Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

Lekarze kaza brac ASENTRE JA NIE CHCE BO MAM CHORE OBIE KOMORY SERCA i mam nadcisnienie Zaczelam brac lek NOTTA nie wiem co to jest ale pisze ze na nerwy Bylam u psychiatry 4 razy i ten sam lek za kazdym razem U mnie gdzie mieszkam nie ma lekarzy musze pojechac daleko ale nie mam jak dojechac i jest mi trudno badac sie Na wsi nie ma przychodni ani lekarzy to dziura zabita dziurami

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 elaga
Mi tez si臋 wydaje, 偶e takie ma艂e dawki to nic nie daj膮. Ja w takich trudnych chwilach to zwi臋ksza艂am dawki lek贸w. Czasem nawet sama bez wiedzy lekarza. Ale zawsze lepiej spyta膰 lekarza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elaga
Jak masz trudno艣ci z dojazdem to mo偶e telefonicznie co艣 by ci lekarz doradzi艂. Ja tak robi艂am jak nie mog艂am osobi艣cie p贸j艣膰 do lekarza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hoooooooopsasaaaaaaaa
ja biore afobam i 1 mg zadziala zeby czuc sie dobrze ale mniej nie a jesli lekarz przepisa艂 Ci dany lek to chyba mozna go zazywac esli masz chore serduszko?oczywiscie jesli poinformowalas go o tym teraz jest tyle roznych lekow tylko trudno dobrac odpowiedni potrzeba niestety cierpliwosci ,ktorej nam brakuje zycze duzo si艂y? a skad masz rp na xanax?

Udost臋pnij ten post

jesli lekarze kaza brac asterne to powinnas brac co to znaczy ze nie chcesz? oni wiedza co robia jesli ich poinformowalas o sercu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Marzena
no to wlasnie cala Marzena ,nie odpowiada na pytania

Udost臋pnij ten post

do Marzena spokojnie nie kazdy siedzi 24h przed kompem ale sama czekam na odp i zagladam co napisze MArzenka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Marzena
recepty na xanax pewnie poczta przychodza :P

Udost臋pnij ten post

witam wszystkich. dawno tu nie pisa艂am ale czytam i dzis poprostu musze napisa膰. czy wy tch贸rze pomara艅czowi macie wog贸le poj臋cie co wypisujecie. marzena napisa艂a ze nie chce jej sie 偶y膰 a wy jeszcze macie sumienie j膮 atakowa膰. nie dosy膰 偶e nie ma zrozumienia w domu, mieszka na wsi gdzie wstyd wog贸le przyzna膰 sie 偶e korzysta sie ze leczy sie u psychiatry. czy wy macie pojecie co znaczy odstawia膰 xanax. marzena szuka mtu pocieszenia, dobrego s艂owa. nie pisze bo nie ma co robic, bo jej sie nudzi. naprawde pomyslcie co by by艂o z wami gdyby艣ci by艂y na jej miejscu. ale nie jestescie i dlatego j膮 atakujecie. Marzenko olewaj to. pomara艅czowi to ludzie s艂abi, anonimowi. ty piszesz pod swoim nickiem wiec przewyzszasz ich odwaga.to tch贸rze. teraz napewno cos piprzna na m贸j tematr ale szczerze m贸wiac mam to g艂eboko w dup...ie

Udost臋pnij ten post

zuje. ale co byscie zrobi艂y gdyby艣cie trafi艂y na takiego m臋偶a jak mka marzena? gdybyscie s艂ucha艂y ze jeste艣cie psycholami, znosi艂y awntury i kopa na wet ze strony w艂asnych dzieci? ciekawe czy by艣cie by艂y takie hojraczki. potem by艣cie wesz艂y na forum i us艂ysza艂y to co same piszecie? jakie by艂oby wasze samopoczucie??? zastan贸wcie si臋 i miejcie na tyle odwagi by si臋 ujawnic. A teraz mozecie mnie zaatakowac chocia偶 mo偶e marzena odpocznie od waszych popieprzo.... nych bredni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hopsasaaaaaaaaaaaaaaa
netka sorki jestem tu nowa z przypadku pomaranczowa czy ja napisa艂am cos nietaktownego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hopsasaaaaaaaaaaaaaaa
ja nie znam syt marzenki chcialam tylko zrozumiec czemu nie bierze lekow ,ktore mog艂yby jej pomoc?

Udost臋pnij ten post

jej co tu sie dzieje! jako艣 nie mam nawet ochoty pisa膰. Marzena, Netka 馃憚 a ja nadal w kokoniku :(.

Udost臋pnij ten post

Witam Leki dostaje od lekarza ktory leczy mi serce chodzi o XANAX jESLI CHODZI O aSENTRE to boje sie bo bralam Lerivon i bylo bardzo zle Staram sie brac ziolowe i dawac sobie rade ale czasami jest nerwica mocniejsza od mojego nastawienia a i atmosfera w domu nie jest najlepsza To bada ktora jest przeciwko mnie i wyzywaja od debili i wariatki o jeszcze gorzej ale nic nie moge poradzic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elaga
Netka ja nie widz臋 tu 偶eby j膮 kto艣 atakowa艂 a na pewno ju偶 nie ja. Nie wiem co masz do pomara艅czowych. Ja nawet nie wiem czemu wy艣wietlam sie na pomara艅czowo. Mo偶esz mi to wyt艂umaczy膰.

Udost臋pnij ten post

Hejka wszystkim Elaga wejdz w preferencje tam masz co i jak zebys byla na czarno jesji sie jest na pomaranczowo to mozna podawa膰 sie za kogo ma sie ochote a tak to jest inaczej Witaj Necia :):)

Udost臋pnij ten post

liduszka- 馃憚 馃尰 :D. Jak po urlopie? Tak mnie wtedy ucieszy艂a艣 tym gg.

Udost臋pnij ten post

Zaraz ide do lekarza na przebadanie bo bardzo sie zle czuje i jestem cala roztrzesiona Moze mi da leki na nerwy Napiszcie jak dziala AFOBAM to chyba jak XANAX duzo ludzi go bierze

Udost臋pnij ten post

Elaga dziekuje wspieralas mnie dzis w takim ciezkim kryzysie Moze ja kiedys tez ci pomoge Mysle ze mnie rozumiesz bo mamy podobne emocje i stresy Nie wiem jak sie to skonczy Czy ktos wyszedl z nerwicy

Udost臋pnij ten post

Jejku Marzena naprawde ci ogromnie wspolczuje ja sobie nie wyobrazam tego zebym nie miala wsparcia od bliskich... nawet nie wiem co ci poradzic ja chyba bym starala sie ze wszystkich sil wyjsc chociaz troche z tego swinstwa zeby normalnie funkcjonowac i pokazac mezowi i dzieciom ze potrafie sobie dac bez nich rade. Zeby to bylo motywacja do tego aby choc troche powalczyc z nerwica... ja biore Aurex i prosilam o opinie na jego temat ale chyba mala ilosc osob go bierze skoro nikt nic nie napisal:( nie mam jak narazie niepokoju wewnetrznego ale jakos czuje sie taka slaba... nie wiem czy to od tego leku czy od tego ze mam slaby apetyt i zbyt duzo nie chce mi sie jesc.. Pozdrowienia dla wszystkich:)

Udost臋pnij ten post

hej marzena60 ja biore afobam napisze ,ze sledzilam ta wymiane zdan tutaj ale mi jest trudno znalezc s艂owa pocieszenia:( moge napisac tylko ze rozumiem-sama s艂ysza艂am wiele przykrych s艂ow-moze nie od meza ale od innych bliskich osob jesli masz jakies pyt odnosnie afobamu chetnie odpowiem(jesli bede wiedziala)moja przygoda z nim trwa juz bardzo d艂ugo-mysle ze za d艂ugo juz trzymaj sie cieplutko!badz silna! i napisz jak po wizycie pozdrawiam i sciskam.......na placek:)

Udost臋pnij ten post

Sorki Ata27 jak ja mog艂am cie nie widziec :):) Super po wakacjach zawsze sie dobrze czuje na艂adowana pozytywn膮 energi膮 czego i wam zycz臋 buziolki wpadne na gg to poklikamy Witam Afobank臋 i inne nerwuski :):):) Elaga nie ma za co polecam sie na przysz艂o艣膰馃尰

Udost臋pnij ten post

Jestem po wizycie u lekarza Serce dzis szybciej bije Ale nerwy sa w zlym stanie Jestem roztrzesiona i pani doktor kazala dobrac XANAX aFOBAMKA JAK DLUGO BIERZESZ TO SWINSTWO czy tak samo dziala jak XANAX czy mozna go brac przy mojej arytmii Napisz prosze jak mozesz Bo Xanax jest chyba nietrafionym lekiem

Udost臋pnij ten post

Dziekuje Wszystkim kto mnie dzis wspieral Mialam caly dzien atak i bylo bardzo zle. Dziekuje za mile slowa i wspolczucie ale taka mam sytuacje w domu i nie zmienie 3 chlopow choc bym bardzo bardzo chciala. Musze sie meczyc i zyc bo nie pracuje i pieniedzy na utrzymanie nie mam A wyprowadzic powinien sie ojciec i syn a nie ja bo juz powinnam miec odpoczynekw zyciu

Udost臋pnij ten post

marzenka ok 5 lat bralam tak w granicach 0,25-0,50mg niepamietam dokladnie ale chyba mialam wtedy takie fazy ze bralam codziennie i pozniej np mialam jakis czas przerwy(czyt.ok m-c?)i znow wszystko wracalo -pozniej musialam miec zawsze przy sobie ,gdzyz wystepowal u mnie lek przed lekiem i 0,25 zawsze przed praca i potem w zaleznosci od samopoczucia albo jeszcze jakas tableteczka lub nie pozniej ciaza i natychmiastowe odstawienia na ok 19m-cy(czulam sie naprawde dobrze-zadnych objawow odstawiennych etc) i nagle wszystko wrocilo ze zdwojona sila-teraz oscyluje w dawce 0,75-1,5mg to bylo max(dobowo)wiem ze to jest duzo za duzo:((4 miesiace to trwa) zaznacze ze 1x mialam przepisane 1 opak xanaxu i nieczulam sie po nim dobrze(nie wiem czemu skoro to ta sama substancja) pisalam kiedys tam wczesniej ze afobam przepisuje mi lekarz rodzinny u psychiatry tez sie lecze ale jakos nietrafnie teraz chce zejs z afobamu i zmienilam psychiatre coby konkretnie mna pokierowala

Udost臋pnij ten post

basiu19g aurex to odpowiednik cipramilu bardzo dobrego leku przeciw l臋kowego ,po jakis dw贸ch tygodniach powinna艣 poczu膰 popraw臋 po miesi膮cu zapomnisz co to l臋k .Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Ja nie pracowa艂am przez 13 lat wi臋c doskonale Ci臋 rozumie jak to jest. Ci膮g艂e wym贸wki 偶e trzeba mnie utrzymywa膰. Koszmar.

Udost臋pnij ten post

Afobamka dokladnie wszystko przeczytalam i teraz wiem ze te 2 leki moga byc inne Pani doktor powiedziala ze w sytuacjach takich jak dzis dawke zwiekszyc do potrzebnej Dlaczego nerwica wrocila po 2 latach to straszne czy tej cholery nie mozna sie pozbyc. Szukaja na wszystko lekow a na tak proste schorzenie nie ma

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰