Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

magda s a jak dlugo juz bierzesz ten AFOBAM 0.50? a czy wiesz,ze dluzej niz 4 tyg nie mozna go brac,bo sie uzaleznisz? ja to juz mam a bralam 0.25 tylko 2 razy po 1 i teraz jestem na glodzie ale jakos musze wytrzymywac,dziewczyny najlepiej mi doradzily jak powolutku sie z tego g.....a wycofac. One sa kochane.A KETONAL faktycznie jest wporzo. magda s,wiesz ja mialam rezonans magnetyczny jakies 6 lat temu a,ze mam tez klaustrofobie to myslalam,ze umre podczas tego badania,zapomnialam jak sie nazywam,zaczelam sie modlic i tez modlitw nie pamietalam,horror... badanie sie nie udalo i dali mi kontrast i ponownie 40 min w tej trumnie!!! wyszlam biala jak topielica,ale to przez ta moja dodatkowa przypadlosc jaka jest ta fobia durna.mam jeszcze lek wysokosci i duzych przestrzeni,ciekawe co sie jeszcze do mnie przyczepi? Ach jestem tragicznie uczulona na wszystkie pochodne od AMPICYLINY i jeszcze lek TORACEN,ktory jeden na 10 milionow dziala tak,ze jezyk ucieka Ci do gardla,masz zanik mowy.To co pisza producenci lekow na tych ulotkach to jest prawdziwy horror,nigdy tego nie czytam ale wtedy to przeczytalam i pomyslalam sobie,ze dlaczego niby ja mam byc tym przypadkiem a lekarka nie podejrzewala,ze akurat na mnie padnie.Ale mnie przepraszala.Mialam plukanie zoladka,4 kroplowki na przeczyszczenie zyl,rany....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 magda s
powiem wam szczerze ze do dzisiaj mia艂am w膮tpliwo艣膮ci ze od nerwicy moze sie tak robi膰 i tak bolec g艂owa ja nan nerwice lecze sie 5 lat i juz mysla艂am ze to jakies g贸wno w g艂owie ciesze sie ze znalaz艂am te forum trzymajcie sie ciep艂o zawsze razem razniej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szpirtunia
kolatanie i ciezkie oddychanie to dla mnie chleb powszedni..denerwuje mnie jedynie ten kaszel, skad sie wzial cholera.a mydocalm na prawde pomaga, biore 3 razy dziennie i bole ust膮pily, a nie wytrzymywalam z bolu, kazde kladzenie si臋 spac to byl koszmar.. teraz jest dobrze, mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magda s
afobam 5 lat i poma艂u go odrzucam pod okiem psychiatry bywa艂o ze bra艂am 1mg 3 razy dziennie nawet wiecej teraz odstawiam tez sie troche m臋cze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szpirtunia
a i bron boze nie czytajcie ulotek, serio, niech ktos je czyta za was, dlatego ze bedziecie mialy wszystkie skutki uboczne;) oczywiscie sobie wmowione..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magda s
ten kaszel to mo偶e by膰 skutek uboczny kt贸rego艣 z lek贸w jezeli go wczesniej nie mia艂as

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiak500
o tak je艣li chodzi o czytanie ulotek to szczera prawda, ja czytam od deski do deski na ka偶dym leku, i to jest b艂膮d bo potem nic tylko siedz臋 i wymy艣lami potwornie sie nakr臋cam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magda s
mamunieczka te偶 swoje prze偶y艂as wsp贸艂czuje ja tez sie boje rezonansu mia艂am raz roboiony 艣rednia przyjemno艣膰 dok艂adnie takie uczucie jak w trumnie nie polecam ale bardzo dok艂adne badanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szpirtunia
mam nadzieje:) kaszel przezyje, mam tylko nadzieje ze bez glownych objawow:) magda bedzie dobrze:) nie trzeba myslec o najgorszym, wiem sama, mialam robion膮 tomografi臋, morflogie w ci膮gu 3 miesi臋cy chyba z 15 razy..az mnie zyla boli na sam widok igly:D i jest juz lepiej, staram sie myslec pozytywnie, to chyba wszystko, i wiem ze musze zacz膮c uprawiac jakis sport, podobno to dobrze dziala na stres

Udost臋pnij ten post

Mowie wam dziewczyny,ze te ulotki to chyba nadawalyby sie na scenariusz dobrego horroru!!!! Moja coreczka majac 9 lat zostala zdiagnozowana po utracie przytomnosci,ze ma padaczke pourazowa, bez napadowa ale tylko utraty przytomnosci,wiec gdy dostala leki p/padaczkowe to ja jako kochana mamusia (a bylo to 13 lat temu)przeczytalam ulotke.O MATKO BOSKA,JAK JA PLAKALAM,ze moja corka bedzie debilkiem doslownie,co tam nie bylo powypisywane. zadzwonilam szybko do neurolog,bo leczylam moja corcie prywatnie gdy wyszla z AM w Gdansku a Ona mnie uspokoila,ze to tylko asekuracja.Ale jedno sie zgadzalo,ze z piatkowej uczennicy coreczka ledwo 4 i 3 przynosila,lekarka mi to powiedziala,ze to sie najczesciej zdarza.Corka byla bardzo dzielna, wszystkie egzaminy zdawala bez zadnych ulg,nawet mature zdawala pieknie,ale zakuwala po nocach.Teraz ma juz 22 lata i jest zdrowa,badanie EEG pokazalo,ze jej mozg jest prawidlowy,jakies tam fale....nie znam sie na tej neurologii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szpirtunia
pytanie troche osobiste, po czym to si臋 uwas zacze艂o???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szpirtunia
u mnie to chyba cale zycie sie zbieralo..a po poronieniu wszystko pu艣cilo, no ale bedzie dobrze:D

Udost臋pnij ten post

witam ale sie dzis tu zrobil szal ledwo wszystko poczytalam ale to dobze znaczy ze nas przybywa i interesuja sie nami Magda wspolczuje bolu SZpirtunia ja kaszel mialam ho ho meczylam sie okropnie i tez rano a zwlaszcza wieczorem i robilam badania spirometrie to na pluca oskrzela i nic i po latach wyszlo ze mam refluks biore lek i trzymam troche diete kaszel nie pamietam ze mialam refluks to jest cofanie sie tresci zoladka do przelyku ty nie czujesz a on podrarznia gardlo i to jr=est to przynajmniej umnie tak wyszlo ale kaszel znikl pozdrawiam wszystkie ile tylko was tu jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szpirtunia
ja to czuje jak mi nerw skacze w plucach, dziwne to heh..mam nadzieje ze dla mnie tez przejdzie.. juz raz przeszlo:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiak500
U mnie to chyba skumulowa艂o si臋 troch臋 spraw, zmiana pracy, miejsca zamieszkania. Chocia偶 wszystko sie uk艂ada艂o ok. Tylko m贸j problem to to, 偶e ja strasznie wszystko prze偶ywam, analizuj臋 ka偶dy krok i zastanawiam si臋 tysi膮c razy i strasznie emocjonalnie do wszystkiego podchodz臋.chyba nagromadzi艂o si臋 tego troche i tak od ok.roku zacz臋艂o mnie to paskudztwo m臋czy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szpirtunia
ja jutro ide do lekarza po skierowanie na ekg, jeszcze nigdy nie mialam robionego,, ciekawe tylko czy w ogole bedzie chcial mi dac te skierowanie..

Udost臋pnij ten post

ja mialam robione ekg w tym tygodniu nawet... lekarz powiedzial ze mam niskie zaslony.. na nic nie wiem co to moze oznaczac - lekarz tez nic wiecej nie powiedzial

Udost臋pnij ten post

TO forum to naprawde super sprawa taka dobra terapia:)ja mam co艣 podobnego jak Ty kasiak500 za bardzo wszystko prze偶ywam.czasem nie mam powod贸w byc zdenerwowana a mam ci膮g艂e duszno艣ci i ucisk ko艂o serca. Mo偶ecie mi poda膰 jakie leki dostane w aptece bez recepty na pozbycie sie dusznoaci i ucisku w klatce piersiowej? do jakiego lekarza najlepiej sie z tym zg艂osi膰? je艣li kto艣 jest z krakowa to niech mi poda jakie艣 namiary. Ja lecze sie u neurologaa do tej pory bo ciagle mialam zawroty glowy i bole szyii podobno od niestabilnosci kregoslupa szyjnego. a jakies dwa tyg temu pojawily sie te duszno艣ci i wiem 偶e to od nerw贸w. wiem 偶e pomo偶ecie:)jeste艣cie super!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szpirtunia
od szyii mydocalm , polecam:) dla mnie jak r臋k膮 odja a m臋czylam si臋 z tym od ubieg艂ego marca, ja rownierz chcialabym dostac jakis lek an te dusznosci, bede jutro klamac dla lekarza, zeby dal mi skierowanie na te ekg i na pluca co wymyslec????prawdy powiedziec nie moge;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiak500
oczko111 a bierzerz jakie艣 uspokajacze? takie bez recepty to ju偶 przerabia艂am ale na mnie takie zio艂owe specyfiki niestety nie dzia艂aj膮, mo偶e wybierz si臋 do jakiego艣 specajlisty 偶eby przepisa膰 co艣 innego.ja bior臋 xanax 0,25 od niedawna co prawda ale mam wielk膮 nadziej臋, 偶e troch臋 mnie podleczy. Ja te偶 uwa偶am 偶e ta stronka jest super i troch臋 dzia艂a jak terapia. To jest trudne oczko 111 ale musimy troch臋 nad soba popracowa膰 偶eby nie prze偶ywa膰 tak ma艂o istotnych pierdu艂ek:))

Udost臋pnij ten post

ale kasiak500 dobrze wiesz jakie to trudne nie przejmowac si臋:(na mnie te zio艂owe leki tez nie dzia艂aj膮 kupi艂am sobie valerin mite na te dusznosci ale te偶 nic.mo偶e jest co艣 co mo偶e pom贸c?a czy te dusznosci i k艂ucie ko艂o serca s膮 gro偶ne dla nas?czy to wszystko to nerwob贸l kt贸ry mija?wie ktos cos o takim leku jak CITAL?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiak500
szpirtunia, a co si臋 dzieje z Twoim serduszkiem? Bo mi 艂omota艂o jak oszala艂e i przy ataku 100 razy bardziej jak l膮dowa艂am na pogotowiu to mi robili ekg ostatnioo to kilka razy i wszystko wysz艂o ok. Ale wybra艂am si臋 do kardiologa :)) i mam za szybk膮 akcj臋 serca i przepisa艂 mi lek jak na razie jest ciut lepiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiak500
Te duszno艣ci i k艂ucie to typowe przy nerwicy, oczko 111 wiem 偶e to cholernie trudne wrzuci膰 na luz sama z tym walcz臋 ju偶 nie wiem ile czasu:(( i jak narazie bez efektu.niestety nie s艂ysza艂am o tym leku CITAL.

Udost臋pnij ten post

kasiak500 prosy napisy jaki lek dostaas na serducho ja mam ten sam problem ..........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiak500
BETALOC, naprawd臋 jak narazie dzia艂a i jest ok.Ale niech Ci臋 kardiolog przebada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mely
witam ja jestem nowa.ale nie z nowymi wiadomosciami ,mam to co wy !wiem jak sie czujecie huj....ja to wogole,z domu boje sie wyjsc bo raz uslyszalam w TV ze mozna dostac paralizu przez nerwice,no i oczywscie mysle ze moze to mi sie stac jak autem jade,,,itd.koszmar nie mam juz sil ale walcze ,walcze codziennie ,bo kocham zycie i chcem zyc tak jak kiedys!!!!trzymajcie sie wszyscy znerwicowani,nie dajcie sie tej \"chorobie\"!!!!pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szpirtunia
kasiak u mnie to dusznosci, plytki oddech, czasem wydaje mi si臋 ze serce skacze nierownomiernie, ale to moze tylko tak w mojej glowie:) przy wi臋kszym wysilku strasznie mi wali, tak ze mi cala klatka chodzi..ciemno przed oczami co chwilka, bo wydaje mi si臋 ze powietrze do mnie nie chodzi..moze to pluca, cholera go wie, to taki 2 atak, wczesniej mnie trzymalo okolo 2 tygodni, pozniej okolo 2-3 przerwa ( przez ten czas bylam w Polsce na badaniach ci膮zowych) wrocilam w sobote a od niedzieli znow spac nie moglam, myslalam ze to wczesniej to byla jakas infekcja bo byl tez i kaszel, badan nie robilam pod tym wzgl臋tem, no coz mam nadzieje ze to tylko moja nerwica:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szpirtunia
mely, moja mama miala paraliz, po jakims czasie zacze艂a miec omdlenia na ulicy, bylo jej non stop slabo, nikt nie wiedzial co jest, spodziewano sie najgorszego wlacznie z guzem mozgu, okazalo sie ze to byla bardzo silna nerwica, mama brala sulpride, i dzis jest w pelni zdrowa:)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰