Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

Go艣膰 yack35
Zalamana wa -wa!!!!Mozesz miec zawroty od problemow z b艂ednikiem..Moja siostra tez miala zawroty -nikt nie wiedzial od czego a po wizycie u laryngologa okazalo sie ze ma problemy z blednikiem-teraz bierze tabletki na to i jest duzo lepiej--laryngolog musi zrobic ci taki test ktory polega na wlaniu do ucha cieplej wody i wtedy sprawdza sie jak czlowiek na to reaguje-po reakcji ocenia sie stan b艂ednika....Tyle ode mnie --trzymaj sie--pozdrowienia dla wszystkich!!!!Wrocilem z Hiszpanii --jakos przezylem

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 AiG
witam , do za艂amana_wawa- zawroty g艂owy przy problemach z szyja sa normalne, ja mam wykryta dyskopatie i splycenie lordozy, szyja w oplakanym stanie- nosze po 3 h dziennie ko艂nierez, biore mase lekow , zadna rehabilitacjia i masaze nie pomagaly, zawroty jak byly tak sa, nie mowiac juz o zlym spaniu (bez poduszki tylko na waleczku). czyli zawroty, dretwienie konczyn , czasmia mdlosci, bole glowy to normalka.

Udost臋pnij ten post

polecam pozytywne my艣lenie,afirmacje,trenning autogenny,modlitw臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 topikowa
Jak was czytam, to zaczynam mie膰 takie objawy jak opisujecie a to chyba nie o to chodzi, tylko o wzajemne wsparcie,prawda? NIE PISZCIE O OBJAWACH TYLKO JAK SOBIE RADZICIE NA CODZIE艃.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amana_wawa_
AiG to jak sobie radzic na codzien? mnie boli te偶 ca艂a twarz. Wczesniej myslalam ze to jakies zapalenie nerwu ale neurolog wykluczy艂. tez spie na takiej specjalnej poduszce. Ile masz lat? Bo ja 20...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marysia 60
ja tez mam arytmie komorowa serca i nerwice i nadcisnienie choc dzis mam90/61 i tez kreci mu sie w glowie , Moj psychiatra powiedzial ze to od nerwicy bo jest brak czy odwrotnie serotoniny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marysia 60
ja tez mam arytmie komorowa serca i nerwice i nadcisnienie choc dzis mam90/61 i tez kreci mu sie w glowie , Moj psychiatra powiedzial ze to od nerwicy bo jest brak czy odwrotnie serotoniny

Udost臋pnij ten post

Moja znajoma mia艂a potworne bole od kr臋gos艂upa szyjnego, bra艂a po 5 mocnych tabletek dziennie i doiero operacja jej pomog艂a- wymieniono jej 1 kr臋g i po tygodniu wr贸ci艂a do domu i pracy. Jet w 艣wietnej formie.Robi艂a to w Konstancinie-tam s膮 dobrzy ortopedzi, mo偶 warto tam si臋 uda膰 po porad臋? Marysia, a co bierzesz w zwi膮zku z tym brakiem serotoniny? Pozdrawiam wszystkich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amana_wawa_
Dzieki Maja za odp, ale ja to chyba za m艂oda jestem na operacje...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marysia60
maaaja ja biore asentra i xanax a na arytmie biosotal 40

Udost臋pnij ten post

witam wszystkich! Marysia,jestem zdziwiona ze bierzesz 2psychotropy.jak dlugo?

Udost臋pnij ten post

Maaaja,ja tez mam lekkie skrzywienie kregoslupa piersiowego.ale to nie wymaga leczenia.a moze od tego boli mnie czesto tu kolo mostka?

Udost臋pnij ten post

dzisiaj coly czas mnie boli,jestem juz zdenerwowana tym bo mysle ze to zawal.

Udost臋pnij ten post

ale moze tez dokuczac mi przepuklina rozworu przelykowego na ktora cierpie i daje ona takie objawy jak zawal.

Udost臋pnij ten post

Maaaja,a ty nie wybierasz sie na zaden wyjazd chocby krotki? tak dla zmiany otoczenia.ja jakos wytrwalam do konca wczasow,choc bylo mi ciezko.mialam kilka razy rozne objawy,mysli klebily sie ze cos mi sie stanie,a do lekarza daleko,ale poradzilam sobie.

Udost臋pnij ten post

Pipek no c贸偶 plany mi si臋 troch臋 pozmienia艂y co do wyjazdu, ale to chyba opatrzno艣c czuwa-bo mia艂am jecha膰 w tzw. 艣wiat, a tam jeszcze gorsze upa艂y.Mo偶e po 1 szym pojad臋 cho膰 nad morze/ Co do kregos艂upa to mia艂am z tym sporo problem贸w od lat, mam ju偶 zwyrodnienia i te s膮 czasem bardzo bolesne.Ale nauczy艂am sie odr贸偶nia膰 te b贸le od innych i ju偶 si臋 ich nie boj臋. Bior臋 na to wtedy lek p b贸lowy i zapalny i przechodzi. najlepsza jest d艂uga rechabilitacja.

Udost臋pnij ten post

Marysia ja tez bior臋 Biosotal 40, jak po nim si臋 czujesz? jak d艂ugo to bierzesz?Czy kardiolog pozwoli艂 Ci 艂膮czy膰 ten bloker z antydepresantami w takich dawkach? Pono膰 za du偶e nie mog膮 by膰, bo nasil膮 objawy arytmii.

Udost臋pnij ten post

b贸le mostka s膮 od krzywego kr臋gos艂upa na bank! sprawd藕 sobie palcem splot mostka, tak ponaciskaj -jak boli pod palcem to znaczy 偶e od kr臋gos艂upa. tak mnie lekarka uczy艂a, bym si臋 nie ba艂a.

Udost臋pnij ten post

za艂amana Wiek nie ma nic do rzeczy w sprawach kostnych, je艣li kr臋gi s膮 zniszczone to trzeba wymieni膰, ale mam nadziej臋, 偶e Tobie pomo偶e ta rechabilitacja. Spedzi艂am rok jako dziecko w Konstancinie i tam operowano dzieci z powod贸w skrzywie艅 kr臋gos艂upa!

Udost臋pnij ten post

Elooo wszystkim;)Pipek witaj jak tam po urlopie?? ja jade jutro nad morze z ma艂ym ,wkurzaja mnie te upa艂y na maxxxx:(Jeszcze dzis czubek posz艂an na solarium mysla艂am ze dostane zawa艂u,m膮dra jestem.Tez czuje sie dzis nie za dobrze pierwszy raz od dawien dawna hehehe,do tego juz przywyk艂am boje sie ze to serce,ale sece mam przebadane 10sposobow,i to jest moj tylko psychika.Mowie sobie ze ten ucisk na lew膮 piers to jest od kr臋gos艂upa, i te nerwobole ,a reszt臋 mam wicie gdzie.Buzka i pozdraviam;)

Udost臋pnij ten post

Naciska膰 trzeba palcami na mostek! Sprawdza膰 ka偶de po艂膮czenie mi臋dzy 偶ebrem a mostkiem, jak boli to jest to od kregos艂upa!Gabi! masz fajnie, 偶e uciekasz nad morze, m贸j syn tez jedzie ale ju偶 nie z nami tylko z dziewczyn膮! Czas leci.W艂asnie go spakowa艂am, jest taki szcz臋sliwy! Ciesz臋 si臋 z tego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marysia60
maaaja ja biore biosotal 5lat czuje sie roznie i biore acard a xanax od 3 tygodni biore jeszcze prestarium na obnizenie cisnienia taze rozchorowalam sie a ty w jakiej dawce bierzesz biosotal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marysia60
pipek ja biore biosotal na cisnienie lekprestarium oraz xanax i asentre a czasami BLW brom luminal waleriana jestem nerwus i co mam zrobic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abrraa
dziewczyny ja mam pytanie do was.kro z was ma nerwic臋 szyi,gard艂a.? Objawia si臋 to uczuciem jakby kluchy w gardle i jakbym mia艂a spuchni臋t膮 szyj臋.ogarnia mnie wtedy potworna panika ,ze sie udusz臋.I robi mi sie s艂abo..Wtedy biegne do 艂azienki i obmywam lodowat膮 woda twarz i r臋ce oraz dekold i kark. Po chwili wszystko przechodzi.Kurcze jak sie tego pozby膰. Bo zwariuj臋:(

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 dziewczyny! Marysia-bior臋 Biosotal 2 razy dziennie po 1 tab, dopiero miesi膮c. Powiedz czy ten lek pomaga Ci na arytmi臋? Bo mnie na to przepisano.Dzis syn wyjezdza i od rana si臋 denerwuj臋 troch臋. Pewnie minie jak ju偶 zadzwoni, 偶e jest na miejscu.Marysia jeste艣 matk膮?

Udost臋pnij ten post

taki upal ze nie chce sie myslec!Maaaja moj syn tez jest na wyjezdzie na Litwie na obozie .caly czas mysle,bo telefon nie dziala,sa w lesie-to oboz harcerski.niby sen juz dorosly a jednak sie zamartwiam.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰