Go艣膰 Amiga_Gdynia Napisano Kwiecie艅 24, 2007 RW idz do psychiatry tak jak kazda z nas. To powinno sie leczyc. Mi lekarz powiedzial ze moja nerwica jest zaleczalna ale nieuleczalna. Zalecil tez joge... Co o tym sadzicie dziewczyny?? RW nie martw sie. Xanax jest swietny i dziala odrazu natomiast nie przyjmuj go dlugo bo sie uzaleznisz tak jak ja:( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
olabasia 0 Napisano Kwiecie艅 24, 2007 Witam Was serdecznie moje nerwusiatka.........wlasnie wrocilam z pracy przeczytalam Wasze posty.........zaraz uporam sie z drobnymi obowiazkami domowymi i wpadne pogadac Mazanku wszystkiego naj...najlepszego.............niech zawsze dopisuje Tobie dobry humor i slonko niech nie przestanie nigdy dla Ciebie swiecic liduszka slonko co z Toba.......... pozdrawiam bede wieczorkiem Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Kwiecie艅 24, 2007 Olabasiu witaj-odczytaj skaypa,ale juz wiadomosci nieaktualne. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
olabasia 0 Napisano Kwiecie艅 24, 2007 pipek..........witaj slonko........juz odczytuje.......ostatnio jestem do tylu z kompem jestem tak zmeczona ze rzadko wchodze ale poprawie sie i to od dzis..........buziaczki Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mazanek Napisano Kwiecie艅 24, 2007 dziekuje jeszcze raz za wszystkie zyczenia!!!! jak mam dopisac sie do listy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
mazanek 0 Napisano Kwiecie艅 24, 2007 No wiec sie dopisuje Pelasia 78..........29...................agorafobia............Warsz awa Hexa.................29..................nerwica l臋kowa........Gorz贸w Punca24............24.................nerwica natr臋ctw......Sosnowiec Basiaijuz............46................. nerwica l臋kowa- by艂a......艁贸d藕 Liduszka.............37.................ner. l臋kowa.agorafobia.Jaworzno Pipek................44.................nerwica l臋kowa.........Warszawa Netka30.............32...............nerwica l臋kowa.depresja W艂oc艂awek MamaJulki...........30..............nerwica l臋kowa,depresja ma艂opolska Dana39...............40..............nerwica l臋kowa................Kujawy Efka43...............43...............n.l臋kowa , agorafobia.......Gda艅sk Iiyama(Tunia)....50...deprecha z napadami l臋ku panicznego....艁贸d藕 Rrenka037.........39.....nerwica l臋kowa z deprech膮........Warszawa Marijke.........23......nerwica l臋kowo-depresyjna...........Warszawa Anio艂ek21.......21..........................nerwica lekowa......... Poznan Ammarylis ......46 ......nerwica lekowa z agorafobi膮.... Ostr贸w Wlkp Olabasia.........52....................n.l臋kowa......... .........Warszawa Zgredek........31......................depresja......... ..............Konin Tamara...........35...................agorafobia........ ..............艢l膮sk Starababa........59................n.lekowo-depresyjna.. .Gorz贸w Wlk. Zuza..............35.................nerwica, depr................Dziwn贸w Male艅stwo........29................agorafobia........... ......Warszawa Marska...........42.................n.l臋kowa............ ...........Kujawy Jagoda...........45...................n.l臋kowa.......... ..........Katowice Marzena.........47..................agorafobia.......... ..............艁贸d藕 Ada7777.......36........n.l臋kowa, agorafobia,hipochondria..Zach.Pom. Angel61......... 27...................nerwica natr臋ctw i l臋ki....Warszawa Magdziapek.............25...........n.l臋kowa.......... .................艢l膮sk Kasia100.................43...........n.l臋kowa.......... .............Pozna艅 Nadzia26...............27............n l臋kowa............................艣lask Asix90...................17......n. l臋kowa (n. serca)...................Toru艅 nusia 35..............35.......n.l臋kowa i inne.........................Krak贸w Bianka...............39.........n.l臋kowa, hipoch................okol.Gliwic Sloneczko.mw..........24.......nerwica l臋kowahipohondria.....Wroc艂aw DUSIKA ...............34 nerwica depresja i inne................WROC艁AW GUNIA24......24.......nerwica lekowa i hipochondria.............TCZEW diabel-na-obcasach.....23.......n.l臋kowa .................. Bia艂a Podlaska goofer1982.... 25.......n.k臋kowo-depresyjna..............Cz臋stochowa Jaco20 ........20...........n.lekowo-depresyjna..................Wr oclaw Amiga_Gdynia.........21..............n.l臋kowo-depresyjna ..........Gda艅sk mazanek...........35..............nerwica l臋kowa...............krak贸w Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Kwiecie艅 24, 2007 DLA MAZANKA! Wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzin,spelnienia marzen,duzo zdrowia, powodzenia w zyciu osobistym. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
mazanek 0 Napisano Kwiecie艅 24, 2007 dzieki pipek Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Andziusia24 0 Napisano Kwiecie艅 24, 2007 Ja te偶 sie dopisuje Pelasia 78..........29...................agorafobia............Warsz awa Hexa.................29..................nerwica l臋kowa........Gorz贸w Punca24............24.................nerwica natr臋ctw......Sosnowiec Basiaijuz............46................. nerwica l臋kowa- by艂a......艁贸d藕 Liduszka.............37.................ner. l臋kowa.agorafobia.Jaworzno Pipek................44.................nerwica l臋kowa.........Warszawa Netka30.............32...............nerwica l臋kowa.depresja W艂oc艂awek MamaJulki...........30..............nerwica l臋kowa,depresja ma艂opolska Dana39...............40..............nerwica l臋kowa................Kujawy Efka43...............43...............n.l臋kowa , agorafobia.......Gda艅sk Iiyama(Tunia)....50...deprecha z napadami l臋ku panicznego....艁贸d藕 Rrenka037.........39.....nerwica l臋kowa z deprech膮........Warszawa Marijke.........23......nerwica l臋kowo-depresyjna...........Warszawa Anio艂ek21.......21..........................nerwica lekowa......... Poznan Ammarylis ......46 ......nerwica lekowa z agorafobi膮.... Ostr贸w Wlkp Olabasia.........52....................n.l臋kowa......... .........Warszawa Zgredek........31......................depresja......... ..............Konin Tamara...........35...................agorafobia........ ..............艢l膮sk Starababa........59................n.lekowo-depresyjna.. .Gorz贸w Wlk. Zuza..............35.................nerwica, depr................Dziwn贸w Male艅stwo........29................agorafobia........... ......Warszawa Marska...........42.................n.l臋kowa............ ...........Kujawy Jagoda...........45...................n.l臋kowa.......... ..........Katowice Marzena.........47..................agorafobia.......... ..............艁贸d藕 Ada7777.......36........n.l臋kowa, agorafobia,hipochondria..Zach.Pom. Angel61......... 27...................nerwica natr臋ctw i l臋ki....Warszawa Magdziapek.............25...........n.l臋kowa.......... .................艢l膮sk Kasia100.................43...........n.l臋kowa.......... .............Pozna艅 Nadzia26...............27............n l臋kowa............................艣lask Asix90...................17......n. l臋kowa (n. serca)...................Toru艅 nusia 35..............35.......n.l臋kowa i inne.........................Krak贸w Bianka...............39.........n.l臋kowa, hipoch................okol.Gliwic Sloneczko.mw..........24.......nerwica l臋kowahipohondria.....Wroc艂aw DUSIKA ...............34 nerwica depresja i inne................WROC艁AW GUNIA24......24.......nerwica lekowa i hipochondria.............TCZEW diabel-na-obcasach.....23.......n.l臋kowa .................. Bia艂a Podlaska goofer1982.... 25.......n.k臋kowo-depresyjna..............Cz臋stochowa Jaco20 ........20...........n.lekowo-depresyjna..................Wr oclaw Amiga_Gdynia.........21..............n.l臋kowo-depresyjna ..........Gda艅sk mazanek...........35..............nerwica l臋kowa...............krak贸w Andziusia24....24.................nerwica natr臋ctw............Berlin Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Kwiecie艅 24, 2007 Wtam sloneczka ,co u was ? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
mazanek 0 Napisano Kwiecie艅 24, 2007 znowu mi pulsuja nogi i glowa i rece mam zimne ohyda Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Kwiecie艅 24, 2007 Starababo-odezwij sie do nas!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Amiga_Gdynia 0 Napisano Kwiecie艅 24, 2007 No i jestem spowrotem. Mialam napad dzisiaj w banku. W ostatniej sekundzie sie powstrzymalam. Zaczelam gleboko oddychac ale czulam na sobie wzrok ludzi. Porazka>>>:/. A teraz sie czuje idealnie:). Pozdrawiam was robaczki:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Kwiecie艅 24, 2007 Czes膰, dzisiaj znowu mia艂am dziwne przygody - chyba los uzna艂, 偶e koniec z tym strachem. Ale偶 czad! Posz艂am na post贸j (odwa偶y艂am si臋, cho膰 mn膮 ko艂ysa艂o, bo taks贸wka mi nie przyjecha艂a), a tam spod nosa uciek艂 mi samoch贸d. Ja za telafon i dzwoni臋 do innej korporacji - b臋d膮 za 15 min. Do szko艂y zd膮偶臋, bo zawsze du偶o wcze艣niej wychodz臋, zeby si臋 nie sp贸藕ni膰, ale te 15 min - co mam robi膰? Do domu nie op艂aca艂o mi sie i艣膰 i postanowi艂am zaj艣膰 do takieog ma艂ego sklepiku i popatrze膰, co tam maj膮. Posz艂am, pogada艂m z pani膮 i przyjecha艂a taks贸wka. A jaka艣 taka wyluzowana by艂am, cho膰 bardzo denerwowa艂am si臋 moj膮 znienawidzon膮 klas膮. Z tego przyp艂ywu odwagi, posz艂am potem wieczorem sama do tego sklepiku raz jeszcze i spod bloku zadzwoni艂am do m臋偶a z pytaniem, czy ma ochot臋 na lody, bo jak tak to odwa偶nie pomaszeruj臋 do Marcpolu i kup臋. Posz艂am, kupi艂am, zwyci臋偶y艂am. Jetsem z siebie bardzo, bardzo dumna, bo przecie偶 kiedy艣 sama my艣l o wyj艣ciu z domu by艂a tak przera偶aj膮ca, a tu w ci膮gu dw贸ch dni tyle osi膮gni臋膰. Fajne uczucie - jakbym by艂a ma艂ym dzieckiem, kt贸re uczy si臋 chodzi膰. No i jeszcze by艂o mi mi艂o, bo dziewczynka z V klasy powidzia艂a mi, 偶e najbardziej lubi moje zaj臋cia, bo zawsze mo偶e powiedzie膰, co my艣li i co ole偶y jej na sercu i 偶e daje jej poczucie, 偶e jest m膮dra. Zszokowa艂a mnie pozytywnie - tyle tylko, ze ona jeste naprawd臋 bardzo m膮dra i lubi臋 z ni膮 rozmawia膰. Powiedzia艂am jej, ze jutro jestem w kimisji w gimnazjum, wi臋c nie b臋dzie mia艂a ze mn膮 lekcji, bo m艂odsze klasy jada do kina, a on: \"WOl臋 zosta膰 z Pani膮 ni偶 jecha膰 do kina\". Oj, mi艂o mi by艂o, mi艂o! pOzDrAwIaM wszystkich SeRdEcZnIE! Trzymajcie si臋> Ps.Co sie dzieje IIYAMO i ZGREDKU z Wami? Szczeg贸lnie o IIYam臋 si臋 martwie - rozumiem praca ale bez przesady! ADA, czy przetrwa艂a艣 jako艣 dzisiaj? Strasznie by艂o, czy mniej strasznie? PUNCO, nie wkr臋caj si臋 - co by艂o, a nie jest nie pisze si臋 w rejestr. Poradzi艂a艣 sobie raz na zawsze z tym czo艂em! Pami臋taj. MALE艃STWO, czy lepiej si臋 ju偶 czujesz? Bo pi膮tek si臋 zbli偶a, a pogoda ma by膰 pi臋kna od jutra. RRENKO, mam nadziej臋, 偶e lepsza pogoda poprawi Ci samopoczucie! Ja dzi艣 te偶 mia艂am objawy skok贸w ci艣nie艅, ale tego sie nie boj臋, bo to znam. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Kwiecie艅 24, 2007 AMIGO, napisa艂as o napadzie w banku, a ja pomy艣la艂am o takim z broni膮 :) :) :) :) :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
male艅stwo29 0 Napisano Kwiecie艅 24, 2007 Pelasia 偶abka jaka ja jestem z Ciebie dumna :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Kwiecie艅 24, 2007 Male艅stwo, ciesz臋 si臋! Jak si臋 czujesz? Lepiej troch臋? Bo pi膮tek nieub艂agalnie si臋 zbli偶a. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
male艅stwo29 0 Napisano Kwiecie艅 24, 2007 Ju偶 troszke lepiej wi臋c w pi膮tek powinno by膰 ok :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
olabasia 0 Napisano Kwiecie艅 24, 2007 pelasiu slonko jestes WIELKA i tak trzymaj pozdrawiam wszystkie nerwusiatka...........kochani caly czas mysle o Was o Waszych dobrych i zlych nastrojach.........ale to wszystko minie napewno minie.........ja zycze Wam spokojnej nocki uciekam rano musze wstac do pracy.........Dobranoc i sle Wam buziaczki........i trzymam za kazda kciuki trzymajcie sie nie dajcie sie tej cholerze..........ja tez z nia walcze a szczegolnie jak jade do pracy...........buuuuu koszmar ale skoro do tej pory nie zrezygnowalam to znaczy ze nie jest ze mna tak zle Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
starababa 0 Napisano Kwiecie艅 25, 2007 G艂upio mi,ze tak dawno si臋 nie odzywa艂am.Mia艂am jak dla mnie duuuu偶y problem.Przy okazji o ma艂o nie za艂atwi艂am si臋 na dobre.No c贸偶,niektore z was wiedz膮,偶e mia艂am problem - moje dzieci i ja.W ko艅cu zrozumia艂am bez s艂贸w o co im chodzi.Jeszcze raz sprawdzi艂a si臋 stara prawda - nic nie jest takie na jakie wygl膮da.Kamie艅 spad艂 mi z serca,czas do ko艅ca odci膮膰 p臋powiny - my艣la艂am,偶e to ju偶 zrobi艂am,ale one czu艂y inaczej.Przy okazji,przekona艂am si臋,偶e przy takim charakterze,jak m贸j - mi臋kkie serce,nadwra偶liwo艣膰 nerwica ma du偶e pole do popisu.Pozdrawiam. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
GUNIA24 0 Napisano Kwiecie艅 25, 2007 Hahahahahaha ja dzisiaj pierwsza :) Starababo bardzo si臋 ciesz臋, 偶e zmieni艂a艣 my艣lenie i postanowi艂a艣 do ko艅ca odci膮膰 p臋powin臋, a dzieci na pewno kochaj膮 Ciebie NAD 呕YCIE!!!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Kwiecie艅 25, 2007 czesc wszystkim!!! Starababu witaj!!!Ciesze sie ,ze lepiej chyba ? sie czujesz. Mnie dzisiaj boli w klatce piersiowej i ....szukam chorob i ...zawalu. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Kwiecie艅 25, 2007 ale dzisiaj pustki...... Gdzie Wszyscy jeste艣cie? ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Kwiecie艅 25, 2007 Kaffe nie dzialalo caly dzien!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Kwiecie艅 25, 2007 Cze艣c Jolu艣 ;) pipeczku :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Kwiecie艅 25, 2007 czesc!Gosiak!:D Starababo,jak chcesz wykasowac topik-to klikasz na link tematu i podajesz go na smietnik. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Kwiecie艅 25, 2007 Gosiaczku,a co u Ciebie slychac? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Kwiecie艅 25, 2007 Kurcze ca艂y czas zawracaj膮 dup.... To pic, to jesc i musia艂am na chwil臋 odej艣c od kompa. Sorry Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Kwiecie艅 25, 2007 Ja mam bardzo gor膮cy czas bo nied艂ugo m贸j syn b臋dzie mia艂 1 Komuni臋 艢w. Za艂atwiania mam co nie miara. A na dodatek dr臋twiej膮 mi r臋ce i stopy i czuj臋 si臋 jak t艂u艣cioch bo nie mog臋 schudn膮c. Pewnie moje nieszcz臋sne tr贸jlicerydy osi膮gn臋艂y rekord 艣wiata :( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Kwiecie艅 25, 2007 Jestem jeden wielki nerw :( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach