Marzena60 0 Napisano Styczeń 29, 2007 Mama Julki Dzieci sa cudowne Tylko mozna je calowac i kochac A Ty jestes mloda i fajna dziewczyna Cudowna z Was rodzinka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olabasia 0 Napisano Styczeń 29, 2007 Witam Was serdecznie...........własnie wrocilam z pracy i moge z Wami troche popisac............pozdrawiam i duzy BUZIACZEEEEEEEEEEEEEEK..........dla kazdej z osobna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Styczeń 29, 2007 Mama Julki wyslalam ci moja rodzinke Ciekawa jestem czy dostalas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olabasia 0 Napisano Styczeń 29, 2007 basiaijuz...........dziekuje za filmiki.........buziaczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olabasia 0 Napisano Styczeń 29, 2007 mamaJulki...........ja Tobie tez wyslalam zdjecia..........czy dotarly? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Styczeń 29, 2007 Witajcie Olabasia wysłałam swoje zdjęcie prosze o Twoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Styczeń 29, 2007 dzisiaj dostałam maila od Efki basiijuz i gosiaka :) nie mam nic od Marzenki ani nikogo więcej :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Styczeń 29, 2007 olabasia dana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Styczeń 29, 2007 Dana wyslij mi zdjecie inaczej jest jak sie widzi osobe z ktora sie pisze Moj adres to godz 14.15 str 792 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Styczeń 29, 2007 Ja wyslalam zdjecia ale na adres ze zdjec Nie potrafie wyslac Napisz mi adres do MAMA JULKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Styczeń 29, 2007 mAMA jULKI DZIECI SA SUPER Ja kocham takie malenstwa Bardzo mi sie podobaja One napewno daja ci duzo radosci a po co nerwica potrzebna ci do tego towarzystwa!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Styczeń 29, 2007 Witajcie Mamo julki i Marzenko oczywiscie ,że przesle fotkę Mamo julki mozesz podać poczte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 29, 2007 Marzenko, poslalam Ci fotki moje-wejdz na poczte.Jestes super babeczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Styczeń 29, 2007 Pipek dziekuje za zdjecie Masz wspaniala rodzinke Jestes fajna kobitka Corcia tak slicznie wyglada w tej sukieneczce i maz chyba bardzo spokojny czlowiek Super!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Styczeń 29, 2007 Pipek, ja nie mam Twojego zdjęcia! Marzenka, wysłałam CI swoje przed chwilą, mogę prosić o rewanż? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Styczeń 29, 2007 maryjka podaj mi swoj adres bo ja nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Styczeń 29, 2007 Marzena, wysłałam na oliwka8511@buziaczek.pl maila, ale podaję raz jeszcze: marijke23@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 29, 2007 Marijke,zaraz Ci posle fotki.A odnosnie reklam,to zrobilam tak jak napisalas i...malpa mie lata ,ale poczta faktycznie nie dziala wtedy.wiec mam malpe latajaca znowu!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Styczeń 29, 2007 Pipek, podobno można też zainstalować firefoxa: https://addons.mozilla.org/firefox/1865/ Ale mnie się nie udało, bo windows nie umie otworzyć :O Ale możesz spróbować i wtedy nie potrzeba wyłączać Javy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 29, 2007 Marijke juz wyslalam-lec na poczte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 29, 2007 Dzieki Marijke-nie bede nic kombinowac,bo zepsuje kompa!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Styczeń 29, 2007 Pipek i Marzenka, dzięki za zdjęcia! Ale już mam duży albumik :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Styczeń 29, 2007 Dlaczego dzis tak smutno dziewczyny nie chca pisac bo caly tydzien bedzie taki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olabasia 0 Napisano Styczeń 29, 2007 Marzenna............moze maja nas juz dosyc........(żart)........hihihihi........poświęcają czas swoim najblizszym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olabasia 0 Napisano Styczeń 29, 2007 Marzena..........czy doszly moje fotki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Styczeń 29, 2007 Nie dostalam od Ciebie Wyslij jeszcze raz bardzo prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Styczeń 29, 2007 hej Olabasia czy moja fotka doszla?:):):):):):):( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hexa 0 Napisano Styczeń 29, 2007 Ok.To ja napisze.Nie boli mnie żaden narząd.Boli mnie dusza.Mam dzisiaj jakis kryzys, mnóstwo pytan dlaczego ja i czy kiedys bedzie dobrze.Tak fajnie sie czułam przez cały tydzień, jakby juz nic mi nie dolegało a dzisiaj?Kryzys.Zapytałam męża na gg, bo akurat mnie dopadło jak w pracy byłam czy mysli że kiedys z tego wyjdę, czy bedzie kieds tak że normalnie pojedzie z domu, bez mojej histerii i że ja kiedyś sama wskocze do autobusu i pojade do mojego kochanego, rodzinnego miasta.Powiedział ze co bedzie to bedzie, będziemy tak życ zeby sobie z tym poradzic.Dodałże plus tego jest taki że jak sie pokłócimy to nie bedzie takiej sytuacji że wróci do domu a mnie nie bedzie, bo pojade do mamy. :-) Uśmiałam sie jak nigdy , niby nie mam sie z czego śmiac., ale ucieszyłam sie że widze nie tylko minusy N, można tez się z niej posmiac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Styczeń 29, 2007 Dana prosze przyslij zdjecie bo obiecalas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dementia 1 Napisano Styczeń 29, 2007 mnie moja lekarka podejrzewa o nerwicę... mam duszności,ciągłą suchość w ustach,bolą mnie plecy ... dostałam skierowanie do neurologa ....Czy takie też mogą być objawy nerwicy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach