Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ula s

KOMU UDAŁO SIĘ WYJŚĆ Z NAŁOGU NADMIERNEGO WYCISKANIA/OCZYSZCZANIA TWARZY???

Polecane posty

Gość wtyczka
jak juz go postosujesz, daj znac, jak efekty ;) a reszta, skad? ;)

oczywiscie, ze dam znac. Narazie jednak nie spotkałam się z ani jedną negatywną opinią na jego temnat!:> POzdrawiam:)

Gość wtyczka
powodzonka!!

Kraków, fakt pewnie sporo w tym prawdy ze swoje wolbrzymiany a u innych drobnych niedoskonalosci nie zuwazamy bo i kiedy, choc mnie osobiscie czasem sie zdarza dojrzec kazda drobnostke ;) i nie ukrywam ze wowczas poprawia mi to humor :p

Gość już nie mam sił walczyć.......
....niby nie ma przegranych którzy sie nie poddają, przegrani to tylko te osoby które przestaja walczyć......... nie chce was zanudzać, ale jest mi szczególnie ciężko bo ja również jak wy, nie moge patrzać na inne piekne dziewczyny, umieram w śródku, ale mi jest gorzej - bo ja niegdyś także byłam taka piekna.... już nigdy nie bedę mieć swojej idealnej cery..... kiedys narzekałam ze wszyscy goną mnie wzrokiem, teraz rozpaczam bo nie patrzą na mnie wogule lub .........-spoglądają tak inaczej............ nawt jak wylecze trądzik, to będą dziury, plamy, przebarwienia, ................. w głębi duszy, licze w przyszłości na jakąś operacje na twarz, zabiegi czy cos................... może będę jeszcze szczęsliwa............ chłopak który mnie kochał......... patrzy na mnie z obojętnościa, ironią, dlatego że przez to gówno zmieniło sie moje wnętrze, mój charakter, sposób bycia, ........................otrąciłam go sama..myślałam że jestem dla niego za brzydka..,mógłby mieć każdą....tak mnie kochał............ zrobiłam się zła- ale tylko dlatego, że wiem że znajdzie sobie inną księzniczke, która nie zamieni się w potwora. w grudniu minie 2 lata, czesto zastanawiam sie nad swoim wyborem, teraz wiem że wybór był zły. Traz wiem, że to jak potoczy sie nasze zycie zalezy od naszych codziennych decyzji. Tak wiele się wydarzyło, tak głupio sie potoczyło moje życie- a przeciez mogło byc zupełnie inaczej, mogło byc tak jak to soebie wymarzyłam- mogło ale już nigdy nie bedzie. teraz to co mi zostało- to zastanowic się co robic dalej by nie załować. A co robie- nic- nie wychodze z domu, nie widuje sie z ludzmi- bo boje sie że znów podejme zła decyzje. A on... wyjechał...daleko.. nawet jak wróci..- juz nic nie moge zrobić....... wszystko się zbyt skomplilowało, przez te 2 lata ...jego przyjaciela zdążyli mnie znienawidzic...a co on czuje... na pewno mnie nie nienawidzi, bo przeciez ma wspomnienia ...jeszcze kiedyś...jak byłam inna..........ale nic dla niego nie znacze. Przepraszam że tak się rozpisałam, ale moze któraś zwas potraktuje to jako przestroge. Pamientajcie aby zastanawiać się nad podejmowanymi przez was decyzjami, zastanawiac się and swoim życiem... bo możecie sie pewnego dnia obudzic i okaże sie że życie nie ma sensu. Dlatego nie bójcie się żyć, i róbcie wszystko abyście były szczęliwe. pozdrawiam Felicja

Gość Luulli
pryszczata twarz z przebarwieniami+krem pichtowy+mydło siarkowe+zielona glinka+sudocrem=piękna twarz której nie widziałam od 5 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iczka-->> ja tez z Gliwic:D:D Tylko teraz w Niemczech pomieszkuje:/

Już nie mam sil walczyc: z tego co piszesz wynika ze jak ci sie pojawil tradzik to przestalas wierzyc w siebie i w efekcie tego wszystkiego zamknelas sie w sobie, w domu i odtracilas chlopaka. Mam tylko jedno pytanie: piszesz ze ten chlopak zaczal patrzec na ciebie z ironia, oschle, jak tylko przestalas byc z ksiezniczka z piekna cera? czy przestal bo pogorszyla ci sie cera i latwo mu przyszlo zaakceptowac twoja decyzje czy tez az tak diematrelnie zrobilas sie nieznosna i depresyjna ze pomimo calej swojej pomocy i cierpliwosci nie mial juz sil i jak sie nadarzyla okazja nie naciskal dluzej? Pytam bo jezeli w gruncie rzeczy byl z toba niechetnie i tylko czekal na okazje a nawet nie widzial jak cieprisz i jak sie zmieniasz, nie probowal pomoc, myslac tylko o tym zeb uciec to moze nie warto tak rozpaczac. Moze jesli mowisz ze pewnie poszuka kolejnej ksiezniczki nie bylo sensu byc z kims kto ma tak waskie kryteria doboru partnera? Nie oceniam, bo go nie znam, ale pytam bo moze warto to przealalizowac. ;) czy z twoja buzka jest az tak zle? ze beda blizny i przebarwienia? moze az tak zle nie jest, a jedynie boisz sie ze tak moze byc? Znajdz w sobie jeszcze sile i oprzyj swoje zycie na samej sobie, nie na straconeuj milosci, dawnych wspomnieniach, dawnym chlopaku czy narzeczonym wogole, bo nigdy nie bedziesz szczesliwa ;) latwo powiedziec wiem :p ale jezeli bedziesz zyla uzalezniajac swoje wlasne szczescie od kogos innego, lub minionego zatrujesz sobie zycie. trzymam za ciebie kciuki i czekam za kilka miesiecy na wpis w ktorym napiszesz ze cale twoje zycie jest takie jakiego zawsze pragnelas, choc nie pozbawione peoblemow to jednak jedno jedyne w swoim rodzaju i wymarzone Buzka :*

Gość Trym tym tym
wiecie dziewuszki juz tydzien mi sie wszystko goi, nie dotykam i narazie jest oki:] kurde tak sie zaparlam ze hej!!!:p a wiecie dlaczego???bo pare tygodni temu mialam calkowicie wyleczona buzke,wtedy mowilam ze to jest nie mozliwe zebym cos wycissnela skoro jestw szystko dobrze i w ogole dlaczego mam wszystko znowu zepsuc i na bank tego nie zrobie................a jednak zrobilam sobie ostatnio maskare chyba 4 dni z rzedu,takie nerwy znowu naszly nie wiem sama dlaczego....ten nalog jest okropny ,wydaje sie wszytko mija a tu nagle bomba nie potrafie sie powstrzymac ,pewnie mnie rozumiecie..:( ...ALE jak juz wppsomnialam od tygodnia smaruje wszystko codziennie wieczorem,na ranki tym tointexem,co tam jeszcze...yy benzacne ,co 2 lub 3 dni myje twarz zelem nivea visage zielonymi potem kremem takim samym noi powoli wraca do normy jako tako;p nie wyciskanie to klucz do sukcesu ,zobaczymy czy mam silna wole ..ACHA i chcialam zaznaczyc ze zadko teraz do lustra podchodze!!:D naprawde dziala niesamowicie!!!tez sprobujcie nie zagladac do lustra!!!zobaczycie roznice:D a ten kremik pichtowy neci oj neci ,dziewczyny jak zaczniecie go sosowac zdajcie prosze relacje. pozdrawiam was WSZYSCIUTKIE!!!!:D

Chcialam wam zrobic niespodzianke i jakos pokazac zdjecie sprzed, w trakcie masakry i po :p na dowod ze sie da ;) ale cholera okazalo sie ze mi skaner nie dziala :( nie mam pojecia dlaczego, wiec niestety na razie nic z tego ;) :*

biancaa 🖐️ Dziewczęta, \"czas leczy rany\" i \"A ja mam rączki tutaj\" powinny być jakoś zsyntetyzowane i przyjęte rpzez znas jako dewiza życiowa ;)))))))) :D Pozdrawiam, wierzę w Was niesamowicie mocno!

Gość rosiczka13
Acne Blocker aktywne srebro. Srebro już od wieków znane z bakterjobójczego działania A przede wszystkim ręczniki jednorazowe stosować. Tego żaden lekaż ani kosmetyczka nie mówi. www.atw.warszawa.pl Tam jest dokładnie opisane..

Dziewczyny, to co ja mam robić z tymi czarnymi kropkami? Żadne toniki na wągry nie pomagają. Mam dziwną cerę, niby tłusta, ale gdy użyję żelu do mycia twarzy to momentalnie się wysuszy. Z kolei emulsje do mycia, które nie wysuszają, to też przy okazji w ogóle nie czyszczą mi tych kropek. Najwięcej mam tego między brwiami, na policzkach, brodzie i nosie. I ze strachem stwierdzam że uwielbiam wyciskać, wychodzą te białe albo żółte glizdy takie...

Gość =0
tez postanowiłam kupic sobie ten krem pichtowy po recenzjach jakie przeczytałam ... szukałam dzisiaj u siebie w paru aptekach ale jak narazie z marnymi skutkami bo wiekszosc babek mowiła, ze nawet o takim nie słyszały ... niom ale poszukam jeszcze juterko a jak cosik to zamowie chyba przez neta ... Pojde jeszcze spytac sie do kosmetyczki o ten kremik , moze powie mi o nim cosik wiecej ... Pozdrawiam ...

=o a gdzie meiszkasz? U mnie w Gliwicach też w żadnej aptece nie mają ale mogą zamówić i wlaśnie dziś zamówiłam iw ychodzi o polowe taniej niz przez internet. i pamiętaj aby nie zamawiać tego kremu na dzien/noc bo to nie ten sam! kilka pań farmaceutek myslalo ze o ten mi chodzi i bylaby klapa :)

Gość mialowica
Hejka dużo czytałąm tutaj i mam zamiar kuić jakoś maśc na moje pryszczyki. nie mam ich dużo ale jednak są. Bardziej są to takie krostki wstrętne. I od czasu do czasu wyskoczy mi taki wiekszy uporczywy pryszcz. zastanawiam sie nad maścią Brevoxyl ale nie wiem czy ona jest na recepte???? prosze o odpowiedz

Gość sdery
Supermarkety? To jakieś skaranie boskie! Te jarzeniówki, co tam świecą, są nie do zniesienia! Kiedyś złoże skargę, że to ludzi w depresję wprowadza, jak się w takim świetle w lusterku przejrzą!! Jak Boga kocham! Eeechh, ja widzę, że wy tutaj macie głównie twarze 'oszpecote', tzn. same je sobie zmasakrowałyście, a nie jakieś przewlekłe trądziki. Jak ja bym tak chciała, nie wyciskać i zeby wszystko przeszło, ot tak. Bo ja czy dotykam twarzy i wyciskam, czy się powstrzymuję to tak czy siak siedzę dalej w tym bagnie. Dalej wyglądam ochydnie :( Mylę się?

Gość sdery
Supermarkety? To jakieś skaranie boskie! Te jarzeniówki, co tam świecą, są nie do zniesienia! Kiedyś złoże skargę, że to ludzi w depresję wprowadza, jak się w takim świetle w lusterku przejrzą!! Jak Boga kocham! Eeechh, ja widzę, że wy tutaj macie głównie twarze 'oszpecote', tzn. same je sobie zmasakrowałyście, a nie jakieś przewlekłe trądziki. Jak ja bym tak chciała, nie wyciskać i zeby wszystko przeszło, ot tak. Bo ja czy dotykam twarzy i wyciskam, czy się powstrzymuję to tak czy siak siedzę dalej w tym bagnie. Dalej wyglądam ochydnie :( Mylę się?

Gość lalalalalalalaaaaaaa
:O :P :I :o

Gość lalalalalalalaaaaaaa
:/ :d:B

Gość =0
Iczka niom pojde jeszcze dzisiaj sie popytac po aptekach a jak nigdzie nie bedzie to sobie zamowie ... Niom to ma byc ten antybakteryjny ? =)

Wiecie co, ja juz nawet nie mam sily wyprobowywac nowych kremow, maseczek, masci... po prostu mi sie juz nie chce:// Punktowo smaruje olejkiem z drzewa herbacianego, pozatym normalny krem, normalny zel do mycia twarzy... W ogole ja mam jeszcze jeden problem, ktory doprowadza mnie do szalu. Baardzo szybko robie sie czerwona, wystarczy troche stresu, lekki wysilek fizyczny, napiecie i od razu jestem czerwona na twarzy... nie zeby rumience, cala twarz mi \'\'plonie\'\'... nienawidze tego:/

No więc kupiłam krem! Ten pichtowy antybakteryjny. Pachnie rzeczywiście intensywnie, dobrze się wchłania a po posmarowaniu twarzy mam dziwne uczucie jakby mi się twarz tak minimalnie pociła z każdego pora, nie wiem jak to wytłumaczyć. W rzeczywistości się tam nigdzie nie pocę ani nie błyszczę. Skóra ładnie wygląda itd jest miękka a zapach szybko się ulatnia. Takie są moje pierwsze spostrzerzenia, za jakiś czas dam znać co do efektów dłuższegos tosowania :) Mam taką cichą nadzieję, ze oczyści mi trochę pory bo jest to moja największa zmora. Mam świadomość tego, ze gdyby nie te wszystkie zaskórniki to moje problemy z cera nie miałyby miejsca... Z doświadczenia wiem, ze wszystkei specyfiki które niektórym pomogły na wągry , mnie wcale nie ruszyły. Ale nadzieja zawsze pozostaje :) Mam coś dla Was. Wiem, że czasami wyglądamy nieciekawie z powodu swojej twarzy lecz zauważyła, że dobór odpowiedniego koloru ubrania potrafi zdziałać cuda! Wtedy wygląd asię młodziej i piękniej. Dlatego też mam dla Was test na typ kolorystyczny urody: http://www.makijaz.net/tt.html i paletę barw dla każdego typu: http://e-wizaz.webpark.pl/kolorystyka.html Ja sowją plaetę wkleiłam do worda i każdy kolor testowałam tym zakraplaczem, potem kolorowałam tym całe tło i wycinałam cieniutkie paseczki i tak ze wszystkimi kolorami. Następnie powklejałam te paski do worda i wydrukowałam na papierze fotograficznym. Wycięłam i zszyłam nitką. teraz gdy iodę na zakupy to zawsze z tą paletą. Do doboru kolorowych kosmetyków też jest jak dla mnie niezbędna :) Pozdrawiam!

Gość do iczki
mozesz napisac, czego juz uzywalas (jakie kosmetyki) i nie dalo efektu zadnego? dzieki z gory - pozdrawiam

Kosmetyki któe stosowałm pomagały na wypryski ale nie na wągry. Więc twarz po nim była ładna i w ogole ale zanieszczyszczona nadal :P są to np Benzacne Brevoxyl Acnefan Acne derm Maść cynkowa I jeszcze jeden specyfik przxepisany mi przez dermatologa kiedyś, w postaci żelu ponoć super na trądzik zaskórnikowy ale wypało mi z głowy jak się nazywał :P Pozdrawiam

Gość do iczki
i nic z tych rzeczy nie pomoglo na wagry, zanieczyszczona skore? wlasnie zastanawialam sie na zakupem brevoxylu, acnederm..... teraz to juz sama nie wiem.....

Mi nie pomogło ale z tego co wiem jest wiele osób sla których te kosmetyki okazały sie zbawienne! :) Także próbuj tym bardziej, że nie są one jakoś super drogie. Każda skóra jest inna więc może akurat dla Ciebie okażą się one odpowiednie :) Pozdrawiam!

Gość do iczki
dzieki :) moze warto sprobowac... co zakupie pewnie ;) stosowalas glycoa? linomag? pozdrawiam cieplo

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować