liduszka 0 Napisano Luty 19, 2007 Czesc Bianka przykro mi ja nie znam tego leku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 19, 2007 Co ci powiedział neurolog Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 19, 2007 neurolog stwierdziła ze to nie ucho tylko kregosłup bylam dzisiaj na przeswietleniu w środe wynik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 19, 2007 Bianka acha ale masz jakies bóle glowy czy co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 19, 2007 mam dzisiaj takie nnerwy ze chyba mnie rozpier............nie potrafie sobie sama z soba poradzic wszystko dosłownie wszystko mnie denerwuje i jeszcze ta cholerna FLUNARIZYNAv nie wiem czy to guwno wogóle kupić .......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 19, 2007 Bianka,to jest lek poprawiajacy prace mozgu,jezeli dobrze kojarze.Dobry na migrene,szum w uszach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 19, 2007 Poczytałas sobie co to jest na necie czasem tak jest z tymi nerwami raz zle ale innym razem ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 19, 2007 Czesc Pipku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 19, 2007 LIDUSZKO glpowa to mnie zawsze od dziecka bolała ale juz się do tego przyzwyczaiłam mnie wkur............te cholerne zawroty to przytepienie i ogłupienie które mam w głowie ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 19, 2007 A no wlasnie-czesc Kolezanki! Zapomnialam sie przywitac.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 19, 2007 czesc PIPKU i jak sadzisz mam to brac musiałabym odstawic ten HISTIMERK który dostałam od laryngologa i brac tą FLUNARI>>>>>>> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 19, 2007 Bianka,wejdz w GOGLE i poczytaj o nim.Ja tez sprobuje to podam Ci link,jak ten lek bedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 19, 2007 Bianka co do zawrotów to ja tez z tym nie moge sobie poradzic nie wiem co i jak ale nie zawsze i nie wiem tez od czego tak mam wierze ci bo przez to sama przechodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 19, 2007 Dziewczyny jak się dzisiaj czujecie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 19, 2007 Bianka,nie wiem co Ci poradzic,bo ja bardzo boje sie lekow.Ale ,jezeli ma Ci pomoc to bierz.Ja wejde to poczytam o nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 19, 2007 http://lekarze.w.interia.pl/psychotropowe.html tylko zejdz nizej to pisze o tym leku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 19, 2007 Bianka ja dzisiaj nawet dobrze nie narzekam bywalo lepiej ale nie jest zle .A co do lekow to nie moge poradzic bo nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 19, 2007 PIPKU prosze poszukaj bo mnie od tygodnia zacina sie komputer co chwila mi się wu=yłącza .Nie wiem czy to po tej neurolog tak sie podle czuje czy co .Ona bardzo dokładnie mnie zbadała i wykluczyła ucho błędnik stwardnienie rozsiane ....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 19, 2007 teraz mi się przypomniało DYSTONIA NEUROWEGETATYWNA do tego KRĘGOSŁUP SZYJNY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 19, 2007 LIDUSZKO dzięki przeczytałam ale nie wiem czy to należy do psychotropów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 19, 2007 PUnca dzieki za maila super hi hi hi posmiałam sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 19, 2007 Bianko ja tylko wpisałam w gogle ale raczej pisza o dotleniu mózgu i na bule glowy z tego co czytalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 19, 2007 Ale byka zrobilam ból przez u Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 19, 2007 Bianka,znalazlam to co Lidzia.To jest tez na zawroty glowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 19, 2007 dzieki pipku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 19, 2007 Necia miałaś racje Jaco to niezłe ciacho ,takie młode ładne cialo i choruje.Widać N nie wybiera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Luty 19, 2007 hejo! padnięta jestem jak nigdy, ale nie omieszkam się pochwalić wreszcie udało mi się z tymi kapciami :) nie ułożyłam ich a mimo to zasnęłam. nie ukrywam, że duża w tym zasługa mojego męża pzodrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel61 0 Napisano Luty 19, 2007 Witaj Punca Superrr że Ci się udało, strasznie się cieszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 19, 2007 No Punca i nic się nie stało,widzisz ,kapcie porozwalane a ty i tak zasnełaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Luty 19, 2007 hihi, udało się ale gdybym była sama to z pewnością poukładałabym je z powrotem. ale powiedziałam sobie: nic się nie stało :) i już postaram się nie układać kapci w ogóle, i nie myśleć o tym wcale :):):):) witaj Angel i Aduś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach