Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haircutter

100 powodów dla których dziewczyny zcinają długie włosy.

Polecane posty

Gość powtórka z rozrywki
Marco,piszesz jak idiota i plączesz się w zenznaniach, chyba znowu założyciel wątku chciał jakąś ciekawą i wzruszającą historię przedstawić...no po prostu prawie wszyscy się popłakali... zaraz mnie haircutte zjedzie że jestem głupia itp.:) myśłe że powinine (haircutte) pisać książki... o fryzjerze który pokonuje zło świata obcinając wlosy:D żałosne Marco

Gość Marco22252
powtórka z rozrywki nie kumam o co ci chodzi z tym "plątaniem się w zeznaniach?"nie wiem jak byś ty zareagowała jak by twoja fotka ukazała się na forum bez twojej wiedzy? rozumiem że każdy ma prawo pisać co chce ?konstytucja na to pozwala,pozdrawiam

Gość po prostu gosia
powtorka z rozrywki masz racje ale gosc i tak sie duzo bardziej stara niz kiedys, tylko ze jest niecierpliwy i odpisuje sobie bardzo szybko (spojrz na godziny wpisow Marco i Haircuttera) - no ale jesli go to kreci...

Gość powtórka z rozrywki
no skuces ma:) 52 strony wątku plus x-jego wcieleń:)

Gość master-blaster
moja kobieta 2 miesiące temu obcięła włosy (kręcone) i miała wygolony kark na długość 12 mm i to dosyć wysoko. Bardzo jej się podobało, ale niestety teraz znowu chce zapuszczać włosy.

Gość EKSPERTKA
Niestety? dlaczego tak mocno wygoliła? bezsens!pozdro

Gość EKSPERTKA
Niestety?To dlaczego tak mocno wygoliła?bezsens.pozdro

Gość EKSPERTKA
Niestety?To dlaczego tak mocno wygoliła?bezsens,pzdro

Gość EKSPERTKA
Niestety?To dlaczego tak mocno wygoliła?bezsens,pozdro!

Gość Marco22252
"master-blaster"moja już nie chce zapuszczać włosów i też dawno temu miała krótkie z wysoko wygolonym tyłem i było oki,a teraz już nie chce odkrywać karku i na razie jest dobrze-ja lubiłem patrzeć na jej piękną szyję ,może się jeszcze skusi obciąć krótko.Wiesz myślę że Twojej szybko minie zapuszczanie,choć życzę jej powodzenia .Pozdrawiam

Gość Marco22252
Wiesz "master-blaster moja też kidyś miała krótką fryzurkę z mocno wygolonym tyłem i było oki,potem zapuszczała ,niedawno się obcieła ale z tyłu kazała zostawić sobie dłuższe,i wiem że przy zapuszczaniu długo miała problemy z fryzurką bo włosy raz za krótkie do kucyka ,a czasami za długie do jakieś wymyślnej fryzurki.Życzę Twojej powodzenia i wytrwałości w zapuszczaniu,bo mnie osobiście moja się podobała z króciutkim tyłem,bo ma ładny kark i jej to pasowało.Pozdrawiam

Gość jakie to dziwne
że jak nagle wypowiada sie facet że jego ma wygolony kark i to kocha to nagle pojawiają si kolejni którzy również kochają wygolone karki i borykają się z tym problemem u kobiet( i zauważmy że na forum jest cisza kilka dni a potem kilka identycznych stanowisk:) )...helllou haircute, nie kazdy facet tak jak Ty ma obsesje...wiekszosć z nich nei zauważa nowej fryzury czy zmianę koloru:) wysil się bardziej

Gość jakie to dziwne
że jak nagle wypowiada sie facet że jego ma wygolony kark i to kocha to nagle pojawiają si kolejni którzy również kochają wygolone karki i borykają się z tym problemem u kobiet( i zauważmy że na forum jest cisza kilka dni a potem kilka identycznych stanowisk:) )...helllou haircute, nie kazdy facet tak jak Ty ma obsesje...wiekszosć z nich nei zauważa nowej fryzury czy zmianę koloru:) wysil się bardziej serio nei rozumiem Twoich staran haircute,bo to czy komuś ładnie czy nie aldnie w krótkich to rzecz raczej gustu niż rzeczywistości,popatrzmy chociaż na eve longorie z "gotowych an wszystko" tysiące facetów wzdychało na jej widok bo wyglądała sexi z długimi kręconymi, teraz zcieła, ładnie owszem nadal wygląda, ale z 50% seksapilu stracila:)

Wiesz co \"jakie to dziwne\",ciężko cię rozczytać, ale z tego co udało mi się wyczytać tfierdzisz że większość facetów nie zwraca uwagi na wygląd, fryzurę czy kolor włosów u kobiety. Zastanawiam się czy mówisz o facetach czy o ciotach?? Tylko ciota (inaczej mówiąc pedał)nie zwraca uwagi na wygląd kobiety. A ty??Jesteś ciotą, czy wiecznie wracasz do domu tak nachlany że jest ci wszystko jedno jak wygląda twoja (lub twój) ukochana(y). Może ty się dobrze przyjżyj swojej deugiej połówce...może płeć zmieniła a ty to przeoczyłeś...ale przecież tobie to wszystko jedno.

Gość Marco22252
Do"jakie to dziwne"po co ty masz kobietę i jak ona ma być z ciebie zadowolona jak ty nawet nie zauważasz zmiany fryzury ,ubierania się,a może nawet nie zauważasz jej obecności -żałosne,a po drugie to chyba jest sprawa każdego z nas z czego lub kogo jesteśmy zadowoleni,nie sądzisz??????po trzecie nie porównuj mnie z Adamem ,bo nim wcale nie jestem- oki, tak samo o tobie mogę powiedzieć że jesteś haircuterem pozdrawiam

Gość Marco22252
Do"jakie to dziwne"po co ty masz kobietę i jak ona ma być z ciebie zadowolona jak ty nawet nie zauważasz zmiany fryzury ,ubierania się,a może nawet nie zauważasz jej obecności -żałosne,a po drugie to chyba jest sprawa każdego z nas z czego lub kogo jesteśmy zadowoleni,nie sądzisz??????po trzecie nie porównuj mnie z Adamem ,bo nim wcale nie jestem- oki, tak samo o tobie mogę powiedzieć że jesteś haircuterem pozdrawiam

Gość jakie to dziwne
jestem kobieta to raz, dwa, akurat cioty, czyli inaczej pedały czy geje zauważają różnice w wyglącie kobiet, tzry, nei mówie że wy nei zauważacie, tyle tylko że jak już sie zakochacie w kobiecie to wam we wszystkim i zawsze sie podoba, wyjątkeim sa faceci z branży moda,uroda itp - bo się znacie no i faceci którzy kochaja w swoich kobietach tylko urodę - reszcie raczej jest obiojetne czy wlosy ma do połowy pleców czy tylko do ramion. wiec jeśli wy kochacie swoją kobeite tylko za odslonięty kark to ja im współczuje,tak samo wspołczuje im że muszą wysłuchiwać waszych wymysłów:) kobeita to kobieta i ubiera sie.maluj/czesze tak, aby czuć się piękną i dobrze sie w tym czuć:)

Do \"jakie to dziwne\". Trochę to dziwaczne co piszesz. Kobieta to kobieta,ubiera się i czesze tak rzeby czuć się i wyglądać dobrze. Tak może i robią samoluby. Jak się z kimś jest, kogoś się kocha, to oprucz własnej wygody zwraca się też uwagę na potrzeby i gust partnera. Ty chyba jesteś starą panną skoro myślisz tylko o własnej wygodzie. Związek to kompromisy, a poza tym nie wiem jak inni, ale ja się sobie podobać nie muszę, wolę podobać się swojej kobiecie. Czyli rozumiem że według ciebie jak lubisz chodzić w gumofilcach bo czujesz się w nich sexy i wygodnie, to twój facet ma się nimi też zachwycać??To samo dotyczy włosów...kochasz nosić włosy po pas więc twój facet powinien także kochać te włosy mimo że marzy by zobaczyć swoją ukochaną w krótkich włosach? Ja ci proponuję zakon.Tam nikomu się nie trzeba podobać więc będziesz sobie mogła nawet psią kupę na głowę położyć jeśli będziesz się z tym dobrze czuć i w swoim mniemaniu kobieco wyglądać. Pozdrawiam!

Gość ale bzdura
Tak ładnie piszesz o poświęceniu. Ciekawe czy ty bylbyś się w stanie poswięcic i znosić u swojej kobiety długie wlosy?

ja wlasnie mam dylemat czy sciac długie włosy? przeszkadzaja mi , mi=usze czesto myć i mam jedna i tę sama fryzure, a poza tym duzo szamponu zużywam 1 butelka na tydzien ! :/

ja wlasnie mam dylemat czy sciac długie włosy? przeszkadzaja mi , mi=usze czesto myć i mam jedna i tę sama fryzure, a poza tym duzo szamponu zużywam 1 butelka na tydzien ! :/

Do \"ale bzdura\". Pewnie przez jakiś czas znosił bym długie włosy u swojej kobiety. Na szczęście moja kobieta nie jest świtezianką i nosi modne, eleganckie fryzury. Przyznam że gdy ją poznałem nosiła włosy za pas.Dobre trzy lata uszczęśliwiała mnie swoimi długaśnymi włosami, aż nagle zupełnie znienacka wyskoczyła z pomysłem obcięcia włosów zupełnie na krótko. Od tamtej pory nie chce słyszeć o długich wsiowych włosach.To dobre dla smarkatych dziewczynek. Kobieta dba o imagine Na warkocze po pas był czas w przedszkolu.

Gość princessaa
aga przeciez wlasnie przy dlugich wlosach mozna zmieniac fryzury !!!!!!!! ja mam dlugie za lopatki i raz nosze rozpuszczone proste raz w kucyk zwiazane raz rozpuszczone i po czesci zebrane z tylu .. to niewiem czemu z tego nie korzystasz. tyle mozliwosci

Gość ale bzdura
Długość włosów to rzecz gustu i na szczęście to nie ty decydujesz, kto ma nosić jaką długość. W przeciwnym razie wszystkie kobiety scinalyby włosy nie w wieku 50ciu lat jak to zwykle bywa, tylko - niestety-znacznie wcześniej. "dlugie wsiowe włosy" "dobre dla smarkatych dziewczynek" Czy np. Monica Belucci wygląda jak wsiowa smarkata dziewczynka? :P

Gość wszystko zależy od urody
nie każdej pasuję krótkie wlosy i nie każdej pasują długie:PNiech każda nosi w czym jej ładnie i wygodnie;)

Gość do aga
po prostu się lecz anie butelke zużywasz szamponu! długość włosow nei ma tu znaczenia i z częstoscia nei przesadzaj,bo moje koleżanki mają dłuzsz włosy niż ja(ja mam do ramion) i nei musza myć włosów tak czesto jak ja- a nei chodzą brudne. włsoy krotkei szybciej się przetłuszczają

Gość do aga
po prostu się lecz anie butelke zużywasz szamponu! długość włosow nei ma tu znaczenia i z częstoscia nei przesadzaj,bo moje koleżanki mają dłuzsz włosy niż ja(ja mam do ramion) i nei musza myć włosów tak czesto jak ja- a nei chodzą brudne. włsoy krotkei szybciej się przetłuszczają

Gość do aga

długie włosy wymagaja pielegnacji, ty chyba myjesz swoje w łyzeczce szamponu! ja niestety musze miec czyste , pachnace włosy ma nie chodzic z drutami smierdzacymi na głowie.