rrenka037 0 Napisano Luty 13, 2007 hahaha! lidus teraz mozna sie zcegos dopatrzec jak wiem czego szukac:P ide podac jedzonko mojemu synkowi co ostatni glodny do domu wrocil ze szkoly ,bedzie jadl sam biedaczyna:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 13, 2007 ada jeszzce jednego kopniaczka?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 13, 2007 Lidzia,a ja jakos nic nie widze!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Luty 13, 2007 liduszka, to jest fajne ((-(-_(-_-)_-)-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Luty 13, 2007 Ada trzymaj sie To dobrze ze masz kolezanke i wie cos o nerwicy Napisz jak wrocisz Nie martwie sie niczym i nikim Mam pomaranczy dosc i jem jedy chce a ten mi nie faluje Robie jak uwazam i bede soba czyli szczera i otwarta na zycie Nie chowam glowy w piasek Jak mnie cos boli to pisze i nie upiekszam jak pomaranczowy boi sie przedstawic i napisac co mu jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marzena-marysia Napisano Luty 13, 2007 A co boli twojego ojca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Luty 13, 2007 Renka meczce to podawanie obiadu kazdemu z osobna Najgorzej z ziemniakami bo gotuje 2 razy U mnie syn ostatni przychodzi i jemu gotuje ziemniaki osobno Nie lubie tak dlugo w kuchni siedziec ale taki nasz los. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 13, 2007 ..........(*_ *)................. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Luty 13, 2007 Nic go nie boli jest napewno zdrowszy od Ciebie Wiec szanuj sie i ludzi ktorzy cie jeszcze lubia bo niedlugo zostaniesz sam )a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 13, 2007 Pipus juz jestem wysylałam kartke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 13, 2007 Pomarańczowa zajmij się własnymi sprawami i nie męcz tu nikogo swoją chorą głową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 13, 2007 /////// ( o o) --ooO-( )-Ooo-- Tak mi przykro! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marzena-marysia Napisano Luty 13, 2007 A może go boli dusza.Mnie to nikt nie lubi, pisałem ja jestem sumienie. A to dobrze,że już wiesz-ponoc mądry polak po szkodzie. A Ty szanuj ojca swego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 13, 2007 Lidzia-ja weszlam a Ty wyszlas! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marzena-marysia Napisano Luty 13, 2007 No i to by było na dziś, jutro znów tu będę. Uważaj by Twoje dzieci nie potrktowały Ciebie jak ty jego. Mądry polak .................... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Luty 13, 2007 Jezeli nikt cie nie lubi to sie wynos i daj nam spokoj Masz rodzine to sie nia opiekuj bo napewno przy takim czupku nie sa szczesliwi nie pouczaj mnie tylko sam siebie poucz dobrze Ja wiem co mam robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 13, 2007 Juz jestem wpadnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 13, 2007 Marzena daj spokuj i nie odpisuj-moze sie mu znudzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Luty 13, 2007 Kochani, 2 godz. mnie nie było, a tu 4 strony do czytania. CZY my chcemy bić rekordy? Słuchajcie, mój mąż zrobił mi niepsodziankę i przyjechał na chwilę, by zjeść ze mną obiadek, no i żebym tak nie siedziała cały czas sama. Zjedliśmy, zrobiłam mu mały masażyk szyi, karku i głowy i poleciał na Radę Pedagogiczną - biedni ci nauczyciele! Ale zwolni się, by pojechać ze mną na badania. Jakoś już się ich nie boję, bo i czego? Ja, ja nie dam rady? Przeczytałam, że znowu pomarańczowi chcą pomącić tutaj. Ja już raz napisałam, co o tym myślę i więcej nie będę się wyrażać na ten temat. Życzę im zdrowia, ale tym oddechem na plecach mogą naprawdę człowieka wyprowadzić z równowagi. Czy oni nic nie rozumieją? Przecież, jeśli kogoś nie lubią, moga zostawić to sobie. Dziwny ten świat, ale widziałam, że kupą go pokonaliście. Liduszko, bardzo mi się podobał ten tłum, który narysowałaś. P.S. Na obiad zrobiłam chińskie danie - paluszki lizać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Luty 13, 2007 witajcie ja na sekundke chciałam wam powiedziec tzn kliknąc, że jakiś czas mnie nie będzie na forum, tak dla orientacji, pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w krótce mam nadzieję, że nikt się chwilowymi trolikami nie martwi ? i dbajcie o siebie, pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Luty 13, 2007 Pipek nie rozumie takiego czlowieka albo jest chory albo glupi Ludzie sa rozni i trzeba roznie do nich podejsc Kupilam sobie cukierki z wodka Tylko tyle moge wypic ale dobre i to Lubie je i czesto kupuje Jescze corcia nie przyjechala ale nie chce dzwonic bo bedzie na mnie zla poczekam jak wroci Syn tez w pracy i mam chwilke dla siebie przy komp, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 13, 2007 gdzie sie wybierasz mamojulki? moze na urlopik? czy sie przeprowadzasz? tak czy siak trzymaj sie i wpadnij jak bedziesz juz mogla,POZDROWKA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 13, 2007 Dziewczynki a na jakim czacie siedzicie jeśli można wiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Luty 13, 2007 Mama Julki czy cos sie stalo ze ciebie nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Luty 13, 2007 Maleństwo, zaraz do Ciebie zadzwonię i Ci podam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 13, 2007 Marzenka.ja tez lubie te cukierki,ale ostatnio nie moge ich nigdzie kupic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 13, 2007 a ja ide sie zdrzemnac bo nie wyraboiam, tak tylko oczka przymkne na chwilke ,pa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 13, 2007 Mamo Julki,co sie z Toba dzieje???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 13, 2007 Rrenka,ja o tym samym pomyslalam I tez ide. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 13, 2007 Ja bylam na czaciku,ale weszlam na poczte chwilowo,a tu Lidzia i Pelasia poszly sobie-nie chcialy gadac ze mna.Teraz mi smutno.:D Lidzia,dzieki za kartke.a gdzie te gotowe opisy na GG.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach