Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cotti

ujędrnianie piersi

Polecane posty

Gość asiorek23
Alleksandra - to musi być różnie, bo mi właśnie zaczęły opadać piersi chyba między innymi przez to,że zawsze sie wzbraniałam przed "sztywniakami" i nosiłam tylko miękkie staniki, które niestety nie trzymają dużego biustu tak dobrze,choć są o niebo wygodniejsze...

Gość złośnica2222
Najlepsz krem na ujernianie biustu to biust10- lierac a znacie cos z nizszej polki cenowej-?bo tamten to kolo100 :(

Gość cotti
ech to jescze okzauje soe ze biustonosz mam nie dobrany:((( Musze wam powiedziec ze te kostki lodu naprawde troszke pomagaja Biore sie od dzis intensywnie za biust- masaz "kasi", kostki lodu, tylko co do kremu mam dylemat jaki kupic- jaki polecacie?

Z tymi kremami tez bywa roznie, na kazda z nas zadziała inaczej. Miałam krem Avonu i porazka totalna nic zero poprawy, a kolezanka była bardzo zadowolona, ale powiem wam za to, ze błotka Guam są rewelacyjne no nie tanie, ale warto sie troszke wykosztowac, na mnie zadziałało i jestem bardzo zadowolona !!!

Gość stara i brzydka..
JJajuz pisałam na innym topiku, ale nikt mi nie odp. :( Mam straszny problem z tymi moimi..... "flaczkami" 1. "0" jędrności 2. Wiszą jak u 100- letniej murzynki 3. Saaame rozstępy!! Strasznie źle się z tym czuje!! Może coś poradziecie??!!

Jak faktycznie jest tak jak piszesz to Cie zmartwie, bo moja kolezanka ciazy ma taki sam problem i probowała juz wszystkiego naprawde wszystkiego, wywaliła na te rozne preparaty i rozne zabiegi u kosmetyczek kupe kasy i efekt był mierny.....była tak zdesperowana, ze udała sie na zabieg i zrobiła operacje no i dopiero terwaz ma sie czym pochwalic. Minusy - operacja była bardzo kosztowna. A rodziłas juz ?

Gość stara i brzydka
Tak.. rodzilam.. 10 lat temu.. i.. 4 (!) lata karmiłam....a.. teraz tragedia.. A ile Twoja znajoma zaplaciła, bo ja słyszałam, że ok 5 tyś. ??

Gość hemmm
a może by tak poćwiczyć? hm?

Gość DDDDDDDDD
a ja mam miseczke D i nie wiem co by bylo najlepsze. Moze cwiczenia . Czy w takim wypadku sam krem moze cos pomoc przy takim wielkim biuscie i holera wiszacym jak u starej baby

Gość ciekawaa
do landryna.... : jest tylko jak ja wpiszesz i ci wskoczy bład to tam gdzie jest adres strony wymarz to co jest w < ... > i strona bedzie :) powodzenia

Gość cottti
A jakie jescze kremy stosowalyscie? stosowalyscie moze masaz "kasi" podobno jest super- i podnosi nawet bardzo opadniete biusty:((, heh ja powiem ze kostki lodu pomagaja- tylko na efekty to pewnie dlugo trzeba po wszystkim czekac:(((

Gość cottti
heh a swoja droga- to te cwiczenia wydaj a sie fajne i pomocne:))), od jutra cwicze to nie zaszkodzi:)))

Gość kafeteryjkkkkka
heh własne dziewczyny a moze macie jakies swoje sosoby, ja znam kilka na celulit-takie wlasnymi domowymi kosmetykami, ale na biust nic:(((((((((

Gość pipipi
podnosze temat:)

ja używam z Ziaji choć to dopiero początek mogę powiedzieć że widze poprawę, ale zobaczymy co dalej

Gość czarnulkaaaa22222
podnosze temat

Gość mibici
ech dziewczyny naprawde nic nie robicie?

Gość załamka21111
dziewczyny naprawde nic nie stosujecie i nie macie problemow zeby podniesc biiust?

Mi pomogły naprzemienne natryski zimną i ciepłą wodą, kończę zawsze zimną. Codziennie masaż kremem do biustu Bielendy 13 zł i pompki.

Gość nokia3410
ja mam biust 70b i chcialabym go troszke ujedrnic, od dzisiaj chyba zaczne wykonywac cwiczenia na biust i robic masaz z jakims balsamem nawilzajacym .myslicie ze to , ze chodze po domu bez stanika ma jakis wplyw na stan piersi?

Gość calineczka22222
ech dziewczyny , a jaki sport jest najodpowiedniejszy- i jakie u was przynosil korzysci????????

Ja na robie masaże strumieniem wody ciepło-zimnym i smaruje piersi kremem do piersi Avon. Polecam, mam dość spory biust a ani troszke mi jeszcze nie opadł :)