Gość .SYCYLIJCZYK. Napisano Grudzień 17, 2006 ALE KTO MI PODA ŁAPKĘ :'( :'-( JEST ŹLE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Lola, wpisujesz w nawiasach [ ] cześć, kiss, serce, kwiatek, beksa, innych nie pamiętam, gdzieś jest stronka z nimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Sycylijczyk, a co się dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola77777 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Syczylijczyk co sie dzieje??????????????????????? próba;) kochani opuszczam WAS na troche jak wroce odezwe sie i zdam relacje z mojej zadanej \"pracy domowej\"przez psych :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola77777 0 Napisano Grudzień 17, 2006 aa tak w ogole skad Towj nik?:] glowa do gory ^^ moze sprobuj wyjsc z domu i np idz po choineczke :) ja sprobuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eweczka Napisano Grudzień 17, 2006 Dziewczyny a czy któraś z was brała Rexetin.Ja kiedyś brałam przez pół roku po pół dziennie i lekarz powiedział że teraz mogę do niego wrócić to wczoraj i dzisiaj wziełam po pół i okropnie się czuję tak jak kiedyś gdy lekarz chciał mi zwiększyć na całą tabletkę dziennie.Może ja jednak nie poczebuję już tego rexetinu skoro nawet taka mała dawka żle na mnie wpływa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Eweczka, na początku tak jest, skutki uboczne mijają po kilku dniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Na razie znikam, mam trochę pracy, pa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola77777 0 Napisano Grudzień 17, 2006 :((( ja tez mam zalecona przez 4 dni pierwsze dni dawke 10 mg - :( 5 dnia juz ma byc 20mg :/ nie za szybko? ps;) susze wloski klikam z WAMI a czas leci - jakos ciezko mi WAS opuscic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Lola 7777 proszę to http://forum.o2.pl/emotikony.php Hej Marijke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola77777 0 Napisano Grudzień 17, 2006 mam gdzies ta choinke~! :/ nie poszlam po nia! w tym roku bez choinki! glupie to takie .. nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Hej dziewczyny brała moze któraś to lekarstwo ponoć dobre...http://www.heel.pl/index/ofirmie/leki_firmy_heel/ignatia_homaccord/ Lola7777 czemu choinki nie będzie? masz może tyle lat co przy niku chodzi mi o rocznik 77? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Witajcie Dziewczyny i chłopaki! Dziś u mnie była piękna pogoda , wczoraj zaczełam wiercić mężowi dziurę ...w ..no w czymś i dzis mnie ...wyprowadził do lasu! Zabrałam więc do towarzystwa moją przyjaciółkę i pochodziłyśmy sobie po lesie .Zebrałam piękne gałęzie swierkowe i sosnowe i teraz mam je w wazonie ... Po drodze kupiłam sobie coś z bielizny ;) obrus który bardzo mi się podobał i ściereczki do kuchni .... Zrobiłam dziś zakupy i spędziłam cudowny dzień ... jak ja tęsknię za takimi dniami nic mnie nie dopadło nic nie telepało ..było super! Acha i wiecie że w lesie są jeszcze ..grzyby! dziś znalazłam całkiem pokaznych rozmiarów czarnego łebka albo podgrzybka jak kto woli i były na krzaczkach jeszcze ....jagody! normalnie cuda! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Efcia u mnie lało cały dzień jest okropnie fuj super że byłas w lesie ja tez chcę.Od sąsiada tez dostałam gałązki super pachną i juz po mału czuć świeta:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Efcia, to super!!! Ja mieszkam na obrzeżach miasta, właśnie koło lasu i fajnie jest czasem sobie połazić ;) U mnie pogoda też była piękna aż miło :) Siedzę nad magisterką, czuję się ok. A w tym tygodniu będę miała pewnego bardzo ważnego dla mnie gościa w domu... Już się nie mogę doczekać, chociaż też troszkę się boję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 17, 2006 http://teledyski.onet.pl/10172,1720328,teledyski.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ammarylis Napisano Grudzień 17, 2006 kiedys bywałam tu częto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ammarylis Napisano Grudzień 17, 2006 pod innym nickiem,bo ktos sie pod niego w bezczelny sposób podszywał.Odeszłam więc,ale cały czas Was czytam.Widzę tu mnóstwo nowych dziewczat.Tych z którymi ja klikałam nie ma niestety.Koleżanka Nerwica jest mi bardzo dobrze znana ,a wszystko o czym piszecie bardzo bliskie.mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 17, 2006 ammarylis no jasne witaj serdecznie coś więcej o sobie bo sie nie znamy moze ile masz lat i gdzie mieszkasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Witaj Ammarylis Zaczernij się, to umkniesz podszywaczom :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Witaj ammarylis!najlepiej zarezerwuj sobie ten sliczny nick czyli zrob sie na czarno(PREFERENCJE) aby jakis czubek Ci go znow nie zajal..... Efcia ciesze sie ze fajnie spedzilas dzien las,zakupki -super! Ja dzis sie slodko lenie ,moi panowie zrobili troche ciezkich zakupow a ja mam @ i dzis lenie sie na maksa!ale mi dobrze ,luz blus! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Grudzień 17, 2006 O marijke i Lidiuszka tez jestescie!fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Witajcie dziewczynki ,rrenka[ czesc] efkaliduszka i dlacałej reszty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Grudzień 17, 2006 rrenka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Teraz w UWADZE jest reportaz o chorej Natalii....czymze jest moja nerwica?....nawet nie wiedzialam ,ze jest cos takiego jak grzybica mózgu,Boze!!!!!Serce sie kraja!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Grudzień 17, 2006 marijke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Kasiu jak tam Twoje sprawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Grudzień 17, 2006 to było powitanie z pozegnaniem jestem tak zmeczona że szok spacerki dzisiejsze mnie wykończyły jutro popisze wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Grudzień 17, 2006 rrenko ! jakos się uspokoiłam ale i tak tą złą wiadomośc odchorowałam wczoraj ,tak się żle czułam że koniec świata juz myślałam że to jakiś kolejny napad silnej NN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Grudzień 17, 2006 zawsze tak mam że takie sytuacje odchorowuję ,nawet kilka dni póżniej !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach