danielos 0 Napisano Sierpień 15, 2006 jaki poziom żelaza ? co to ża forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola33 0 Napisano Sierpień 15, 2006 danielos radziłabym sie jeszcze wstrzymac z alkoholem, chyba ze jest to lampka wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DO DANIELOS Napisano Sierpień 15, 2006 POMÓGŁ CI STIMULOTON ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psychole Napisano Sierpień 15, 2006 Psychole a mnie boli glowa.Mial to ktos.Co na to bierzecie.A mnie boli cos po lewej stronie.Mial to ktos.Co bierzecie.Czy wy nie widzicie swojego idiotyzmu?Nie pomoze wam ani lek ani psycholog ani psychiatra.Jeszcze sie taki nie narodzil co by wam dogodzil.Oszolomy przeczulone na swoim punkcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agais 0 Napisano Sierpień 15, 2006 najwyrazniej nie masz pojecia czym jest nerwica,szczesliwcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariolciaaa 0 Napisano Sierpień 16, 2006 czesc :) jest tu kto?oprocz tych wszystkich idiotow oczywiscie?w piatek ide na usg brzucha bo lekarka nie wie czemu mnie tak boli.teraz przestal mnie bolec zoladek ale boli mnie z prawej strony pod rzebrami.w sobote jade na wesele do kolezanki wiec musza mi powiedziec w koncu czy moge pic czy nie:):)dziewczyny co u was?mam nadzieje ze nie przejmujecie sie tymi kretynami co tu pisza i dalej bedziemy sie tu wspierac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaatakajedna Napisano Sierpień 16, 2006 DO PSYCHOLA Nerwica to choroba taka jak kazda inna.I Ty też możesz na nią zachorować,więć nie wyśmiewaj się w taki głupkowaty sposób ,bo to o Tobie nie najlepiej świadczy.Nikt z tego forum Ci nikt złego nie zrobił,ani nie powiedział,a Ty jesteś ordynarny i wulgarny- dlaczego? Wszyscu tutaj próbują sobie pomagac,jak najlepiej umieją a Ty wszystko psujesz!Więć lepiej zmiatj stąd bo mi się brzydkie słowa na język ciśną,ale nie chcę się zniżać do Twojego poziomu.Mam nadzieję,że jak po 20.00 tu zajrzę to Cię tu nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psychole Napisano Sierpień 16, 2006 wyobraz sobie ze tez choruję na nerwicę i na róznych forach szukam wsparcia wszędzie ludzie sobie pomagają ale nie opisem dolegliwości!!!bo to tylko nakręca pozostałe osoby:( poza tym uważam ze podstawa to psychoterapia a na tym topiku kazdy tylko deklaruje chęć uczestniczenia w takiej. Życzę znalezienia forum gdzie ludzie faktycznie się wspierają!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agais 0 Napisano Sierpień 16, 2006 wyobraz sobie,ze nie kazdego stac na psychoterapie,nie kazdy ma czas jezdzic do psychologa,nie kazdu ma mozliwosc,chocby chcial. a opisy dolegliwosci wlasnie pomagaja,bo kiedy majac nerwice poczujesz cos dziwnego to moze przypomnisz sobie,ze ktos tez to samo czul i wcale nie byl chory-latwiej sie wtedy uspokoic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariolciaaa 0 Napisano Sierpień 16, 2006 agais zgadzam sie z toba zreszta takie \"wygadanie sie\" tez pomaga. Do psychola: skoro na innych forach ludzie sie wspieraja to czemu tam z nimi nie piszesz tylko nam przeszkadzasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
załamana_wawa_ 0 Napisano Sierpień 16, 2006 czy ktos bral doxepin???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psychole Napisano Sierpień 16, 2006 ja brałam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doxepin Napisano Sierpień 16, 2006 i jak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psychole Napisano Sierpień 16, 2006 trucizna i zamulacz jak wszystko:(obojętniejesz na wszystko i jesteś senna...mnie to nie odpowiada bo tylko maskuje objawy ale jakiś czas brałam zeby funkcjonować i wychodzić z domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a seroxat Napisano Sierpień 16, 2006 czytalam ze jest swietny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość renka037 Napisano Sierpień 16, 2006 Psychole>>>>>>>>swietnym forum dla Ciebie moze byc forum LOGOS-u ,ale pewnie je znasz.....tam serwuje sie przede wszystkim psychoterapie....a zwalcza zwolennikow farmakologii,no i Wielki Brat czuwa(to mi wlasnie tam nie odpowiada). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość depresyjna Napisano Sierpień 16, 2006 Biorę Rexetin (inna nazwa SEROXAT) od dwóch mesięcy i bardzo mi pomógł. Ustąpiły zawroty głowy, lęki i inne objawy. Ale początki były ohydne. Pierwszy tydzień zwłaszcza. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość renka037 Napisano Sierpień 16, 2006 depresyjna>>>>>>>>>>od kiedy chorujesz czy to Twoj pierwszy lek ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość depresyjna Napisano Sierpień 16, 2006 Choruję pewnie od bardzo dawna, tyle że nie wierzyłam że to nerwica. Arytmia, problemy z jelitami, częste anginy, kregosłup, spr. kobiece, wszystko to przeszłam aż doszły w tym roku zawroty głowy, lęki, i nie mogłam pracować. Wtedy uwierzyłam że to nerwica i trzeba leczyć, samo nie przejdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość depresyjna Napisano Sierpień 16, 2006 Kiedyś brałam Coaxil ale mój obecny lekarz stwierdził że to za słaby lek. Zmienił na Rexetin i bardzo dobrze. Czuję się wspaniale i tylko boję się co będzie jak odstawię.... Czy wszystko wróci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gracjana1 Napisano Sierpień 16, 2006 Gowno to wszystko pomaga powiem Wam jedyne co mi pomogło to zmiana miejsca zamieszkania,partnera i tych ludzi wszystkich ktorzy mi nie wierzyli przytłaczali i doprawdzili do tego ze miałam nerwice,uciekłam od tego wszystkiego zycze powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość depresyjna Napisano Sierpień 16, 2006 Gratuluję że Ci się udało. Musisz mieć bardzo silną wolę. Albo byłaś już tak zdeterminowana. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gracjana1 Napisano Sierpień 16, 2006 Depresyjna chyba to drugie ,nie miałam nic spakowałam walizke i uciekłam do innego miasta;wiem ze dobrze zrobiłam jakos mi moze sie poszczesciło,ale Zycze Wam tEgo z całego serca,miałam wszystkie takie same objawy co Wy wszystkie niewiem vczy to nie wroci nie mam pojecia,ale zyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość renka037 Napisano Sierpień 16, 2006 A mi odwrotnie ,wszystko sie zaczelo kiedy po paru latach wrocilam w rodzinne strony (bywalam tu czesto mieszkajac gdzie indziej i bylo ok)) ale gdy zamieszkalam choc we wlasnym mieszkanku z mezem i dziecmi blisko rodzicow ,tesciow to sie wkrotce zaczelo ze zdrowiem-dlaczego ? nie wiem ....moze inne czynniki sie nalozyly ....ale spotkania z ludzmi ktorych znalam od dziecka,miejsca ktore znalam dobrze ,gdzie sie wychowalam zle na mnie wplynely? nie wiem dlaczego ,nikt mnie nie zmuszal ,chcialam ,bylam zadowolona.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość renka037 Napisano Sierpień 16, 2006 Teraz od 3 lat mieszkamy pare przytankow dalej ,nowi ludzie ,fajne mieszkanko ,jestem zadowolona a przeprowadzalam sie tu tez w "gorszej formie" ,pozniej przyszedl lepszy -wlasciwie normalny okres ...teraz znowu jest zle .... ta moja czarna owca-nerwica za mna lazi i wszedzie sie ujawnia.... Od pierwszego razu minelo 9 lat ,teraz kolejny raz staje do walki ,bo sie nie dam zamknac w domu....pomimo lekow co dzien wychodze i raz jest lepiej a raz gorzej ale nie ustaje Dzis jeszcze wskocze na rower i pojade na poczte co bedzie to bedzie...ostatnio rowerek mi posluzyl dobrze....i szlag mnie trafia jak ktos tu wpadnie i nawymysla nam nie majac pojecia jaka walke toczymy codziennie z naszym strachem ! Ale na kazdym forum trafiaja sie tacy trutnie wiec ich olać i tyle!Dziewczyny ,nie poddawac sie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość renka037 Napisano Sierpień 16, 2006 teraz od 3 lat co sie przeprowadzilam ponownie to w tych moich rodzinnych stronach.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do Pani Depersyjnej Napisano Sierpień 16, 2006 Depresyjna napisz coś więcej o swoich objawach... prosze... kto Ci wypisuje ten lek??? psychiatra?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola33 0 Napisano Sierpień 16, 2006 Maaaja Pipek Gabi Wawa co sie dzieje, naprawde ten toplk upada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mi tez sie nie chce juz na niego wchodzić, bo po co, sami prawie nieprzyjemni ludzie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
załamana_wawa_ 0 Napisano Sierpień 16, 2006 Wiola33 Byłam dziś w nowej poradni bólu zaproponowali mi doxepin, nie wiem czy brać.... Boje sie że moge się gorzej czuć... A za tydzien lece do chłopaka do Irladnii i sama nie wiem... Ja mam problemy z kręgosłupe szyjnym postanowiłam dziś że będę mocno ćwiczyć.... Co u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
załamana_wawa_ 0 Napisano Sierpień 16, 2006 Czytałam ze Rosa brała rexetin i bardzo jej pomagał. Brała go nawet w czasie roku akademickiego...Chciałabym go spróbowac... ale.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach