Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haircutter

100 powodów dla których dziewczyny zcinają długie włosy.

Polecane posty

Gość pieczarka14
mam 14 lat i do 7 lat miałam grube,,czekoladowe włosy do pasa.no i w końcu mama się na mnie wkurzyła i ścięła mnie na pieczarkę.nie wiem czemu.ryczałam strasznie (:-)) w czasię cięcia i po...na głowie pozostał grzybek.w szkole nie było zachwytu,ale w domu był bo mama pokazała wszystkim fotki moich opadających na ziemię włosów!i jeszcze je splotła w warkocz i powiesiła nad łóżkiem.gdy miałam 9 lat znowu zapóściłam.urosły mi do połowy pleców.w dzień po 12 urodzinach znowu zostałam scięta na grzybka.tym razem był przy tym tata i wszystko nakręcił.na początku okropnie czułam sie z grzybkiem na głowie,ale przyzwyczajam się i grzybek zaczyna mi się podobać.jest wygodny w utrzymaniu,nie siedzę 2 godziny w wannie żeby je umyć tylko ciach,10 minut i już mam umyte włoski.tylko nie mogę mieć żadnej fajnej fryzki na imprę.ale najważniejsze że jest to wygodna i TANIA fryzurka

Gość pieczarka14
pozdro dla wszystkich pieczarek i haircuttera

Gość a co sądzicie o dziewczynach
które na chama zapuszczają włosy mimo że te są rzadkie i zniszczone::: :-D

Gość Myślimy że..
na chama zapuszczają włosy, mimo że są rzadkie i zniszczone :O

Gość piczarka14
spodobało mi się to forum.właśnie odbyłam kolejne strzyżenie,na pieczarkę bo już zaczęły przeistaczać się w pazia.jak zwykle maszynka była w ruchu :-) ;-)

Gość lubisz drastyczne
ścięcia ? zboczeniec...

Gość pieczarka14

Gość pieczarka14
ehhh...nudy,do budy już poniedziałek,może zrobić jakąś rewelkę z włosami?

Gość cienkołosa
ja mam cienkie włosy za tyłeki są rzadkie,ale są zadbane i nie wyglądają na cienkie :-).ale i tak 14 ścinam

Gość do pieczarki14
na Twoim miejscu w życiu nie dałabym ściąć siĘ na grzyba:-oOHYDA!!Grzyby są fajne ale tylko takie do jedzenia:-PNigdy na Głowie!!!o nie!!Czy Ty nie masz wlasnego zdania,ze dałas sie ściąć??????????????????????????

Gość przed pójściem do szpitala
z długich do pośladków na takie do połowy szyi..... fryzjerka nie chciała ściąć krócej dlaczego - trudno wyobrazić sobie dbanie o tak długie włosy jak człowiek leży w szpitalu

Gość ja nie mam w tym temacie zdani
N IGDY NIE MIAŁAM TAKICH DŁUGICH WŁOSÓW , CHYBA SOBIE NA CHAMA ZAPUSZCZĘ PO PRZECZYTANIU TEGO TOPIKU

Gość pieczarka 14
wiesz ja chyba się ze 2 godziny awanturowałam,ale jak miałam 12 lat to mama mnie ścięła w nocy :-( w wyrku .mi się trochę podoba bo nie siedzę godzinami w wannie....ale długaśne kłaki były lepsze.pozdro

Gość EKSPERTKA
Do pieczarka 14: opisz jak to wyglądało to twoje pierwsze śćięcie i to w wieku 12 lat,jakaś dziwna ta twoja mama że robi to w nocy,sadystka?czy niespełniona fryzjerka? jak lubisz długie to zapuszczaj przecież sama piszesz że takie właśnie wolisz tym bardziej że na imprezkach takie chcesz mieć tak? z takich pieczarek to tylko ten plus że łatwo je wysuszyć,ale nie jest to fajna,jak w ogóle się czujesz?może zapuszczaj?odpisz po kolei na wszystko ps.decyduj sama za siebie!papa

Gość pieczarka 14
w wiemu 7:mama kazała mi usiąść na krześle i się nie ruszać,a jak zaczęłam krzyczeć to mnie lekko ścierką przetrzepała.najpierw chciała ściąć za ucho,ale było nie równo to więc była pieczarka :-( w wieku 12 lat:w nocy po cięciu jak się obudziłam to było zapalone światło,i poczułam dziwne zimno na szyji,a mama stała przy mnie i powiedziała żebym dotkneła szyji.no to dotknęłam i zaczęłam krzyczeć.ona wyszła z pokoju a ja szlochałam...rano mama zawołała mnie żebym się ubrała bo sniadanie,itp.kazała mi też usiąść na fotelu,włączyła telewizor a tam tata wszystko w nocy nakręcił!!!!!!! z pieczarką trochę głupio troche fajnie,nie lubię tego chłodu na szyji.rozmawiałam z mamą,czy moge zapuszczać,ale ona mnie ostrzygła jeszcze krócej i z tyłu wygoliła więcej i powiedziała że nie moę,bo to nie chigieniczne,i że chyba nie chcę miec wszy,itp...ma troche racji bo wszy mieć nie chcę ale długie włosy są fajne w dotyku,i można dużo rzeczy z nimi robić.ale i tak będesmęcic mamie o zapuszczeniu włosów.pozdro dla ekspertki!

Gość EKSPERTKA
I mamie tak równo wyszło w nocy to cięcie?dziwne sposoby!a ty jak się wtedy czułaś,długie miałaś wtedy?pewnie żałowałaś co?dlaczego w ogóle mama ci robi takie rzeczy?a teraz wolisz mieć długie czy pieczarkę?sorki za tyle pytań a ty chodzisz do fryzjera czy mama to robi,dlaczego w ogóle jak jej wspomniałaś o zapuszczaniu to cię ogoliła krócej?a jakie wolisz mieć ty,takie miej,nie przejmuj się pozdrawiam!

Gość EKSPERTKA
najważniejsze to podobać się sobie a nie komuś,takie głupie tłumaczenie że wszy itp,można powiedzieć "nie spaceruj ulicami bo cię auto rozjedzie",będziesz zapuszczać?powinnaś jak się lepiej czujesz.a kiedy mama cię ogoliła tak krótko ostatnio?,powinnaś się przeciwstawić,ja sobie nie wyobrażam jakby ktoś miał rządzić moimi włosami!

Gość wypowiedzi pieczarki14
to PROWOKACJA!!!To niemozlwie miec tak pojebnaych,sadystycznych rodziców jak ona:-oJa bym zgłosiła to zdarzenie do obronców praw dziecka,do prokuratury,Twoi starzy powinni siedziec w pierdlu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pieczarka 14
strżyżenie nie było równe,było wrecz STRASZNE!

Gość EKSPERTKA
Do pieczarka14:odpowiedz moja droga koleżanko na pozostałe pytania oki?z góry dzięki.pozdro.

Gość lola lou...
ja ostatnio bylam u kolezanki i ona zaczela temat krotkich wloow. nagle stwierdzial,ze chced jest obciac teraz zaraz poszla do lazienki i dala mi nozyczki.. ja nie bardzo wiedzialam o co jej chodzi.. a ona do mnie "no tnij" a ja"ale jak przeciez masz takie piekne wlosy" po czym ona powiedziala "za ucho" ja nie chcialam to ona w koncu sama chwicila za nozycki i ciachnela nawet ktorej niz za ucho... wyszlo krzywo i musiala isc do fryzjerki,ktora sciela ja na 1cm... powiedziala ze nie zaluje i ze nie chce juz zapuszczac wlosow... szaleniec... ja jednak uwazam ze krotkie wlosy s a strasznie fajne... kocham to uczucie kiedy z dlugich wlosow nagle staja sie krociotkie....

Gość lola lou...
pamietam tez jak ja sama kiedys poszlam do fryzjera i ona spytala sie mnie co chce z moimi wlosami zrobic..a mialam bardzo dlugie..powiedzialam ze nie wiem.. to on spytala czy chce miec ktorkie.. ja sie zgodzilam a ona mszynka sciela mnie na jezyka... momentalnie umyla mi wloys rozczesala je i zaczela przez srodek golic... z wlosow do pasa staly sie jezykiem ktory mial okolo 0.5 cm... to bylo dramatyczne przezycie... ale dzis mam bardzo krotkie wlosy.. scielam je okolo tydzien temu... i nie zaluje...

Gość też pieczarka
A ja uwielbiam miec tak krociutko podstrzyzony kark szczegolnie latem, jest fajnie i chlodno. Po raz pierwszy ostrzyglam sie tak pol roku temu, z bardzo dlugich - znaczy sie teraz mam rowno do polowy ucha a z tylu do tej linii wygolone. I zadni rodzice mnie nie strzyga bo mam 20 lat, chodze do fryzjerki ktora zawsze mnie rowno i przzwoicie podcina i podgala. Co tydzien prosze tez swojego chlopaka, zeby mnie podgolil z tylu, on bardzo lubi to robic :) Polecam wszystkim bo to najlepsza fryzurka.

Gość EKSPERTKA
Podgolił z tyłu,czyli kto scię strzyże?

Gość też pieczarka
co jakis miesiac fryzjerka, a chlopak po prostu w miedzyczasie raz czy dwa podcina maszynka tyl zeby swiezo wygladalo. :)

Mialam w zyciu i krotkie wlosy i poldlugie i kilka razy dlugie. Teraz mam etap na dlugie (do pasa) i jestem bardzo zadowolona. Nie wiem, dlaczego lansujecie tu opinie, ze dlugie wlosy to meczarnia??! Wedlug mnie jesli komus pasuja, to jest to fajny atrybut kobiecosci. Moge sobie je dowolnie upiac, uwielbiam zwlaszcza takie upiecia, zeby z tylu glowy wlosy bylu zaczesane do gory (wiec koki, konskie ogony, klamry itp). Zadbane dlugie wlosy sa piekne. Sciac je mozna zawsze - to zaden problem.

Gość też pieczarka
Masz racje, tez mialam dlugie i wygladaly ok, ale ja nie ukrywam ze golenie karku daje mi cos w rodzaju satysfakcji erotycznej, nie tyle orgazm co takie przyjemne uczucie myziania - wieje wiatr, te dluzsze wlosy uderzaja o te wygolone... Z tym ze teraz juz tak tego nie czuje jak na poczatku, wiec mysle ze dam im odrosnac na jakis czas zanim zgole tyl znowu. Podoba mi sie fryzura Rihanny, moze tak zapuszcze.

Gość xxxxxxabc
ja ciachnełam 2 tygodnie temu z takich za tyłek na pazia a potem popedziłam do psiapsiółki a ta mnie zgoliła na 3 cm.

Gość EKSPERTKA
a Rihana jak się tarez nosi,znam ją ale nowego image nie znam,opisz..dzięki...

Gość EKSPERTKA
Do pieczarka 14:nie odpisałaś droga koleżanko na pytania,a tak w ogóle to nie martw się i zapuszczaj włosy,nie patrz na mamę!