Efka43 0 Napisano Wrzesień 18, 2007 Szramko współczuje ale faktycznie to trochę miałaś winy bo lek z alkoholem ...hmmmm można przy tych lekach tylko wypić piwko albo małego drinka ..bo efekt już poznałaś . Ale to co się stało się nie odstanie gorsza sprawa jest w domu ...bo maż nie miał prawa Cię popychać a tym bardziej tak Ci powiedzieć . Porozmawiaj z nim i przeproś bo na pewno był twoim stanem przestraszony jednak jego nic nie usprawiedliwia przed takim traktowaniem Ciebie ... pogadajcie o tym ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Wrzesień 18, 2007 Szramko ja ci wspolczuje bo mam podobnie w domu tylko ze ojciec u mnie mieszka maz pije a synek nic nie wart Jedna nadzieja jest corce ktora barzo kocham i ona wyprowadzila sie z domu zeby na to wszystko nie patrzec Jestem znerwicowana i w depresji ale coz nic nie poradze Czasami musimy pojsc na kompromis i zyc dalej bo nasze nerwy sa i tak dosc chore. Przepros sie z mezem i nie martw sie o tesciowa niech nie przychodzi to masz swiety spokoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szramka_25 Napisano Wrzesień 18, 2007 MARZENA,Efka dzieki;) Czuje sie dzisiaj fatalnie,chyba nerwy mnie dopadly-slabo mi i lek mnie napada przed omdleniem. Mialam ciezka noc-maz mnie uderzyl,wyzywal...dramat! Dzisiaj rano co prawda wyjasnilismy to i owo...ale mnie to nie satysfakcjonuje,po tym co bylo stal mi sie obojetny,a mowie,ze chce z nim byc dla dzieci...nie dla siebie...Najchetniej wrocilabym do domu i polozyla sie spac... pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 20latkaaaa Napisano Wrzesień 18, 2007 Witam, dzisiaj zrozumialam ze mam nerwice. Nerwice na ludzi, po raz kolejny zaczelo mi sie robic slabo, krecic w glowie.. w centrum handlowym;( mam dosc zycia;( Prawie zemdlalam:( Czy ktos ma podobnie? Czy da sie to wyleczyc? Co robic aby zakupy byly przyjemnoscia a nie udreka? Mam dopiero 20lat.. Blagam pomozcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziapek Napisano Wrzesień 18, 2007 witam nerwuski:)sloneczko zaglada przez okno a ja dzisiaj....czuje sie gorzej niz w deszczowe pochmurne dni.Wrrrrrrrr..... i walcze wlasnie z napadem leku bo siedze sama i oczywiscie juz woda sodowa uderza mi do glowy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziapek Napisano Wrzesień 18, 2007 witam nerwuski:)sloneczko zaglada przez okno a ja dzisiaj....czuje sie gorzej niz w deszczowe pochmurne dni.Wrrrrrrrr..... i walcze wlasnie z napadem leku bo siedze sama i oczywiscie juz woda sodowa uderza mi do glowy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość minia28 Napisano Wrzesień 18, 2007 hej... przychodzilam na to forum w jego początkach. zaczelam, jak sie zorientowalam, ze to nerwica, skonczylam po 9miesiecznej terapii pewna, ze jestem zdrowa, ale znow od jakiegos czasu mnie meczy:( na pamiątkę po tamtej fali nerwicy zostala mi arytmia serca, biore betablokery, no i do dzis malutka dawka xanaxu. ale zaczelam sie czuc zle... mam mysli o bezsensie istnienia i jakies doly, czarnowidztwo, sadze, ze to cholerstwo wraca! czy ktoras z was tak miala? pozory wyleczenia i nawrot? nie wiem tez, jak sie pozbyc xanaxu, cholerny uzalezniacz! dostalam od kardiologa coaxil, ale i tak moj organizm domagal sie xanaxu i przy nim zostalam. mam dwoje dzieci, cudownego meza i niby wsio ok, ale... prosze, napiszcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość minia28 Napisano Wrzesień 18, 2007 najgorsze, ze w zasadzie nie mam konkretnego powodu sie denerwowac, stresowac, a robie sobie jakies nieskonczone wyrzuty, ze jestem zla matka, ze zmierzam donikad, ze nie radze sobie z niczym. jestem w kolko zmeczona, nic mi sie nie chce, nie mam sily wstac z lozka, a tak to sie wtedy zaczelo, nawet myslalam ze to depresja, ale przyszly objawy psychosomatyczne. teraz tez zaczelam sie wsluchiwac w serce i juz mi sie z ta arytia pogorszylo! to glowa, wiem, i co z tego, ze wiem. kiedys to forum bardzo mi pomoglo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izolinda 0 Napisano Wrzesień 18, 2007 Afobamko i Efciu - wielkie dzięki. Przesyłam buziaki. Uratowałyście moją skóre. Pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izolinda 0 Napisano Wrzesień 18, 2007 O przepraszam - wielkie dzięki również dla Sue21 i całuski też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afobamka 0 Napisano Wrzesień 18, 2007 Izolinda ja jesli robie to z mega prostego przepisu i zawsze wchodzi 6 jajek i tyle co zawaza jajka(wazy sie je całe w skorupkach)daje sie maki,cukru pudru i palmy tluszcz utrzec robotem,dodac puder i ucierac az sie cukier rozpusci,dodawac stopniowo po 1 jajku,potem dodac make i 2 łyzeczki proszku do pieczenia i dalej ubijac-mozna do polowy ciasta dodac kakao(ja daje np drylowane wisnie ze słoika piec w temp180 stopni w piekarniku bez termobiegu-160 z termobiegiem piec ponad godzine wkladac do nagrzanego piekarnika ps.wyrzucic kurom:P hehe-zartuje wyrasta zawsze bardzo wysoki i zawsze sie udaje tylko to jest taki zwykły placek a Ty pewno szukasz czegos bardziej ekskluzywnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afobamka 0 Napisano Wrzesień 18, 2007 ale sie nam temat zrobił kulinarny:) szramka-przytulam Cie mocno-trzymaj sie a my w czwartek 4ta rocznice bedziemy miec....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco20 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Witam Kobietki ;) jak tam u was ? :D dawno mnie nie bylo :D:D: zreszrta jak zawsze ;p pozdrawiam :D Effka :*** mama julki :*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Hejka witam wszyskich hi hi Jaco jaki ty ranny ptaszek jesteś buziolki pozdrowionka dla wszyskich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Hejka witam wszyskich hi hi Jaco jaki ty ranny ptaszek jesteś buziolki pozdrowionka dla wszyskich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szramka_25 Napisano Wrzesień 19, 2007 Hej wszystkim! Mam jakieś problemy z sercem-ściska mnie w gardle,duszno mi w mostku i czuje kłucie w lewej piersi i tak szybko mi bije serducho...też macie/miałyście przy nerwicy? Robiłam ekg w ciąży,w zeszłym roku i wyszło ok i czułam się ok,tylko tętno miałam 110/min. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazanek 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Liduszka witam cie jak sie czujesz czy ktos tu jest ze starej gwardii puls w ciazy oiwyzej 100 to norma a takie objawy sercowe tez miewam np dzisiaj bicie serca czuje nawet w stopach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mazanek 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 SZramka NIGDY PRZE NIGDY NIE POZWÓL ABY CIĘ JAKIS GNÓJ BIŁ!!!!!!!!!!!!!!! Mapisz mi cos o sobie bo dawno mnie tu nie bylo i nie wiem o tobie nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Witaj Mazanek u mnie nawet ok zalezy duzo od pogody moje samopoczucie czasem tu zaglada stara gwardia :) Szramka hejka tak to sa objawy nerwicy przynajmniej ja tak mialam wiele razy myslałam ze to zawał albo nie wiem sama co ale to mija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Efka43 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Witam wszystkich .. Liduszko ...:) .... Jaco buziolki dla Ciebie ;) .. Mazanku witaj faktycznie dawno Cię nie było :) Szramko zawsze po dużych nerwach jest nasilenie objawów . To co napisałaś to typowe , nie bój się nic się strasznego nie stanie tylko będzie Cię męczyło . Atmosfera w domu na pewno nie pomaga więc spróbuj jakoś się zrelaksować ... ale nie alkoholem :) zrób coś co sprawia ci przyjemnosć i radość . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 witajcie wieczorkiem Jaco jak leci? :) ja się wszystkim chwale i rozdaje swoje szczęście gdyz wróciła forma, w 98% i jestem happy :) nie mam pojęcia skąd bierze sie nerwica i lęki i czemu odchodza jak szybko przyszły... wszystkim życze spokojej nocki {serce] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 serce do poprawki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 Witam a co ja dzisiaj pierwsza jestem gdzie sie podziały wszystkie nerwuski ? Mamo julki fajnie ze sie dobrze czujesz byle tak dalej trzymaj Miłego dziobnka wszystkim zyczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 hejka wszystkim! gosiak67 masz skrzynke zapchana a chcialam Ci cos wyslac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Efka43 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 Witajcie Dziewczyny i Jaco ;) MamoJulki kazdy dzień z tymi ..procentami to jest jeden dzień dłużej bez martwienia się i jeden dzień więcej radości ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 Rrenusia Ewcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Efka43 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 Rrenko tenkss za meile :) super :) Afobamko ...fryzjer jest genialny :) tenksss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Efka43 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 Lidzia .... .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szramka_25 Napisano Wrzesień 20, 2007 Czesc wszystkim!mazanku,dzieki za porade :),nie pozwalam sobie,ale co z tego jak mam do czynienia z 90 kg facetem?poza tym mam zamiar odejsc od niego i juz...chcesz wiedziec cos wiecej,tylko co dokladnie cie interesuje?zapewne moja nerwica;)wiec cierpie rok na to i od 2-och mies.uczeszczam na terapie.niby mi lepiej,a jednak wciaz to cholerstwo mam!wlasnie teraz mnie dorwal lek,jak zwykle po wizycie u psych.dorastalam w rodzinie alkoholikow,chorowalam na bulimie,a teraz na nerwice-cos za cos...potem jeszcze zagladne na forum,to napisze cos wiecej,a tymczasem pozdrawiam wszystkich! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach