Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

Gość wawa neuralgie masz
i "tyle" a to boli

http://zielnik.herbs2000.com/ziola/dziurawiec.htm co myslicie o dziurwacu zwyczajnym ? podobno leczy nerwobóle... OLEJ Z DZIURAWCA ZWYCZAJNEGO 2 szklanki (500ml) oliwy z oliwek 50g kwiatów z dziurawca zwyczajnego 1 kolorowy, szklany słój (może być brązowy, niebieski lub zielony) Nazbieraj kwiatów dziurawca zwyczajnego w suchy i słoneczny dzień. Umieść je w słoju i zalej oliwą. Trzymaj z dala od swiatła, mieszając regularnie. Maceruj przez 2 miesiące, następnie odcedź używając gazy. Olej ten leczy mniejsze oparzenia, kontuzje, neuralgie, reumatyzm. Łagodzi wszelkiego rodzaju bóle zewnętrzne jak i wewnętrzne. Aby zakonserwować go na dłużej, należy dodać 5% olejku z lawendy.

Napiszcie mi prosze jak ktos wie co robić z tą neuralgią bo ja czuje że umieram, że nie wytrzymam... czy jakieś masaże na wtarz czy co?

Gość wawa neuralgie masz
maści rozgrzewajace stosowac w okolicach zuchwy tak zeby twarzy nie podrazniły i okłady wygrzewajace np z rumianku, borowiny itp

Już mi lepiej, dzieki za troskę! Remoncik jeszcze ze 2 dni potrwa, potem wreszcie w domu zapanuje cisza.

Wawa ten pomysł z poradnią p/bólowa jest doskonały! udaj się tam, zobaczysz co powiedzą.

Z imprezek jakoś wyrosłam, znajomi owszem do nas z chęcią, ale potem gorzej z rewanżem , wiesz jak to jest. Pić nie piję, jeść za dużo nie mogę, robie się star...pier..łą.

Gość dwa_mahy_dwie_jamahy
" załamana_wawa_ dwa_mahy_dwie_jamahy możesz napisać co Tobie jest? Tzn. wiem, ze masz nerwice lękową. Ale czy coś Cie boli? Pomaga Ci ten Pramolan?" cześć:) wawko ja jeszcze niezaczołem jesc tego promalonu, dalej papam atarax -pół tabletki 25mg na noc. Od kilku dni czuje sie coraz lepiej , ale przez miesiąc miałem sajgon. Pisałem jzu jakie miałem objawy ale special 4 you robie reeplay :) Otórz zaczeło sie miesiąc temu obudziłem sie z niczego tak poprostu w nocy spocony i tak mi waliło serducho+ kłopoty z oddychaniem (niemogłem wziąśc głębokiego ,pełnego oddechu) ze mysałem ze to z awał (4 dodziny w oknie zanim obudziłem mame ). Tak męczyłem ze 4 dni az wybrałem sie do lekarza (ktorych było tysiąc pięćset:).Podsumowując moje objawy to kołatanie serca, kłopoty z oddychaniem, pot, bezsenność i wogole. A teraz uwaga nowośc mozecie mnie za to znienawidziec. Podejrzewam ze to wszystko przez trawe. Paliłem to dość długo a raczej bardzo dlugo dośc regularnie. Masakra. DZis niepale 47 dnien i niezapale juz nigdy przenigdy, przysięgam , tylko niech juz mi to przejdzie :) kiedyś mówiłem "lepsza lufa trawy niez z rana dwie kawy" teraz mówie "zarzywasz przegrywasz" ps. słyszał ktos coś o związku nerwicy z marihuaną? moze macie jakies linki? pozdrawiam, przepraszam ,bijcie mnie pejczem :)

Też często jak Ronka coś zmyślam, by gdzieś tam nie iść, bo przewaznie się boję w nieznane.Jaka koleżanka to wytrzyma na dłuzszą metę?

Dwa mahy To często sie dzieje w wypadku o jakim piszesz. Kiedyś weszłam na inne forum o nerwicach i tam co 2 pisał o tym, że brał coś tam, albo palił a potem własnie zaczęła się nerwica. Przynajmniej wiesz skjąd ją masz i naprawdę już więcej tego nie rób. Mam nadzieję, że sobie poradzisz.

Bylam w poradni bolu na CZerniakowskiej , dali mi stimuloton, hydroxiznie, kwas foliowy. To wszystko. Powiedzieli ze to napieciowe bole. Ktore minia a nie miajaj!!!

jest taka kolezanka co wszystko wytrzymuje,wiesz juz ktora?-nerwica

Gość dwa_mahy_dwie_jamahy
:( biedactwo musisz być silna, ja tez mam te bole w klatce piersiowej, ale jakoś daje rade.....sproboj biegać albo jezdzic na rowerze, słyszałem że to pomaga taki wysiłek fizyczny, ale sam niesprawdzałem

Cześć Pipek.zdrowie ok, ale deszcz nam plany psuje-bo remont zewnętrzny raczej. Ponoć do 14 ma lać?A co u Ciebie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować