Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

dajcie coś skutecznego na ból głowy haloooooooooooooooooooo

witam wszystkich MAGDA Sprzykro mi ze tak Cie boli glowa ale tabletek Ci niedam i nie poradze bo moge zaszkodzic zrob sobie oklad itabletke jakie bierzesz i tyle moge Ci poradzic sory a reszta to jak mowisz pisac beda pozniej a teraz niema rzadnej co ??????????pozdrawiam

Gość poprostu katenol
magda s - katenol , na mnie dziala, lub nurofen forte

dzieki ale na mnie własnie ketonal nie działa a wszystkie nurofeny apapy i ibupromy tez nie wziełam xanax moze potym bedzie troche lepiej dzieki serdeczne pozdrawiam

Gość ppppppppppppppppppppppp
wy porownujecie srodki przeciwbolowe do xanaxu???????????????

nie porównuje xanaxu ale skoro lekarz trwierdzi ze te bóle od nerwicy wiec moze xanax pomoze i jak narazie od 10 minut mam spokój z bólem głowy wiem ze xanax to benzo lek przeciw lekowy choruje juz troche na ta cholerna chorobe wiec troche tego gówna znam

witam xanax jest dobry na wszystkie bole zwiazane z nerwica tez go biore okolo 2 lata i wiem ze zawsze mnie wyciszy i pomoze

Gość pppppppppppppppppppppppp
ja tez troche choruje xanax wycisza i usmierza wyimaginowany bol!!!!!!!! na bole nerwicowe nie zazywa sie xanaxu!!!! kobiety-wy sie leczycie u specjalistow????????????????czy same sobie rp wypisujecie????????????????????????????

ty troche chorujesz ja bardzo od kilku lat sie lecze u specjalisty i nie wypisuje sama leków i jak cos pomaga to sie bierze moze nie spotkał cie taki ból jak mnie czego oczywiscie nie zycze ale uwazam na te leki

Gość ppppppppppppppppppppppppppp
ja choruje 11 lat wiec przypuszczam ze moja droga jest dłuzsza

czesc,wlasnie wstalam,boze jak mnie glowa dzisiaj bolala,nie moglam na oczy patrzec,az musialam sie zdrzemnac!a jak wam dzisiaj minal dzien?mamunieczko kochana gdzie jestes???????

no super ja teraz wyspana i spac nie moge,a wy pewnie wszyscy juz w lozeczkach!!hi hi

Gość ecipeci-k
mamunieczka poszla sie popierdolic ze swoim chlopem :P

ha,ha,ha i kto tu jest agresywny????????? widze ze ta nerwica niektorym to totalnie w glowach namieszala.wiem jedno,dla ciebie to ratunku juz ne ma!!!!!!!!!!!!! ADIOS!!!!!depp!!!!!

Gość do pppppppppppppppppppppppp
co bierzesz?co propnujesz na bole?

Gość ddddddddddoooooooooooooooooo
mamunieczke wstyd za swoje maniery ,dala glowe w piasek!! a co do mely 1 to też szkoda słow na tą osobke.

🖐️ dzis jest czwarty dzień jak bezustannie czuję ucisk w sercu:( łykam propranolol. Ale nie jestem pewna czy to dobrze. Niby lekarz kazał, ale przeczytałam na ulotce,że on obniża ciśnienie, a ja mam je i tak niziutkie 90na 50. wcześniej też mnie pobolewało serducho, ale jeszcze nigdy tak bezustannie. Bardzo mi źle.

🖐️ Atunia to tylko nerwy, nie bój się, wszystko minie. Kochana wiesz , że jak tabletki nie pomagają to nerwy siedzą w serduszku. Wygadaj się co leży na sercu i minie. Jestem z Tobą 👄 🌻 witajcie dziewczynki miłego dzionka pa

Gość pppppppppppppppppppppppppppppp
ibuprom

Gość do pppppppppppppppppppp
ibuprom na bole nerwicowe ?????

mamunieczce nie wstyd za swoje maniery,bo nic zlego nie zrobila,czepcie sie moze kogos innego,oki? Czesc nerwuski,mialam klopoty z netem,a tu juz obrabiaja d..e tak,ze az wstyd czytac,to smutne,ze zwrocenie uwagi tak sie odbija na czlowieku... Ja nic zlego nie zrobilam,nie mam zreszta zamiaru tlumaczyc sie byle komu

ecipeci-k ,moze tak udaj sie na urlopik,cos Ci zwoje sie chyba zbytnio przemeczyly,jestem tutaj na tym forum,bo jest mi tu dobrze, sa tu swietnie dziewczyny i gadaj sobie ile wlezie... Cale szczescie,ze nie musze Ciebie ogladac.A co do pi....ia z moim mezczyzna to zal Ci,nie masz z kim? Ja jestem kochana przynajmniej

Gość zerostresu
Witam.Moja nerwica zaczeła się 9 miesiecy temu.Zreszta na początku mysłałam ze to przez to że straciłam dziadka.Poszłam do lekarza ogólnego i pani doktor powiedziała że to przez moje niskie ciśnienie.Kazała brać magnez i pić meliskę.Jednak ja zaczełam mieć coraz większe lęki.Straciłam pracę,zaczęłam siedzieć w domu.O markietach nie mogło być mowy.I tak do końca roku.W styczniu pogrzebałam trochę w neci i znalazłam fora które uświadomiły mi ze mam nerwicę lękową.Przeczytałam świetna książkę (''Potęga podświadomości).Nie jest teraz idealnie ale zaczynam wychodzić lękom naprzeciw.Nadal biore magnez,omega3.Wierzę ze mi się uda,czego Wam kochani również życzę:)Na każdym kroku powtarzajcie sobie ZERO STRESU.....pomaga.Buzka

Gość Źródła nerwicy
Źródła nerwicy często znajdują się w dzieciństwie chorego, kiedy to niewłaściwe metody wychowawcze, presje i oczekiwania wpłynęły na ukształtowanie niewłaściwych cech osobowości, uniemożliwiających samoakceptację i wykształcenie umiejętności adaptacyjnych

Gość do mamusieczki
byś się wstydziła kobieto 42 letnia!!!Czasem troche pokory, dobrze robi.Dużo nauki przed tobą.Znasz taka piosenke "mniej niż zero"- posluchaj sobie.

Gość KarlD
Witam.... Dzisiaj w nocy miałam chyba atak paniki... tzn...definiuje to tak po tym, co przeczytałam tutaj i na innych forach. Miewam bóle w klatce piersiowej od jakiegoś roku, ale jak do tej pory miałam tylko dwa takie ataki...jeden dawno temu, drugi dzisiejszej nocy. Potworny szum w głowie, niemożność wykonania jakiegokolwiek ruchu czy dźwięku... Później cholernie zimno, dreszcze i ogromny strach... Co się dzieje? Byłam jakiś czas temu u kardiologa z bólami w klatce piersiowej... stwierdził tachykardie i przepisał magnez i... nie pamiętam nazwy leku:/ Przestałam to brać, bo nic nie pomagało. Magnez owszem- uspokoił skurcze mięśni. Nie chcę przyjąć do siebie tego, że to nerwica... bo to byłoby równoznaczne z wizytą u psychologa, psychiatry.... chce tego uniknąć... Mogę leczyć się sama? Jak mam sobie z tym poradzić?

Gość do KarlD
Wydaje mi się ze twój przypadek lęku jest dość poważny i lepiej skozystaj z porady psychologa lub psychiatry.Bez pomocy lęki mogom sie nasilać a ty będziesz się bardziej w to zagłębiać.Na poczatku porozmawiaj z kims zaufanym,wyżal się.Przyjaciele to dobra terapia.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować