Gosiak67 0 Napisano Listopad 27, 2006 Co ja piszę :) \"Dzień wieczór\" :) chyba już śpię. Jeszcze raz... Dobry wieczór wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 27, 2006 hej dziewczyny mile i obecne naty forum czy tez tak odczowacie ,ze jak dzien fajnie minal to i lepiej sie zasypia i budzi nastepnego dnia z checia do zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 27, 2006 Liduszka już uciekasz?Kolorowych snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Listopad 27, 2006 Dana - to tak jak ja. Dziś był tak intensywny dzień, że nie wiem jak się nazywam.... Szkoda tylko, że mnie znowu ręka zaczęła boleć i moja prawa strona się odezwała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 27, 2006 szukam polepszaczy humoru pomijajac czekoladowe wafelki, bo tyje nadmiernie, macie jakies pomysly? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Listopad 27, 2006 Żegnam i całuje (ale tylko te miłe :) ) osóbki a reszta niech się buja ;) ;p Muszę jeszcze umyć głowę a jutro na 7.00 do pracy. Papa! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 27, 2006 Iiyama lepsza od wafelków jest czekolada z nadzieniem tofii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 27, 2006 A gdzie ta żle wychowana mądrala ,ciekawe czy przeczytała to co do niej napisałam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 27, 2006 ada a cos mniej kalorycznego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 27, 2006 Wszystko co jest mniej kaloryczne jest niedobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 27, 2006 szkoda ,chce sobie zaplanowac dzialanie na wypadek jak mnie depresja chwyci, z regoly czuje ze zaczyna sie dziac nie tak nie chce caly czas lykac pigulki i polegac na chemii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 27, 2006 no dobra ide spac. dobranoc wszystkim milym nocnym markom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Listopad 27, 2006 Dobranoc :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 27, 2006 Jeszcze ja wpadłam żeby wam Kochane na nockę ...posłodzić :D cukrem rafinowanym ,brązowym w pudrze ...i jeszcze jakimś ... :) Dopiero wyszli znajomi bo jak się dowiedzieli że mój chłop jedzie to wpadli posiedzieć i tak czas mi zleciał .. Mam jeszcze jutro cały dzień mojego mena bo wyjazd jest w środę :O ale dam radę ... bo w przyszłym tygodniu synek wróci ..i z tego powodu się bardzo cieszę :) bo aż cztery miesiące go nie widziałam ..tak na żywo ;) Miłej i spokojnej nocki :) Aniołku córuniu jak już śpisz ..to w czółko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 27, 2006 Efcia trzymaj się i śpij dobrze.Dobranoc i posłodzisz mi jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 27, 2006 DOBRANOC!!!! Ide we mgle polazic z psem.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 27, 2006 Dziewczyny dzieki za meile.... Rrenko netoperku wez chociaż jakieś odblaski ze sobą żeby było cię w tych mgłach widać ! ;) Adusia obiecuje że będę Ci ...słodzić! hihihi ile wlezie ... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 27, 2006 dziewczynki jeszcze ja wpadlam z wami sie pozegnać. dla wszystkich najpiekniejsze i najsłodsze vagagnieszka szkoda ze ciebie tu nie ma trolu ale chetnie bym cie zjeba...ła przed nocką. może to lepsze niz psychoterapia i leki. to pa dziewczymki.ignorować kretynów !!!!!!!!!!!!!!!!!! vagagnieszka a ty czuwaj całą nocke moze kogoś przyatakujesz to chyba dla ciebie lepsze niz sex.napewno kotku.wyżyj sie w inny sposób.zycze powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 28, 2006 Witam z mglistego rańca :) Widzę, że od jakiegoś czasu ktoś tutaj stara się mieszać. Pozdrawiam Zgredek PS. Jak zwykle pierwszy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miloszka 0 Napisano Listopad 28, 2006 Witaj zgredek....a ty co tak dziś cichutko wszedłeś..?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Listopad 28, 2006 Witam rannych ptaszków - tych z natury i tych z przymusu :) U mnie zapowiada się dziś lepszy dzień. Nastawiam się pozytywnie, podobno to działa :) Nawet mgła za oknem zaczyna opadać :) Życzę miłego poranka Narka ;) Ps. przesyłam Wam troszkę wirualnego miodziku na osłodzenie dzionka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 28, 2006 miloszka: chyba ten rexetin tak działa. Jakoś wyciszony jestem i deka jakiś inny. Pozdrawiam Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Listopad 28, 2006 Witajcie najsłodsze nerwusy ;) Dobrego dzionka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miloszka 0 Napisano Listopad 28, 2006 Witajcie kobitki....zgredek szkoda że jesteś wyciszony..:) ja lubie jak ty tak pokrzyczysz...:D od trzech dni próbuję wysłać wam pocztę i nie mogę...zaraz mnie szlag trafi.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha37 0 Napisano Listopad 28, 2006 Cześc z rana! Ale Wy wcześnie wstajecie ! Ja ledwo zdążam na 8 do pracy ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 28, 2006 Miloszka spoko ! chyba wirtualna poczta tez strajkuje bo mi sie nie chce otworzyc a tak wogole to witam Was wszyst]kich i miodzik slodziutki rozdaje od samego rana! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 28, 2006 Gocha ,ja rzadko jestem tak rano wstaje przed 7 bo szkola i dzieciaki wyprawic ale lubie sie polozyc jeszcze poleniuchowac albo zdrzemnac ale dzis jakos sie wyspalam i juz jestem a gdzie pracujesz,co robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha37 0 Napisano Listopad 28, 2006 Marijke ja też uważam ,że ludzie są z gruntu dobrzy a jak ktoś sie źle zachowa to myślę ,że przez przypadek - taka jestem głupia ! Rrenka ja mam 37 lat a na dzieci niestety późno się zdecydowałam - jeden ma 6 lat a drugi 9 miesięcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 28, 2006 Efcia nie zginelam we mgle po nocach bo maz poszedl z pieskiem co by mu sie nochal odblokowal bo mial taki zatkany ale dzis lepiej na noc wzial Gripex-niezla dawka chemii ale nos sie odblokowal i wogole lepiej mu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 28, 2006 ale Cie odmladzaja! moje pociechy juz latek nie odejmuja niestety.....i nie wiem kiedy dorosly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach