Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina*****

Jakie imiona noszą Wasze zwierzaki?

Polecane posty

Gość upupup
Ja miałam jamniczke o imieniu Nora i chomiczke Łatke. Chomik mojej siostry - Kacper :))

Królik miniaturka---po prostu Misiek :) Mówie też na niego żabka,klopsik,rudzielec,ale reaguje tylko na wołanie Misiek ;)

Gość magdusioa
Ferdynand

Gość BeeS
myszoskoczek-NITRO suczka-PUSIA :-) ciu-ciu-ciu

Gość moje zwierzaki
żółwie wodne : Teodor i Zygmunt kot Leon rybki ? śp. chomik Pysia :(

świnki morskie: Euzebia i Sylwestra poprzednie świnki (pierwsza świnka pojawiła się w domu, kiedy miałam 6 lat i potem to już przeszło w rodzinną pasję, więc uzbierało się trochę): Klaudiusz, Tyberiusz, Klaudia zwierzaki mojej rodziny (na wsi): pies#1: Szajbus, reaguje też na \"szajba\" (dałam mu to imię, kiedy miałam jakieś 12-13 lat, pomyślalam o reakcji postronnego obserwatora na moje nawoływania.. ) pies#2 - Tobiasz (Torbiasz, hehe :P ) koty: Ignacy (starszy, czarny), Cynamon (musiałam go tak nazwać, bo naprawde jest cynamonowy), a siostra Cynamona to Wanilia jest jeszcze suka Edmunda.. z powodów podatkowych jej formalnych właścicielem został mój ojciec, więc to od jego imienia ;) rodzina ma tez ok 50 krow - w tym Milka, która uwielbia sie przytulać (poważnie) i Anastazja, a także byczek Pontus a teraz zadziwiająca kreatywność mojej drugiej rodziny: pies wujka - Misiek kot wujka - Dżeki pies kuzynki (mlodszy od tego kota wyzej) - Dżeki drugi kot wujka - (po tym, kiedy zginąl ten pierwszy) - ... Dżeki i nieustające pytanie mojej kreatywnej rodziny: dlaczego twoje zwierzęta mają takie dziwne imiona?... ta, jasne.. powinnam je chyba nazwac Dżeki1 i Dżeki2 ;)

Gość chomik
jądruś

suczka moja - Sasetka mucha którą choduje - Bezel pajak w prawej górnej części sufitu nazywa się Luiss Fernandoo a zwierzaki, które dokarmiam nazywam dziabągami

Gość elle28
moja sunia Bazylia, aha mam tylko nadzieje ze te wasze psiaka to nie przy budzie na łancuchu,tylko pokojowo-ogrodowe jak jezdze na wies,(taki fajny domek rekreacyjny pod krakowem)to taka malenka suczka jest pezy budzie na krowim łancuchu,serce pęka,próbowała rozmawiac z tymi ludzmi,ale jak to znajomi mówią ze zakute wiejskie łby i nic nie trafia oni nie czają ze psu moze byc zimno,ze jest głodny taki matolstwo lazi po swiecie

Gość do Coboka
po rosyjsku pies to sobaka ;)

Gość kika255
Moja suczka to MYSZA.

Gość Powiem krótko
pies - Rubens

Gość Wiola_84
A mój rottweilerek wabi się Kinga :) Wolę zdrobniałe Kingusia :D

Gość Wiola_84
Ale podoba mi się jeszcze ESEMES:) Kiedyś nazwę tak swojego zwierzaka:)

Gość moja psina
FIONA sie nazywa

Gość A jaaa
mam TRUŚKE, króliczke

Gość zylafa
Moja kocica to Ciapa (ale nie jest ciapą!!!), jej dziecko to NEtoperek. Chcecie zobaczyc NE? Mam fotki i filmik i chętnie go Wam pokażę. Nie tłoczcie sie tak!!!!! Każdy zobaczy!!!!! Ale tylko jedna osoba moze dostac kotka do domu na zawsze. To będzie wybrana osoba! Pozdrawiam. Dzis bilety w promocji :-D. Nie trzeba płacić. Anka

Gość nanananaaaaa111
pies ma na imie Pies chomik-bąbel papuga-czikita :>

Gość iinkesy
wszy-dziubeczki pchły-kuleczki ptak-Wielki Jasiek

Gość perednica
wpisujcie wszelkie opowiastki, historyjki, to co zabawnego robią wasze zwierzaki na nowym forum: http://www.wolnosowa.fora.pl/index.php czekamy na Wasze tematy:) potrzebujemy też moderatorów:) 🌻 dla wszystkich, którzy kochają zwierzaki

A ja mam psa(suczkę), który wabi się \"Kokaina\" - w skrócie \"Koka\". Dwie kotki - jedna \"Persia\", a druga \"Simba\"(skubana ma już prawie 13 lat...)