liduszka 0 Napisano Luty 20, 2007 Hi hi z nerwicy wpadniemy w nałóg sluchania hi hi hi:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 20, 2007 tzn graja tylko bez jaco..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 20, 2007 zamiast na czacie bedziemy tancowac u jaco! uciekam ,pa,pa! dobrej nocki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Luty 20, 2007 Tia chłopaki o Nas dbają ;) Zgredziu dał Nam czacik a Jaco fajową muzę ! Buziole dla Was Chłopaki! ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 20, 2007 Dałam namiary na forum mojej kumpeli ,ciekawe czy do nas zawita? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 20, 2007 No chłopaki nam się udały jeden muzyk ,a drugi komputerowiec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 20, 2007 Witam wszystkich wieczorkiem:) Magdziapek,gratuluje i wiedziałam że zdasz:) Pelasia pała w ideksie!!!Ja bardzo lubie Ciebie czytać i piszesz bardzo mądrze.Jak zresztą wszystkie nerwuski i nerwusy:) Jaco znowu przegapiłam,jak będziesz jutro to daj znać o której grasz,chociaż moje serce kocha czarną muze:) Dziewczynki jak mija dzień? Aha Pelasia się odnalazła ale czyba Hexy dawno nie było( chyba że coś ominełam) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 20, 2007 Liduszka to chyba lepszy nałóg niż pani N:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 20, 2007 Efka jestem pod wrażenie,pięknie napisałaś Jaco :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco20 0 Napisano Luty 20, 2007 czesc wam ;P oj oj oj widze ze sie calkiem podobalo ????? :P jak tak to sie ciesze :P hihih :) jak wam minol dzien ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 20, 2007 Jaco podobało się i to bardzo i prosimy o jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel61 0 Napisano Luty 20, 2007 Witajcie, Mam nerwice natręctw. Dotyczy ona pisania, sparwdzania. Wmawiam sobie że jak na kartce coś napisze to tam między literkami będzie coś złego,brzydkiego,obraźliwego i jak to ktos zoabczy to bedzie na mnie krzyczał , bił itd. ehhh straszne są natręctwa pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel61 0 Napisano Luty 20, 2007 Witajcie, Mam nerwice natręctw. Dotyczy ona pisania, sparwdzania. Wmawiam sobie że jak na kartce coś napisze to tam między literkami będzie coś złego,brzydkiego,obraźliwego i jak to ktos zoabczy to bedzie na mnie krzyczał , bił itd. ehhh straszne są natręctwa pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco20 0 Napisano Luty 20, 2007 Dobraanoc wam !!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 21, 2007 No ja nie moge! to ja juz na nogach a Wy spicie???????ja juz pomylam gary bo wieczorem sie nie chcialo i jestem dosc rzeska pewnie za sprawa sloneczka ktore swieci mi w okna!:D u nas 0 st.ale w innych rejonach spory mroz ,moze Was przymrozilo?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 21, 2007 POBUDKA!TAK WAS ŁADNIE WITAM:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loda47 0 Napisano Luty 21, 2007 Witam Was wszystkich z rana,przypominam się Wam,że jestem ciągle z Wami.Mrozu w Gorzowie nie ma,oby do wiosny.Trzymajcie się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 21, 2007 czesc stara babo milo ,ze jestes ,jak tam zdrowko i Ty tez juz na nogach ,toz Ty tez spioch;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 21, 2007 Cześć wszystkim w ten piękny poranek:) Mnie troche serducho boli ale to z wczorajszego stresu więc niebawem przejdzie. Rrenke jaki dobry humorek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 21, 2007 czesc malenstwo!No mam dzis humorek i jasnosc umyslu- jakze rano pozadana! Wczoraj byl dol dzis odwerotnie oby wiecej takich dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 21, 2007 Rrenke to wykorzystaj ten nastrój i rób to czego nie zrobiłabyś wcześniej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco20 0 Napisano Luty 21, 2007 czesc wam :) łee ale mi sie fajnie spalo :P a tu mnie uczelnia o 10 czka :/ ehh nie chce mi sie ruszac dupki ;P ja chce jeszce spaccccccccc.... :P rrenka :D ty marku nocny :P tz n Rannny Ptaszku hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 21, 2007 czesc jaco!nocny marek tez jestem ,o polnocy chodze z psem na dwor i strasze hihihi! wczoraj poszlam spac po 1-szej ,nigdy wczesniej sie nie poloze jak po 24tej a dzis wyjatkowo wczesnie na chodzie bo ja raczej spioch ale dzis sloneczko mnie pozytywnie nastraja malenstwo faktycznie musze sie zastanowic co zrobic z tym moim \"5 minut\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 21, 2007 Jaco co studiujesz?Jak chemie na politechnice to już się moge za Tobą wstawiać:) Rrenke uśmiechaj się cały dzień i zarażj innych:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Luty 21, 2007 witaj z rana moja rozczochrana, aaaaaallllllllllleeeeeeeeeee mi sie chce spac.lozko kusi jak nie wiem co. zaraz poczytam co sie u nas dzialo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Luty 21, 2007 Witam, Podpisuje listę. Jestem cały połamany. Zamiast focić to w baletnice się bawiłem heh. Nie te lata już. Czuje się jakby mnie tir przejechał. masażu mi trzebi i jeszcze czegoś .... Zgredek połamany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 21, 2007 Zgredek mowisz ,ze w kiecce wywijales? hihihihi jakie to piruety robiles i z kim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 21, 2007 acha czesc zgredek i iiyama! iiyama ,corcia cala i zdrowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Luty 21, 2007 ta w kiecce .... gorszej łamagi to chyba nie ma :) ale ja mało rozciągnięty. bym sie porozrywał i alcikiem bym piał. ledwo kopyto na barierkę wciągnąłem. a wylew ze mnie mieli co nie miara. Zgredek spod tira ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Luty 21, 2007 a właśnie gdzie jest lista zlotowiczów. Widze że gdzieś zaginęła w akcji. Wpisywać się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach