pipek 0 Napisano Sierpień 1, 2006 pozabezpieczajcie sie haslem.potem najwyzej bedziemy tylko zwracac uwage na jakies dodatkowe znaki kropki odstepy itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maaaja 0 Napisano Sierpień 1, 2006 Cześć! widzę, że wystraszyłyscie sie tymi dziwacznymi wpisami podszywacza. Co tam słychać koleżanki? Jak samopoczucie. Trochę więcej powietrza co?Pozdrawiam. Pipek jak tam fryzura? Marysia a ty gdzie?Ronka cześć!Wawa, cała reszta dziewczyn pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dwa_mahy_dwie_jamahy Napisano Sierpień 1, 2006 "to tylko ja " zapewne juz sie wykrawiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to tylko ja ... Napisano Sierpień 1, 2006 jestem przeczytałam i ktos sie podszywa pod moj nick a ja nie moge zabezpieczyc go haslem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 1, 2006 dlaczego nie mozesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 1, 2006 CZESC MAAAJA.fryzura ok.polozylam farbe i refleksy.jestem zadowolona.na zakupach nie bylam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to tylko ja ... Napisano Sierpień 1, 2006 informacj, ze podane hasło jest błedne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 1, 2006 no ale wybralas haslo i podalas w preferencjach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 1, 2006 dlaczego wczoraj nie bylo cie na forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 1, 2006 nikt nie uzyl hasla bo jest na pomaranczowo,wejdz najpierw w preferencje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 1, 2006 jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to tylko ja ... Napisano Sierpień 1, 2006 zmieniam nick i to samo :( trudno ... poszlam bo nikt ze mna nie rozmawial, czulam sie zmeczona i polozylam sie szybciej spac.... dzisiaj mialam 3 ataki w ciagu dnia :( zawsze mam rano do ok 15 mnie trzyma a wieczorem jest lepiej .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to tylko ja ... Napisano Sierpień 1, 2006 http://f.kafeteria.pl/preferencje.php?id_f=2 wchodze w ten link wisuje moj nick i pojawia sie informacja ze mam wpisac haslo jeszcze raz ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 1, 2006 ciekawe dlaczego nie mozesz wbic hasla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 1, 2006 w preferencjach wejdz w punkt A,a nieB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 1, 2006 w punktBwchodzisz gdy chcesz cos zmienic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to tylko ja ... 0 Napisano Sierpień 1, 2006 juz mam :) dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 1, 2006 wejdz na tamto forum sprawdze czy to ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 1, 2006 jak dziewczynki samopoczucie?mnie dzis boli glowa caly dzien! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to tylko ja ... 0 Napisano Sierpień 1, 2006 mnie tez głowa boli dzisiaj ... miala 3 ataki w dzien, teraz jest dobrze bo czuje sie wyjatkowo pewnie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 1, 2006 3 to duzo.ja mam jakis niepokoj.tak jakbby cos mialo sie wydarzyc i mysle o tym i mecze sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 1, 2006 co myslisz o tych naszych objawach?ty ich chyba nie masz,jestes jeszcze mlodziutka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to tylko ja ... 0 Napisano Sierpień 1, 2006 jenyy jakie to jest okropne !! jestem przekonana ze wszystko to siedzi w mojej psychice... musze sie nauczyc radzic sama ze sobą, walczyc z moimi myslami i pamowac nad emocjami .... jest to trudne ale ja z tym wygram !! obiecalam to sobie i przezwycieze te ataki lęku !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to tylko ja ... 0 Napisano Sierpień 1, 2006 mam niecale 19 lat, waze 41 kg przez te leki schudłam 5 kg :(:(:( jak mam atak to nic nie moge zjesc a zdarza sie ze wzracam to co zjem ... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to tylko ja ... 0 Napisano Sierpień 1, 2006 czuje jak pomału sie staczam na dno ... ale mam w sobie jescze siłe by walczyc, jednak czsami nie wiem jak ... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 1, 2006 ja juz je mam 4 lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 1, 2006 skorzystaj z wizyty psychologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to tylko ja ... 0 Napisano Sierpień 1, 2006 codziennie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to tylko ja ... 0 Napisano Sierpień 1, 2006 jak mam atak to mnie dusi w gardle i zbiera mi sie na wymioty ale ja wiem ze to przez psychike... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 1, 2006 nie.teraz juz sporadycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach