magdziapek 0 Napisano Luty 19, 2007 Witam wszystkich :) ja tylko na chwile - podpisac liste :) mam totalne urwanie glowy a jutro czeka mnie jeszcze wieksze ... blagam - trzymajcie kciuki o 8:30 rano mam egzamin z testow z prawka :) hm boje sie tego nie wiem po co najwyzej obleje i juz :) pozdrawiam wszystkich i zycze spokojnego i udanego dnia - u mnie szaro i deszczyk pada :( trzymajcie sie cieplutko papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Luty 19, 2007 Witam WszystkichNie wiem czy jeszcze mnie pamietacie? Dawno do Was nie zaglądalam, miałam morderczy tydzień i w zwiazku z tym mało czasu.Ale to już za mną.Obecnie mam trochę wolnego myślę,że odrobię zaległosci w czytaniu i pisaniu.U mnie dzis deszczowo i szaro,ale samopoczucie ok.Niestety pani N ciągle za mną łazi i nie chce się odczepić:(:(:( Zgredzio wszystkiego dobrego, dużo zdrówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco20 0 Napisano Luty 19, 2007 no no Wszyscy zapracowani :P hehe tak juz bywa :) Pozdrawiam :) tych nie pozdrowionych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Luty 19, 2007 Dana.......... Magdziapku będę trzymała za Ciebie jutro kciuki ;) z testów podobno jest łatwo ..więc uda sie na pewno ! Jaco a jak samopoczucie ? juz lepiej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Luty 19, 2007 Witam wszystkich! ja już po pracy. paskudny dzień dzisiaj.... ble :( co chwilę padało i w ogóle było wstrętnie. nic mi sie nie chciało - to już powoli staje się regułą...... Liduszka Ty się zastanów z tym zlotem :) jak coś to jedziemy razem (jeśli się nie boisz wsiąść ze mną do auta:):)) Pelasiu jak ząb? buźka wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 19, 2007 Czesc Punca Ewka i Dana z innymi sie juz witałam, no chałupe ogarnęłam i nalesniki napiekłam kto chętny niech wpada Punca mysle ze jestes dobrym kierowca jak by co to sie pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 19, 2007 Sorki zapomniałam o Madziapku i Adzie pozdrawiam Oraz Sedie:):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco20 0 Napisano Luty 19, 2007 ze mna juz lepiej :) dzieki ze pytasz :) hiihh jakos daje rade :) i slucham sobie muzyczki :) a wam jak ?? samopoczucie ? :) Kociaki :) hihihi punca :) czesc :**** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 19, 2007 Efcia nie miałam pare dni netu u nas jakaś awaria była.Chodziłam jak na głodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 19, 2007 Dzisiaj mam dzień do D.Pogoda barowa i ból głowy.Szkoda gadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 19, 2007 jestem i ja... wyszlam na wieczorowego polazic po sklepach ale niestety tylko te blisko zaliczylam bo dalej sie jednak dzis nie nadawalam,chodzilam smutna ,nieciekawe mysli po glowie sie placza ,musze przyznac ,ze mialam i te najczarniejsze stojac przed przejsciem dla pieszych...ech! do d...to wszystko:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Luty 19, 2007 Jaco ;) wyślij rodzinkę po colę i banany i jakis napój energetuzujący z elektrolitami ....to pomaga ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Luty 19, 2007 czesc wszystkim własnie wstałam.przespałam pół dnia.teraz sobie posiedze pół nocy.u mnie wszystko ok.czekam na męża. może wreszcie wróci.juz mam dość tego czekania.ciągle na kogoś czekam i czekam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Luty 19, 2007 jaco oglądałam twoje fotki i aż mnie zamurowało z wrażenia.jeśli tak grasz jak wyglądasz to kariera murowana :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam pytanie xyz Napisano Luty 19, 2007 jak sie zaczie brac beta bloker to już na stałe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam pytanie xyz Napisano Luty 19, 2007 mam przyspieszone tetno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 19, 2007 Necia a czemu ja nie mam fotki Jaco? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 19, 2007 A mocno masz przyspieszone tętno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 19, 2007 Rrenka a co to za czarne myśli ci po głowie chodzą?Kopa chcesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olabasia 0 Napisano Luty 19, 2007 witam wszystkich bardzo milusio .................. Zgredku spoznione ale bardzo serdeczne sle Tobie zyczenia przedewszystkim duzo zdrowka i wszystkiego naj naj......najlepszego buziaczkiiiiiiiiiii co do zlotu to ja tez sie pisze pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olabasia 0 Napisano Luty 19, 2007 Renka .....ja tak jak ada zaraz ci na kopie do tylka iemi nawioze i kwiatki zasadze....jak mozesz tak myslec a fe.........glowa do gory slonko jutro bedzie lepiej cmooooook Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Luty 19, 2007 ada jaco podał adres swojej stronki.poszukaj na tej stronie albo jedną wcześniej.zobaczysz jakie ciacho... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bianka_120etker120vp.pl Napisano Luty 19, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Luty 19, 2007 ada znalazłam http://www.fotka.pl/profil/djjaco18/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Luty 19, 2007 Ada a dlaczego ja nie mam twojej fotki??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 19, 2007 byłam dzisiaj u neurologa nie chce mi sie juz dłużej meczyc z tym swinstwem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 19, 2007 czy ktos brał lub zna FLUNARYZYNE przepisała mi ja neurolog ja juz naprawde ni moge dłużej tak życ każdy lekarz mowi coś innego sami idioci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach