pipek 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Mam dzis zebranie w kosciele ,w zwiazku z rocznica Komunii.Wiec ide sie podszykowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Acha,Andziu,ja tez dzisiaj poczytalam kila stron z tego Forum o Ksiezach.I nie znalazlam nic obrazliwego.Ja nigdy bym na takim forum nie pisala i nie zapraszalabym ich na nasze.Tu zrobilas blad i pewnie teraz sie wysmiewaja z Ciebie.Mozesz podac te posty na smietnik i moderator pousuwa.Jesli chcesz uniknac wiecej nieprzyjemnosci-to nie pisz tam wiecej.Tak mysle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Teraz juz uciekam.potem zajrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andzia24 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Cześć kochane nerwusiątka,,jak poranek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andzia24 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Słuchajcie ktoś sie po demnie podszywa,to nie ja pisalam z wami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andzia24 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Słuchajcie ja musze zmienic nick bo ktos mnie osmiesza ja w tym czasie jak ktos to pisal to rozmawialam z ewcia,,,,,, ja przez przypadek podalam link i chaslo sprawdzcie wyzej jak niewierzycie ja tez to zauwazylam juz mowilam wczoraj ewci przepraszam za tego kogos za ta swinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowarosa 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 POzdrawiam wszystkich jeszcze raz. W tym momencie jak mówiam mam okres wyciszenia objawów i czuje sie normalnie. Nerwica była, jest i będzie. Juz sie z tym pogodziłam. Jeszcze raz wszytskich pozdrawiam. Obrone mam za jakies 2 mies, potem slub...będzie się działo i będą okazje do nasilenia objawów w nerwówce tych wydarzen. Ciesze sie wiec tym co jest teraz.Może to cisza przed burzą? Postaram sie tu wpadac czesciej niz raz na pol roku:) 3majcie się ciepło ! rosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 nic nie rozumiem z tego Andziu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Komu podalas link i haslo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 ANDZIA ,jest taki jeden post zamieszczony na tamtym forum i na tym identyczny-tylko tu jest z data wczesniejsza a tam z pozniejsza.Moze to wyjasnisz,bo jakos to wszystko dziwnie sie prezentuje/ale ,co mi tam ja nie jestem dochodzeniowiec.tylko czytajac kilka stronek tam,zauwazylam post,ktory juz wczesniej czytalam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Cześć słoneczka :) Kurcze przeziębienie nie chce odpuścić a jeszcze łapie bardziej,mam nadzieje że szybko przejdzie :) Andzia ja też nie łapie o co chodzi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Milusińskiego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Malenstwo zycze pokonania tego przeziebienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Niedlugo wychodze na zebranie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Witam serdecznie Co u Was nowego dawno mnie nie bylo JA chora strasznie mnie bola jajniki a moze i wyrostek nie wiem doklanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andziusia24 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Słuchajcie tu Andzia24 teraz to jest mój nowy nick tamten już jest niewazny ktos sie podemnie podszyl przepraszam za zamieszanie MOJ NOWY NICK TO: Andziusia24 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andziusia24 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Ja sama nic z tego nie rozumiem jestem zaskoczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 CZY MASZ KOMP W DOMU KTOS MUSIAL ZOBACZYC TWOJE HASLO JAK WKLEPUJESZ I JEST TOBA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Andzi Napisano Kwiecień 22, 2007 to ty dziecko jestes ze podalas komus swoje haslo do nicka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Andzi Napisano Kwiecień 22, 2007 chyba wiesz komu podalas swoje haslo wiec sie rozpraw z ta osoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andziusia24 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 prosze takie uwagi zachowaj dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andziusia24 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 ostatnio zamiast linka wpisalam haslo i poszlo ktos to wykorzystal sprawdz sobie na poprzedniej stronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andzia24 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 ???? i juz wiecie o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andziusia24 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 TY CO SIE PODSZYWASZ POD MOJ NIK WES SIE ODPIERDOL ZNAJDZ SOBIE KOGOS INNEGO DO KRYTYKOWANIA CALEGO TOWARZYSTWA!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andzia24 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 uspokoj się andziusiu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 Andzia błagam nie denerwuj się. nie warto. pode mnie też się ktoś kiedyś podszywał, też się wściekałam a potem się temu komuś znudziło i już mam spokój. do Rosy - słonko to ja Cię znalazłam na gg, bo uważam, że bardzo dużo Ci zawdzięczam. gdybyś nie założyła tego tematu, to chyba szajba by mi odbiła totalnie jakbym sama z problemami była. dzieki temu forum dowiedziałam się, że nie jestem wariatką, że nie jestem jedyna na świecie z takimi problemami i .... no po prostu od tamtej pory jestem szczęśliwsza :D dlatego chciałam, żebyś się do nas odezwała :D a co do ślubu, to się nie martw, przeżyjesz. ja też się bałam swojego, bo bardzo często mdlałam w kościele. na swojej komunii kilka razy pod rząd zemdlałam i zdjęcia nie mogli nam grupowego zrobić bo co chwilę na twarz ze świecą leciałam. podczas mojego ślubu prawie w ogóle nie słyszałam co ksiądz mówi, bo tylko myślałam: zemdleję czy nie zemdleję, matko, słabo mi, chyba zemdleję, ale nie mogę, rany oddychaj wariatko, wdech wydech, no potrafisz... hehe i tak w koło macieju, a mój radek tylko patrzył czy blada się nie robię, mój brat za mną (bo świadkiem był), tylko co chwilę: siostra żyjesz? :) schiza totalna i bardzo bałam się momentu, kiedy będziemy musieli wstać, podejść do ołtarza i na stojąco przysięgę składać... ale wiesz co? jak wstałam to się okazało, że nie jest źle :D nawet lepiej się poczułam (bo chyba gorset mi przeponę uciskał jak siedziałam) :D złożyliśmy przysięgę, obrączki, buzi buzi i po krzyku :D dlatego nie martw się kochana, jak ja przeżyłam to ty też przeżyjesz :D podrawiam Cię cieplutko i cieszę się, że się odezwałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trzeba byc...zeby podawac Napisano Kwiecień 22, 2007 haslo do nicka na forum:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 heh ale ja niegrzeczna jestem :( witam wszystkie moje kochane nerwusiątka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andziusia24 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 aNDZIA WAL SIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 a ty trolu odczep się od Andzi - świnio jedna albo jakby to Ada powiedziała: ty cienki batonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach