Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

Witajcie!:D Dziewczyny.jak dzis samopoczucie?u mnie ok.Marysiu jak sie czujesz?

Samopoczucie nawet nawet gorzej wieczorem zawsze jest.Pogoda dzisiaj piękna była słoneczko świeciło

Marysiu ja nie biore zadnych lekow... narazie... jutro do psychiatry... jesssssu jak to brzmi DO PSYCHIATRY! jak bym walnieta byla!!!

Aniołek a chcesz dostac za takie gadanie? ..czujesz się ze walnięta jesteś ? no chyba że tym młotkiem gumowym ...nie ma czego się wstydzić ,gorzej by było gdyby na siłę tam zaprowadzili to mozna by było się zastanawiać ..a tak widać że jesteś ludz który szuka dla Swoich problemów pomocy ... Wiesz nawet bardzo się z tego ciesze że tam idziesz , bo to jest krok ku lepszemu funkcjonowaniu. Mów wszystko o czym pomyślisz nawet to co wyda Ci się mało ważne .. od samego początku ...

Aniołek, nie martw się, popatrz, ile masz walniętych koleżanek, które do takiego samego lekarza chadzają :P Zapisz sobie może na kartce wszystkie dolegliwości i pytania, bo potem się zapomina. Efka, bardzo fajne rzeczy piszesz Marysi, jak już pisała MamaJulki, innym też pomagają. Dzięki :* U mnie dzisiaj nawet nieźle, tylko głowa dokucza, a nie chcę już brać prochów. Lidiuszka, jakie ciasto pichcisz? Smaku mi narobiłaś... ;)

Lidiuszka,no to juz dzisiaj przyjmij moc goracych zyczen-aby Twoje wszystkie dni byly przepelnione tylko spokojem,serdecznoscia i radoscia.

Gość me yan
jaki są oznaki nerwicy ? ja mam 15 lat a podobno na to choruje :( chce udowodnić ze jednak nie

Gość hejj
me yan zobacz sobie na necie co to nerwica i jak sieę oibjawia.. wpisz w google i wyskoczy..

No chyba mnie szlag trafi z tym strajkiem pocztowcow,!dzwonie niedawno na swoja poczte aby sie dowiedziec o paczki bo czekam juz dosc dlugo cierpliwie ,myslle pojde i sobie odbiore a a tu sie okazuje ze poczta na klucz zamknieta,ale po znajomosci (tez mi laska) mam byc za kwadrans osma dzis wieczorem to mi moj listonosz wyda!!!!!!!!! dobre io to ...ale cholera jasna ja mam 2 paczki do wyslania i niestety dowiedzialam sie ze nie przyjmuja teraz nic do wyslania !

Lidiuszko......................................... Urodziny obchodzisz dnia jutrzejszego, więc życzymy Ci wszystkiego najlepszego, nadziei w sercu , wiary w samego siebie, trafnych zrządzeń losu, ile gwiazd na niebie, wielu wrażeń i morza radości, spełnienia marzeń i bezkresnej miłości, szczęście w swe ręce łap każdego dnia życzą Ci tego ...zgadnij kto.. Kumpelki z forum kafe ...🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 ....... i kumple też ..👄

Jestem wróciłam i jechałam ja ,bylo z przygodami gdzieś musiał być wypadek bo karetki jeżdziły jak szalone -całe szczęście ,że nie w tym kierunku gdzie moja trasa.Efcia ty jesteś najlepsze co spotkalo mnie w chorobie.

lidiuszka, ladnych slow w zyczenia ukladac nie umiem ale z calego serca zycze ci by bylo wszystko ok.

marysia 60,to swietny pomysl bys sie wybrala do szpitala, odpoczniesz nabierzesz sil i dystansu do swojego domu kto wie moze tam ci pomoga jak rozwiazac twoj problem, i nie ma to jak zaskorniak-tak u nas sie mowi na odlozone na czarna godzine pieniazki.

Gość Paweł26
Hej wszystkim nerwuskom !!!!!!!! z parę dni mnie tu nie było..... a stony postów idą jak szalone ..... widzę nowych newusków, gorącą ściskam i naturalnie starą gwardię:)..........

Marysiu też jestem z Tobą -zrób tak jak Ci radzą dziewczyny , bo to mądre rady. Efka aTy to powinnaś jeśli już nie książkę napisać to chociaż czasem jakiś artykuł do gazety ,serio -Twój talent się marnuje , potrafisz pisać mądrze i konkretnie i każdemu trafiasz do serca!

witam wszystkich. lidiuszka spełnienia wszysykich marzeń, dużo zdrówka i usmiechu na codzień, samych słonecznych dni 🌼 u mnie narazie ok, samopoczucie w miare.tylko te cholerne duszności dzis mnie dopadły.dziewczyny jak wy sobie z tym radzicie lub radzilyscie bo wlasnie to powoduje u mnie najwiekszy lęk.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować