różowo - morelowy. fee ale jeszcze zawitam

Krecik był kupiony w Jiczynie. Bingoooooooo!!!!!!!!!!!!!! :D:D

nieźle zabrnełysmy w te Bajki . ale za to znikneły problemy. dawno sie tak nie usmiałam a i wzorem Calineczki ekran zaplułam.

dziewczyny za szybko piszecie wywala mnie z netu i nie ma moich postów buuuuuuu Pisałam o najbardziej odjazdowej bajce dla mnie,której nie rozumiem to Sąsiedzi, nawet taką kupiłam dla synka, bo będzie chłopak :P

tak ze 4 strony bez lamentów, przkomarzań ,narzekan i pomaranczy.

Celineczko, złóż reklamację, że ominęły Cię takie nasze wynurzenie:)

no ja nie odejde Sasiedzi najbardziej czadowa bajka. ja muusze bo mnie czeka ten rózowo.....................

Mała, pomarańcze były, ale przerobione na sok:P Celinczka, a Rumcajs??????

Dziewczyny ja tez już dawno sie tak nie uchachałam i to dzięki wam :D:D:D buziaczki moje koleżanki sieciowe ;);)

Ja też umykam, bo mi się ziemniaki rozgotowały na sałatkę...... :( zrobię sałatkowe puree:P Też umykam, ale śmiesznie przynajmniej było:)

pewnie w sobote napisze buuuuuuuuuuuuuuuuu mam rózowo - morelowy pokój. nawet sposób sąsiadów na malowanie mi nie pomoże bo jeszcze musze wygładzic regipsy.

Musimy to jeszcze kiedyś powtórzyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:DD:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Czeska fryzura, czeska, zaczeska i czeski zarost, Celineczka, wiem, jak wrażliwa jesteś na punkcie fryzjera i pewnie niekoniecznie czeskiego. A nam wyszedł troszkę czeski film:D

Dorzucmy jeszcze Gumisie choc nowsze ale ok nie lubiane bajki np Pająk Chwat wszystkich brat bałam sie muminków i Żwirka i muchomorka no i jeszcze ten umoralniajacy pyszałkowty Miś uszatek. to była kleska

:D mała pankracy i tik-tak....... poprzez miedzę, poprez łąki........

pankracy tylko Reksia tolerowałam i dobijał mnie zwierzyniec w poniedziałki.tacy Gucwinscy dla milusinskich

no tak ja mialam sc do remontu . Ty do sałatki a to Calineczka zniknęła . pewnie ja zaba dla swojego Syna na zone porwała .....;-)

Żaba Monika i Kulfon to dopiero był niewypał :D:D:D:D Ale mamy świetny ranking :D:D:D:D:D A Pszółka Maja, mnie Tekla powalała z nóg, bałam sie jej strasznie. A te pacynki Dwa Michały czy cos takiego ???? Miałam chilowy zanik łącza , u mnie nietety to częste, a panowie mają ze mną gorzej niż niejeden majster u Anouk :D:D:DD:

Mała Reksio jest odlot dla mnie zawsze jak ktoś ziewa to zaczynam go nasladować tak że mi migdałki widać i mówię ze robię Reksia :D:D:D Jak byłam mała i mama kiedys mi herbatki nie posłodziła i ją wyplułam na stół i ona zapytała oburzona co robię to powiedziałam że słonia , i wiecie ja do tej pory jak proszę miśka o herbatkę to mówię zczy ze słoniem czy bez:D:D:D:D

ok ja musze spadac przyszadł misiek i za namowa Anouk musialam obsypac sie gipsem . spadam pa

Mała ja rozumiem że w pewnym wieku używa się pudru ale gips:D:D:DD: Tylko nie pozwól mu polewać się wodą bo będziemy miały półżywą rzeżbe :D:D:D:D Pozdrawiam cieplutko i do jutra PA pa pa pa ;)

Celineczko, dbaj o końcówki, żeby wszyscy wiedzieli jaką formę zastosowałąs. No i żeby było ładnie po polsku:P Pa! :)

Witam Ale u nas dzisiaj leje. Obsypanie gipsem nic nie dało. Misiek zapytał tylko czy sie turlałam po podłodze bo efekt pracy było widac tylko na mnie natomiast ściany nie były ruszone. Kłamstwo ma krotkie nogi hi hi. Dzisiaj moze troche mniej mnie bedzie bo muszę zrobić plany. Ten drugi etat zabiera mi czas ;-) ale nie omieszkam wpadac i wrzucać dwa słowa od siebie i zapoznac sie z nastrojami na dziś. Na koniec rankingu dorzucam Misia Kolargola - kolejna porażka.

Witam was :D:D Anouk, łatwo ci mówić dbaj o końcówki, ale jak?? kiedy wczoraj ja przez cały czas tak bardzo się rechotałam, że palce z klawiszy mi spadały- sorki nic na to nie mogłam poradzić, po za tym to też Anouk twoja i Małej wina nie trzeba było mnie tak rozśmieszać. Dzisiaj próbowałam przeczytać moje wczorajsze posty , ale poddałam się literówka to mało co ja wczoraj z ta klawiaturą wyprawiałam dziewczyny !!:D:D:D No bo jak tu napisać \"Cypisek\" poprawnie jak ja już o następnej bajce myślałam i do tego obowiązkowo musiałam przypomnieć sobie wygląd i Cypiska i Hanki i Rumcajsa.:D:D:D:D:D Może i mnie , kilkaj nam i to już co wczoraj upolowałaś w sklepach !??!!!:D:D Pochwal się , skromność nie jest tu mile widziana :D:D:D Zwłaszcza po tym jak my wyznałyśmy całą prawdę o wzorzastych skarpetkach :D:D:D:D Pozdrawiam cieplutko ;)

Witajcie dziewczyny, szczególnie moje drogie współśmiechowiczki:) U mnie też leje, głowa mnie boli i łupie straszliwie... Tabletki wzięłam już, ale nie działają :( Kolacja się udała i mój tata stwierdził, że zapomniał, że tak gotuję. Piecyk stracił dziewictwo i tarta się udała. Ciekawe co u Koneffli, bo zawsze często pisała, a ostatnio była tu już kilka dni temu?

Acha i jeszcze Emilka pozabierała mi wszystkie poprawnie napisane wyrazy- więc nie mogłam wczoraj być poprawna, bo miałam same przeciwności losu :D:D:D:D:D:D Wczoraj wczesną nocą Misiek uparł się i musial mi pokazać swoją pracę na działce, nie pomogło tłumaczenie że jest juz ciemno, poddałam się i 21 w zupełnych ciemnościach podziwiałam podjazd na naszą działkę- ach co to był za widok :D:D nawet konturów dostrzec nie mogłam, ale oczywiście chwaliłam go prawie pod niebiosy, że tak równo i estetycznie i że posprzątali ulicę - szczerze nic nie widziałam, a dzisiaj bardzo pada, że chyba z domku nie wyjdę, no i ten buraczkowy zaczyna schodzić, a właściwie zabarwiać pozostałe włosy i mam już jasny brąż z odcieniem ćwikły gdzie niegdzie na głowie :D

witam drogie kolezanki :) ale sobie wczoraj dziewczyny imprezke zrobiłyscie. szkoda , ze mnie nie bylo. ale duzo rzeczy mamy ostatnio do zalatwiania , kupowania i duzo biegania za tym wszystkim. i malo mnie tu. na szczescie jest cieplej i przyjemniej na dworze wiec humorek dobry mamy. a i milo przeczytac , ze nasz topik taki wesoly i problemy z przeszlosci az tak nie strasza i mozna sie cieszyc . a ja znowu musze wyjsc, ale jeszcze tu zagladne. i Anouk ....super ten przepis na tarte, musze wyprobowac. a te inne stronki z przepisami tez fajne , juz mam w ulubionych zapisane. a ja dzis zrobie pizze, bo pieczarki kupilam w sobote i nie mialam czasu nic z nich zrobic a pizza za mna chodzi i lubie taka moja domowa i kochanie moje tez lubi. no to bawcie sie dzis dobrze. na razie.