Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda16543

dlaczego mi się spóźnia! PROSZĘ PISZCIE JAK COŚ WIECIE

Polecane posty

Witam! Mam pewnien problem i potrzebuje waszej rady. Więc okres spoźnia mi sie 8 dni. W tym miesiacu nie mialam zadnych sytuacji stresujacych a najwazniejsze jest to ze nie kochalam sie w tym miesiacu z moim facetem a jedynie stosowalismy petting. Czy jest możliwe, że jestem w ciąży?

Gość malwina151515
nie no raczej nie powinnaś być w ciąży chyba że doszło do wytrysku ( co jest możliwe prawda?) i nasienie się mogło przedostać do twoich dróg rodnych.... lepiej zrobić test. a na mojego posta ktoś odpisze? co ja mam zrobić?

Właśnie zrobiłam sobie test i jest negatywny uff... Też nie wiem za bardzo o co chodzi skoro mi się spóźnia okres już 8 dzień, ale dokładnie tak jak Ty mam bóle piersi. Kilka dni temu miałam bóle brzucha jakbym miała dostać okres ale do teraz nic no poza słuzem. Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane. Ale może nie powinnaś sie tak denerwować skoro to dopiero drugi dzień opóźnienia. Jedziemy na tym samym wózku.

Gość malwina151515
ja zrobię jutro test i też mam nadzieję że będzie negatywny... to się tak wydaje że dwa dni to krótko ale dla każde 24 h czekania jest tak długie że nie mogę tego znieść

Gość adrianna5646
czesc uprawialam z chlopakiem petting, tak ze zawsze po jego wytrysku on \"zajmowal\" sie mna, wiem ze to malo prawdopodobne i nawet niemozliwe, ale boje sie ze cos sie stalo. spozni mi sie okres, juz 9 dni. strasznie sie tym stresuje. oprucz tego podejzewalam ze mialam grzybice... prosze o odpowiedz.

Gość zmartwionaX
malwina151515 - mam dokladnie to samo co Ty. mi spoznia sie juz 5-6 dzien.. codziennie budze sie z nadzieją że za moment dostanę..

Gość kasienka1717
hey mam 17 lat i chcialam to zrobic z moim chlopakiem pierwszy raz (on ma 19)proba przebicia blony byla bolesna;/ wiec przerwalismy ta cala akcja nie trwala wiecej niz pol minuty i on sie nie "spuscil" to bylo 2 dni temu wczoraj mialam dostac okres i go nie ma;/ myslicie ze plemniki mogly sie przedostac przez blone? robilismy to bez zabezpieczenia! prosze o pomoc

Gość kasienka1717
dodam ze bola mnie piersi jak przy kazdej miesiaczce ale zawsze byla regularna

Gość rozsądna
dziewczyny!! seks dopiero po ślubie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość adorator rozsądnej
hahaha jak sie spotkamy to moze zmienisz zdanie :D

Gość rozsądna
jestem dziewczyna z zasadami. a ciebie drogi adoratorze pochłoną czeluści piekła.

Gość adorator rozsądnej
ehhh... ta miłość, co sie wytworzyła między nami to by i samego diabła zabiła!!!! A przy tobie zmieniam się na lepszee!! Jeśli taka twa wola, poczekam do ślubu!!!

Gość rozsądna
nie przy ludziach kochanie :P

Gość adorator rozsądnej
Ale ja chce im dać przykład... Niech widzą, że sex wcale nie jest konieczny do bycia szczęśliwym! Wystarczy cudowne dzieło natury jakim Ty jesteś! I to mi do końca życia wystarczy.. Ty i Twe rozpalone ciało :D Oczywiście po ślubie to ciało..

Gość Justysia 11223344
Hejka. mam na imię Justyna.:)) Mi też sie okres spóżnia nie cały miesiąc.. nic nie wskazuje na to zebym była w ciąży ale bardzo się martwie... Dodam ze ostatnio miałam pewne problemy. mianowicie grzybice pochwy. i do konca się z tego nie wyleczyłam.... błagam pomóżcie.....:( z góry dziekuje:) buziaki

Gość BBBBBBBBBBBBB WIDZISZ TO TU
TO JEST TO !!!!!!!!!!!!

Gość martuchaa24
hej mi okres spóźnia się już 3 tyg :( myślałam ostatnio, że jednak dostałam, ale nie..to była jakaś brązowa wydzielina. trwało to kilka dni i już się skończyło. robiłam 2 testy i wyszło, że nie jestem w ciąży. nie wiem co myśleć pomóżcie :( co mi jest... ;( martwie sie..

Gość wystrachana
Witam...ja mam co rok taki problem, teraz też, jak na razie spóźnia mi sie 2 dni ale i tak sie zaczynam stresować... nie uprawiam seksu a i tak sie strasznie stresuje jak spóźnia mi sie okres... rok temu spóźnił mi sie o 2 miesiące miałam w maju z kolejny dopiero w połowie lipca, ale to przez stres było... martuchaa24 nie martw się, jeśli nie masz regularnie to tak możesz mieć a ta wydzielina o której piszesz to była właśnie twoja miesiączka... takie przypadki sie zdarzają bardzo często u młodych dziewczyn... 3majcie sie i głowy do góry...

Gość Źle
Przez ponad rok brałam tabletki rigevidon. Potem, po zerwaniu z chłopakiem odstawiłam je na 6 m-cy i dostawałam okres w miarę regularnie, tzn. po 34 - 35 dniach. Po tym czasie wzięłam jedno opakowanie rigevidonu i znów odstawiłam. Dostałam okres normalnie i teraz czekam na kolejny, który się nie pojawia. W międzyczasie współżyłam z chłopakiem, ale użyliśmy prezerwatywy. Wszystko bylo w porządku, nie pękła. Czy jest możliwe żebym była w ciąży? Czekam na okres już 7 dzień i nic. Mam podobne objawy jak przed braniem tabletek, tzn. pobolewa mnie podbrzusze. Czy dostanę okres? Jak myślicie? Boję się robić test ciążowy. Czy to jest normalne żeby okres mi się spóźniał aż tyle po odstawieniu? Proszę, pomóżcie!!

Gość Gosiaxd8
Dziewczyny Które nie uprawiały Sexu!! - nie martwić się!!! sama się o tym przekonałam okres nie jest zegarkiem! niestety! czasem i nawet czesto zapomina sobie o nas a my zamiast sie cieszyc jeszcze paroma dniami czy tygodniami wolnosci stresujemny sie strasznie:( ale to normalne sama tego przezylam spoznial mi sie okres 2 tygodnie bałam się okropnie nie bylo bliższego sosunku z moim chłopakiem ale i tak sie balam czy to moze jakas choroba . ale w koncu dostalam upagniony okres! i tez cudowalam kompalam sie we wrzatku jadlam jakies tabletki a okres przyszedl 3 dni po tym cyrkach. :) Dziewczyny ktore zaś wspolzyly , smutno mi to mówić ale dla was najlepsza odpowiedzia bedzie test ciążowy bedziecie spokojniejsze moze to nie to a nawet jesli to bedziecie wczesniej wiedziec o ciąży! pozdrawiam serdecznie

Gość martuchaa24
do wystrachana: mam 21 lat zawsze miałam regularnie :( byłam u lekarza...babka nie była pewna czy jestem w ciąży...dziwne troche :/ zrobiłam test po wizycie...wyszedł negatywny...troche stresu miałam w lipcu ale żeby aż tak sie spóźniał?? :(

Gość ona16
Wtam;) Mam dokładnie tak samo jak wystrachana!! okres spóźnia mi się już trzeci tydzień! Martwie się jak cholera, chociaż wiem że ciąże moge wykluczyć iż nigdy nie uprawiałam seksu! Ostatnio miałam bardzo dużo stresu...czy to może być tym spowodowane?? Prosze odpiszcie;)

Gość Sylwia1988
Ja mam ten sam problem. Myślałam,że jestem w ciąży,ale zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywnie. A mi się okres spóźnia dalej... juz jakieś 5 dni. Nie potrafie się nie denerwować.

Gość majku
ja tez uwazam ze to stres ja tez tak mialam. wyluzowałam sie i okres przyszedł.

Gość Sylwia1988
Tylko jak mam sie wyluzować jesli nie potrafie,bo dalej wbijam sobie,że mogę być w ciąży?Jutro jade do ginekologa... może on mnie uspokoi

Gość temperaturka
strasznie sie boje mi tez sie spoznia temp spada a okresu brak;/

Gość wsylwia27
Czesc dziewczyny mam pytanie jakies 4 tygodnie temu sypialam z moim juz nie aktualnym facetem i za kazdym razem przed stosunkiem mial caly czas mokrego penisa cos mu sie uwalnialo nie znalam tego wczesniej ale nie zwazajac na to kochalismy sie czy moglam zajsc w ciaze mam dziwne objawy kreci mi sie w glowie mam jakies humorki caly czas jestem podbuzona slaba i wczoraj bolala mnie miednica czy to mozliwe mam juz dziecko ale zapomnialam jak to bylo jakie byly objawy wiecie cos na ten temat boje sie zrobic test odpowiedzcie prosze

Gość Aska DD
widze ze nie jestem jedyna... :D:D witam serdecznie, mam podobny problem.. z tym ze nigdy nie miałam regularnie okresu ale... ZAWSZE dostawałam wczesniej, srednio co 21 dni... teraz mi sie spoznia hmmm... ok 6 dni... wiecie jakie jest prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy?? pozdrawiam :D:D