załamana_wawa_ 0 Napisano Sierpień 3, 2006 Oglądali mnie lekarze, nawet sypozjum 20 dermatologów, pewnie ktoś by cos zauważył. Mnie boli dolna część wtarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wawa neuralgie masz Napisano Sierpień 3, 2006 i "tyle" a to boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 3, 2006 troche dlugo to trwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
załamana_wawa_ 0 Napisano Sierpień 3, 2006 A co robic z tą NEURALGIĄ ? Jak to leczyc? Jak bym mogła to bym odcięła głowe... Boże pomóż! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
załamana_wawa_ 0 Napisano Sierpień 3, 2006 http://zielnik.herbs2000.com/ziola/dziurawiec.htm co myslicie o dziurwacu zwyczajnym ? podobno leczy nerwobóle... OLEJ Z DZIURAWCA ZWYCZAJNEGO 2 szklanki (500ml) oliwy z oliwek 50g kwiatów z dziurawca zwyczajnego 1 kolorowy, szklany słój (może być brązowy, niebieski lub zielony) Nazbieraj kwiatów dziurawca zwyczajnego w suchy i słoneczny dzień. Umieść je w słoju i zalej oliwą. Trzymaj z dala od swiatła, mieszając regularnie. Maceruj przez 2 miesiące, następnie odcedź używając gazy. Olej ten leczy mniejsze oparzenia, kontuzje, neuralgie, reumatyzm. Łagodzi wszelkiego rodzaju bóle zewnętrzne jak i wewnętrzne. Aby zakonserwować go na dłużej, należy dodać 5% olejku z lawendy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
załamana_wawa_ 0 Napisano Sierpień 3, 2006 Napiszcie mi prosze jak ktos wie co robić z tą neuralgią bo ja czuje że umieram, że nie wytrzymam... czy jakieś masaże na wtarz czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wawa neuralgie masz Napisano Sierpień 3, 2006 maści rozgrzewajace stosowac w okolicach zuchwy tak zeby twarzy nie podrazniły i okłady wygrzewajace np z rumianku, borowiny itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
załamana_wawa_ 0 Napisano Sierpień 3, 2006 a skad wziasc tą borowine?? boze jak mnie boli ...... i nic na to nie pomaga nawet przeciwbolwe leki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 3, 2006 WAWA,a bylas w poradni bolu,bo tam stosuja tzw.blokady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 3, 2006 borowina w aptece i sklepie zielarskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 3, 2006 Ronka a maz juz wrocil? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 3, 2006 Maaaja lepiej ci juz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 3, 2006 GABI,wrocilas juz z wakacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maaaja 0 Napisano Sierpień 3, 2006 Już mi lepiej, dzieki za troskę! Remoncik jeszcze ze 2 dni potrwa, potem wreszcie w domu zapanuje cisza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 3, 2006 no to potem imprezka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maaaja 0 Napisano Sierpień 3, 2006 Wawa ten pomysł z poradnią p/bólowa jest doskonały! udaj się tam, zobaczysz co powiedzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 3, 2006 WAWA jestes jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maaaja 0 Napisano Sierpień 3, 2006 Z imprezek jakoś wyrosłam, znajomi owszem do nas z chęcią, ale potem gorzej z rewanżem , wiesz jak to jest. Pić nie piję, jeść za dużo nie mogę, robie się star...pier..łą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dwa_mahy_dwie_jamahy Napisano Sierpień 3, 2006 " załamana_wawa_ dwa_mahy_dwie_jamahy możesz napisać co Tobie jest? Tzn. wiem, ze masz nerwice lękową. Ale czy coś Cie boli? Pomaga Ci ten Pramolan?" cześć:) wawko ja jeszcze niezaczołem jesc tego promalonu, dalej papam atarax -pół tabletki 25mg na noc. Od kilku dni czuje sie coraz lepiej , ale przez miesiąc miałem sajgon. Pisałem jzu jakie miałem objawy ale special 4 you robie reeplay :) Otórz zaczeło sie miesiąc temu obudziłem sie z niczego tak poprostu w nocy spocony i tak mi waliło serducho+ kłopoty z oddychaniem (niemogłem wziąśc głębokiego ,pełnego oddechu) ze mysałem ze to z awał (4 dodziny w oknie zanim obudziłem mame ). Tak męczyłem ze 4 dni az wybrałem sie do lekarza (ktorych było tysiąc pięćset:).Podsumowując moje objawy to kołatanie serca, kłopoty z oddychaniem, pot, bezsenność i wogole. A teraz uwaga nowośc mozecie mnie za to znienawidziec. Podejrzewam ze to wszystko przez trawe. Paliłem to dość długo a raczej bardzo dlugo dośc regularnie. Masakra. DZis niepale 47 dnien i niezapale juz nigdy przenigdy, przysięgam , tylko niech juz mi to przejdzie :) kiedyś mówiłem "lepsza lufa trawy niez z rana dwie kawy" teraz mówie "zarzywasz przegrywasz" ps. słyszał ktos coś o związku nerwicy z marihuaną? moze macie jakies linki? pozdrawiam, przepraszam ,bijcie mnie pejczem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maaaja 0 Napisano Sierpień 3, 2006 Też często jak Ronka coś zmyślam, by gdzieś tam nie iść, bo przewaznie się boję w nieznane.Jaka koleżanka to wytrzyma na dłuzszą metę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maaaja 0 Napisano Sierpień 3, 2006 Dwa mahy To często sie dzieje w wypadku o jakim piszesz. Kiedyś weszłam na inne forum o nerwicach i tam co 2 pisał o tym, że brał coś tam, albo palił a potem własnie zaczęła się nerwica. Przynajmniej wiesz skjąd ją masz i naprawdę już więcej tego nie rób. Mam nadzieję, że sobie poradzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
załamana_wawa_ 0 Napisano Sierpień 3, 2006 Bylam w poradni bolu na CZerniakowskiej , dali mi stimuloton, hydroxiznie, kwas foliowy. To wszystko. Powiedzieli ze to napieciowe bole. Ktore minia a nie miajaj!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maaaja 0 Napisano Sierpień 3, 2006 Załamana-to idź do nich jeszcze raz i to im powiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 3, 2006 jest taka kolezanka co wszystko wytrzymuje,wiesz juz ktora?-nerwica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
załamana_wawa_ 0 Napisano Sierpień 3, 2006 Maaaja ja byłam tam chyba ze 30 razy. Dali mi leki i kazali czekac na ich dzialanie. chodziłam 3 razy w tyg przez miesiąc tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
załamana_wawa_ 0 Napisano Sierpień 3, 2006 płakać mi sie tylko chce :( bo juz nie mam sily Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dwa_mahy_dwie_jamahy Napisano Sierpień 3, 2006 :( biedactwo musisz być silna, ja tez mam te bole w klatce piersiowej, ale jakoś daje rade.....sproboj biegać albo jezdzic na rowerze, słyszałem że to pomaga taki wysiłek fizyczny, ale sam niesprawdzałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 3, 2006 do jutra.DOBRANOC! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 4, 2006 Witam wszystkich i o zdrowie Wasze pytam?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maaaja 0 Napisano Sierpień 4, 2006 Cześć Pipek.zdrowie ok, ale deszcz nam plany psuje-bo remont zewnętrzny raczej. Ponoć do 14 ma lać?A co u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach