sloneczko.mw 0 Napisano Maj 17, 2007 A ja w pracy... :( I tak do 22.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko.mw 0 Napisano Maj 17, 2007 NIECH KTOŚ ZE MNĄ POROZMAWIA, BO WYKITUJĘ BUUUUUUU Chcę do domu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Maj 17, 2007 Hejka Słoneczko co u ciebie co sie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość irenka78 Napisano Maj 17, 2007 Dziewczyny czy jak byłyscie w ciąży to nerwica tez nie dawała Wam żyć? czy to mogą być hormony, to dopiero I trymestr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko.mw 0 Napisano Maj 17, 2007 Lidziu ja po prostu nie chce być w pracy, buuuuuuuuu Ja chciem do domciu, do mężusia :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko.mw 0 Napisano Maj 17, 2007 Irenka ja jeszcze nie byłam w ciąży, więc nie mogę Ci powiedzieć nic z własnego doświadczenia, sądzę jednak, że to właśnie na początku ciąży są burze hormonalne, kiedy organizm znienacka dostaje nowego mieszkańca i musi się do niego dostosować. Wtedy najbardziej szaleją wszystkie związki chemiczne, które pewnie odpowiedzialne są za wszystkie \"objawy\" ciąży- zmienne nastroje, objadanie się, poranne mdłości itp. Organizm \'\"głupieje\"- w krwiobiegu znajdują się związki, których do tej pory nie było a na domiar złego wahają się ich stężenia. Ale z drugiej strony w tym podobno tkwi swój urok.... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazanek 0 Napisano Maj 17, 2007 Irenka jak bylam w ciazy mialam rozne objawy i czasmi mi wracalo ale napewno bylo lepiej niz normalnie. jest troche objawow ktore moga byc i nerwicowe i ciazowe : slabosc omdlenia bole glowy itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Maj 17, 2007 Hi hi hi śłoneczko urok ?????? Ja obżeram się jak prosiaczek,a cera tak zrobiła mi sie tłusta że dawno takiej nie miałam :) Irenka hormony szaleją,nastrój zmienia się co minute.A jakie teraz masz objawy nerwiczki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Maj 17, 2007 Ojej źle napisłam,przepraszam Słoneczko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko.mw 0 Napisano Maj 17, 2007 Maleństwo, a ja jestem pewna że przesadzasz- na pewno wyglądzasz niezwykle pięknie i kwitnąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amiga_Gdynia 0 Napisano Maj 17, 2007 Dziewczyny czekam na wasze fotki i ja odesle swoja:). Jak cos jestem na czacie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janica Napisano Maj 17, 2007 To byl wszystkiego poczatek,. Nikt nie potrafil mnie wyciagnac z domu. W domu bylam idealna zona i matka, a slowo ulica... przeszywalo mnie do szpiku kosci. Dni mijaly, potem miesiace. Maz mial bardzo ciezko, bo dzieci wyrastaly z ciuchow, a nie mial kto im kupic nowych. on sie na tym nie znal. Chodzily wiec w przykrotkich spodenkach i bluzeczkach z rekawkami do lokci. Pewnego dnia kolezanka poprosila , a wlasciwie przyszla do mnie i wziela mnie ze soba do siebie. Doslownie mieszkala 100 metrow. Nogi mi sie czesly, ona cos do mnie mowila, a ja w glowie mialam tylko szum i wolanie o pomoc. Nic nie wyszlo z tego, po 50 metrow biegiem ruszylam do domu. Znajomosci juz prawie nie mielismy, z kazdej imprezy sie wycofywalam, wymyslalam 100 roznych niemozliwosci. Nasze zycie styalo sie tak nudne, a moj maz calym sercem byl ze mna. Nie chcialam juz zyc, bo to nie bylo zycie to bylo wiezienie, ktorego sama nie moglanm opuscic.Minal rok, potem drugi. Mialam jeszcze jedna przyjaciolke ktora troche mi chciala pomoc,wymyslila troche podstep, ale ja tez wzielam ja podstepem. cdn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Maj 18, 2007 dzień dobry :) miłego dnia życzę :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Maj 18, 2007 witam i miłego dnia życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Maj 18, 2007 wczoraj latałam po sklepach. czuje się narazie dobrze wieć wykorzystałam dzień. obkupiłam się jak szalona. wydałam prawie całą pęsję :-( dobrze że mój ślubny tego nie widzi. jest daleko więc jestem bezpieczna :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Maj 18, 2007 Witajcie dziewczyny !! dzisiaj zwracam się do Was z prośba !! szukam książki :Oswoić lęk : ale nie jest dostępna w żadnej ksiegarni ani w realu ani w internecie ,więc zwracam sie z gorącą prośbą .Jesli któraś z was ma tą książkę i mogła by udostepnić ja do skserowania to będę bardzo wdzięczna ,bardzo zależy mi na tym .Pozdrawiam nowe i stare nerwuski i nerwusów netka rennka pipek lidziu efka ada i dla całej reszty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Maj 18, 2007 oo netka !! miło Cie widzieć !! pozdrawiam serdecznie !!! jak się czujesz kochana ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amiga_Gdynia 0 Napisano Maj 18, 2007 Czesc dziewczyny. A przedemna dzisiaj trodny dzien. Postanowilam stanac na promocji w zatloczonym sklepie:p. Nie wiem jak sobie poradze ale ostatnio jest coraz lepiej:). Lidziu dzieki za zdjecie:). Dziewczyny czekam na wasze i ja odesle swoje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość irenka78 Napisano Maj 18, 2007 maleństwo29 teraz z nerwicowych obajawów dokucza mi takie ogólne zdenerwowanie-niepokój jakis taki lęk, budzę sie rano z sercem w gardle a udeżeń to mam chyba 150 na min, no i żołądek, u mnie niestety jest tak że nerwica atakuje mi żołądek, wiem że to również objaw ciąży ale ja czuje że w nim siedzą nerwy :( Przez ostatni rok leczyłam sie seroxatem i było super, udało mi sie go odstawić jakies 2 miesiące przed ciążą, teraz nie biore nic, oprócz picia litrami melisy ale wiadomo.... chwilami jest ciężko, bo czuje jak objawy ciąży łaczą sie z nerwicowymi, ale mam nadzieje że za pare tyg jak skończe I trymestr to bedzie lepiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afobamka 0 Napisano Maj 18, 2007 macie jakies doswiadczenia z mudrami? czy to pomaga? http://www.sopot.com.pl/mudry/iso/start.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazanek 0 Napisano Maj 18, 2007 Kurde strasznie sie zle czuje Pomozcie!!!!!!!!!!!:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Maj 18, 2007 Witam wszystkich :) Trzymajcie kciuki bo ide do ginka a potwornie się boje i już panikuje :( Irenka przejdzie wszystko,już niedługo kończysz pierwszy trymestr :) Miłego dnia,powoli zaczynam się szykować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afobamka 0 Napisano Maj 18, 2007 mazanek co sie dzieje? u mnie tez od kilku dni gorzej-dzis sie nafaszerowałam valerinem,magnezem-zjadłam cała czekolade,2 banany(podobno uspokajaja)....mam isc z synkiem na spacer i sie boje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazanek 0 Napisano Maj 18, 2007 goraco duszno slabawo niedobrze na maksa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afobamka 0 Napisano Maj 18, 2007 ja coraz powazniej mysle o powrocie do afobomu:(dozywotnio chyba:( jak skoncze karmic to pewno zaczne-wtedy wszystko bylo ok a teraz :(trzesawka...... zazywa ktos z Was afobam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afobamka 0 Napisano Maj 18, 2007 a melisa to pomaga komus?jakos watpie w jej dzialanie..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andziusia24 0 Napisano Maj 18, 2007 Cześć nerwusiątka!!! IRENKO JA BYLAM W CIĄŻY 5 MIESIECY TEMU MAJAC STRASZNA NERWICE DOSKWIERALA MI TYLKO NA POCZATKU I UWIERZ MI POZNIEJ CZULAM SIE REWELACYJNIE NIE MYSLALAM O NIEJ TYLKO O DZIECIATKU,JAK POCZUJESZ PIERWSZE RUCHY SWOJEGO MALENSTWA TO BEDZIESZ TAK TYM ZAFASCYNOWANA ZEZAPOMNISZ O TEJ MAŁPIE.. TRZYMAM ZA CIEBIE KCIUKI I WIEZE ZE DASZ NAPEWNO RADE!!! A JA NADAL WALCZE Z REMONTEM I MAM JUŻ DOSYĆ JESZCZE TA MAŁPA WSTRĘTNA... MOJE DZIECIACZKI ZDROWE TYLKO VICTORIA ZĄBKUJE I BIEDULKA SIĘ STRASZNIE ZŁOŚCI HEHEH MAŁE NERWUSIĄTKO PO MAMUSI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Maj 18, 2007 Kasiu, chyba mam tę książkę - mogę Ci skserować i wysłać na adres. Jeszcze tylko sprawdzę i Ci potwierdzę. W pon wyjeżdżam na Zieloną Szkołę, więc po powrocie, jeśli poczekasz. Irenko, maleństwo, trzymajcie się. Myślcie o dzieciach. Przeżyłam ostatnio coś pieknego - jechałam z mężem bardzo długo tramwajem a potem autobusem i nie czułam żadnego napięcia. Cudne uczucie, aż żyć się chce! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Maj 18, 2007 Pelasiu, dziewczyno gdzie byłaś jak Cię nie było? praca wydrukowana? oddana? kiedy dokładnie wyjeżdżasz na tę zieloną szkołę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Maj 18, 2007 hehe, ja to jestem postrzelona, przecież napisałaś, że w poniedziałek matko, ja nie myślę hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach