zdr贸wko 0 Napisano Sierpie艅 27, 2008 Stres-stop wsp贸艂czuj臋 serii lekarstw:) sko艅cz je czym predzej:) u mnie na razie dobrze, nawet bardzo ale jak stare porzekad艂o brzmi NIE CHWAL DNIA PRZED ZACHODEM:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lolalka Napisano Sierpie艅 27, 2008 chol.....ra teraz by艂a u mnie kolezanka i nie wiedz膮 nic o moich l臋kac h z g艂ow膮 powiedzia艂a 偶e kto艣 tam ma guza m贸zgu i mia艂 jakie艣 niedowa艂ady r膮k itd no normalnie ju偶 mam wra偶enie 偶e r臋ka mi co艣 ci膮偶y i n oga jaka艣 taka jak by 艣cierpni臋ta no i oczywi艣cie p贸艂 g艂owy boli nadal:(:(:(:(: Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 marysia40 Napisano Sierpie艅 27, 2008 Oj widze ze juz chyba wszystkie poszlyscie spac , ja niestety czarno widze dzisiejsza noc, glowa mi doslownie peka, wzielam juz dwa ibupromy i nic.Tak sie boje, nie moge sobie poradzic.XANAKSIK CO ROBIC? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 marysia40 Napisano Sierpie艅 27, 2008 LOLALKA- mnie tez wlasnie pol glowy boli okropnie, boje sie strasznie bo tak mi jakos slabo , a glowa jak niemoja.Czy cos bierzesz na ten bol ,jesli tak to co? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
xanaxik 0 Napisano Sierpie艅 27, 2008 dziewczynki z bolami glowy -a boli was glowa bardziej jak lezycie ? wymiotujecie bez powodu? gubie sie w lekarstwach na nerwice ktore bierzecie.przypomnijcie mi bo zakuty leb mam;)teraz sobie zapisze. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
akrod 0 Napisano Sierpie艅 27, 2008 marysia40-mnie troch臋 b贸l g艂owy opu艣ci艂,ale jeszcze w niedziel臋 mia艂am wszystko to,co ty.Nieswoja g艂owa,wira偶e w niej,chwilami mi dzwoni艂o,chwilami stuka艂o,uszy mi si臋 zatyka艂y.Powiedzia艂am sobie:TRUDNO,NAJWY呕EJ UMR臉!!!!P贸藕niej znowu l臋k o dzieci,bo przecie偶 zostan膮 same.Pewnie za jaki艣 czas znowu N uderzy ze zdwojon膮 si艂膮,ale ciesz臋 si臋,偶e p贸ki co jest oki.Trzymaj si臋 ....o w艂asnie mi si臋 we 艂bie zakr臋ci艂o!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lolalka Napisano Sierpie艅 27, 2008 kochana ja te p贸艂 g艂owy czuj臋 ju偶 jakie艣 2 tyg ale to nie jest taki b贸l na tabletki tylko tak co jaki艣 czas czuj臋 dyskomfort nie wiem dziwne uczucie .... ale nic na to nie bior臋 tylko xanax by zapomniec dzi艣 dla odmiany maritni i jako艣 tak lepeij zapomnia艂am na chwile o guzach Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lolalka Napisano Sierpie艅 27, 2008 nie wymiotuj臋 chocia偶 niedobrze jest mi cz臋sto ale to m贸j standardowy objaw w nerwicy jak 艣pi臋 nic nie czuj臋 dopiero po wstaniu sama ju偶 nie wiem... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
xanaxik 0 Napisano Sierpie艅 27, 2008 lolalka-pytam bo jezeli bol glowy zaczyna sie zaraz jak czlowiek sie kladzie lub nasila w pozycji lezacej mozna sie lekko niepokoic.no i gwaltowne wymioty nie poprzedzone nudnosciami tez nie sa ok. mi to wygl膮da na migrene lub nerwice w czystej postaci. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
stres-stop 0 Napisano Sierpie艅 27, 2008 oki to dzis na wieczor mam juz nie brac antybiotyku, wiec sobie wezme nospe i czopek wsadze:P tylko jutro rano mam wziasc, a potem jak cos to mam dzwonic jakby bylo gorzej a jak nie to czekac az okres sie skonczy i przyjsc do badania:) ale zadzwonie jutro albo pojutrze po porade dobrze ze mi pozwolil dzwonic:) oj ale duzo nas na tym forum!!!!!!!! nerwy tez daja we znaki glowce w postaci boli migrenowych(ja tak mam tez) nie mam sily pocieszac przepraszam:((((((((((((((((( fajnie ze jestescie,ale szkoda ze nie mozemy sie wszystkie spotkac w duzym gronie na zywo:( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Seniorita_Nervosa 0 Napisano Sierpie艅 27, 2008 Ojojoj dziewczynki ... tylko tyle dzi艣, wi臋cej nie dam rady :( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
akrod 0 Napisano Sierpie艅 27, 2008 A teraz dziewcz臋ta co艣 na pokrzepienie naszych wystraszonych serc.Moja kuzynka mia艂a wszystkie nasze objawy:b贸le g艂owy,zawroty a偶 do utraty przytomno艣ci,b贸le wszystkiego,co tylko mog艂o bole膰.Le偶a艂a plackiem i nie mia艂a si艂y wsta膰.Zrobi艂a tomograf i nic nie wykaza艂.Czyli,chyba nas zabijaj膮 nasze chore my艣li......Ja si臋 tu m膮drz臋,ale ze strachu ledwo 偶yj臋 podczas ka偶dego nowego objawu Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bellergot Napisano Sierpie艅 27, 2008 AKROD no i co z ta kuzynka??? jak sie dowiedziala ze badania sa ok to wyzdrowiala???:) hmmmmmm no fakt czujemy sie tak jak myslimy podobno nawet ja czlowieka boli i o tym nie mysli, zajmuje sie praca, cieszy sie zyciem to po jakim czasie juz go nie czuje:) tylko musimy to zastosowac... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
stres-stop 0 Napisano Sierpie艅 27, 2008 no ciekawe,ale mi pozytywne myslenie pzynioslo ulge poczulam sie lepiej we wtorek:) a dzis od samego rana kiepska pogoda i dreczylam sie myslami kiedy cos gorszego nastania,uzalalam sie nad soba to caly dzien skopany i tak mnie bolalo ale ciekawe czy na prawde bolalo.... hmm troche na pewno,ale pewnie te nasilenia ktore mi sie dzis trafialy to z nerwow!? ide spaciu juz dobranoc kolorowych snow Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kierowniczka13 0 Napisano Sierpie艅 27, 2008 ide spac z wnuczka pospacerowalam i mniej myslalam ze jestem sama pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lolalka Napisano Sierpie艅 28, 2008 czytam czytam i jako艣 tak lepiej mi dzien dobry Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lolalka Napisano Sierpie艅 28, 2008 "Obiegowy l臋k przed guzem m贸zgu wyra偶any s艂owami – „boli mnie stale g艂owa – mo偶e to guz m贸zgu?” - jest bezzasadny. Guzy m贸zgu zaczynaj膮 si臋 od innych objaw贸w ni偶 b贸l g艂owy," chyba sobie to wydrukuje i przykleje nad 艂贸偶kiem Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
szramka_26 0 Napisano Sierpie艅 28, 2008 Witam wszystkich! Ojojoj,ale schiza z tymi b贸lami g艂owy, sama przez to przechodz臋:( Czuj臋, jak mnie pod czach膮 艣ciska i uciska, jaka艣 ot臋piona jestem. By艂am na rezonansie i eeg i niby nic, ale znowu mam skierowanie do neurologa i na badanie dna oka. I troch臋 si臋 tym stresuj臋. A czy kto艣 bierze Venlectine 75 mg i Cloranxen 10 mg? Bo takie leki mi psychiatra zapisa艂. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 marysia40 Napisano Sierpie艅 28, 2008 Dzien dobry wszystkim!!!! XANAKSIK- nie nigdy nie wymiotowalam , najwyzej nudnosci, w pozycji lezacej czuje sie lepiej i nigdy mnie nie budzi bol glowy.Kiedys bardzo czesto chodzilam do neurologa, on stwierdzal za kazdym razem , ze to napieciowe i migrenowe bole glowy. Sama wiesz jak to jest, kiedy zaczyna bolec,tomi tak myslimy o najgorszym, ja ostatnio mam bardzo zle dni, ustaly problemy z brzuchem ,no to sie zaczelo co innego.Ja biore LEXOTAN - wtedy kiedy naprawde musze. Syszalyscie o tym leku? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 marysia40 Napisano Sierpie艅 28, 2008 AKROD- dzieki za dobre slowo, ja za ciebie tez trzymam kciuki, aby problemy minely. U mnie dzis troche lepiej tzn. narazie nie boli , ale tak naprawde jeszcze sobie leze, nie wiem co bedzie gdy wstane. Na szczescie jest w domu moja corcia , nie bede wiec sama to i strach bedzie mniejszy, bo najgorzej u mnie gdy mi cos jest jak jestem sama. L臋ki, L臋ki, L臋ki, L臋ki----to jest najwiekszy koszmar to one najbardziej nie pozwalaja normalnie zyc, funkcjonowac!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lolalka Napisano Sierpie艅 28, 2008 ja tk mam za dwa tygodnie mam nadziej臋 偶e do tego czasu nie oszalej臋 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lolalka Napisano Sierpie艅 28, 2008 marysia a ty na te b贸le musisz co艣 brac? sa na tyle mocne? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
xanaxik 0 Napisano Sierpie艅 28, 2008 witam:) becze dzisiaj ........ powod-nieznany juz przez moment myslalam ,ze wyladuje w psychiatryku kobitki macie czasem tak ze jestescie rozdraznione bez powodu,zniechecone,placzliwe. ja cos ostatnio lece w dol po rowni pochylej znowu kumuluje wszystkie sily na walke...tylko od czgo zaczac jak leb zdolowany. cos mnie gniecie w duszy -tylko co? ide sobie zdychac cichutko w kaciku...... Boze daj mi sile! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lolalka Napisano Sierpie艅 28, 2008 ostatnio bardzo cz臋sto a dzi艣 nawet wzi臋艂am xanax bo totalnie 藕le naprawe boj臋 si臋 wszystkiego g艂owa co jaki艣 czas sobie pyka a ja rycze i rycze przekonana 偶e nie wiele mi ju偶 偶ycia pozosta艂o wog贸le to nie chce mi si臋 tak ju偶 偶yc:( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 marysia40 Napisano Sierpie艅 28, 2008 LOALKA- roznie bywa , ale czasem biore , bo jesli w pore cos wezme , to czesto udaje mi sie go na poczatku stlumic lu zmniejszyc. Sam lekarz mi doradzil ze tak mam robic., COs przeciwbolowego i na uspokojenie.Niekiedy skutkuje, ale nie zawsze i wtedy sie mecze. Xanaksik- Kochana nie zalamuj sie , ja tez czesto placze , z byle powodu lub czasami zupelnie bez.Chodze rozdrazniona , wystarczy czyjes glupie spojrzenie , lub jakas moja mysl i rycze jak bobr.Niestety nic mi na to nie pomaga , samo musi minac, ale wiem ze nie moge tego powstrzymac po prostu musze sie wyplakac.Glowa do gory!!!! Przejdzie i znowu bedzie fajnie tylko sie nie poddawaj!!!!! Zreszta sama dobrze wiesz , Ze tylko walka i praca nad soba nam pozostala. Nadchodzi jesien nie masz pojecia jak sie boje , bo u mnie zawsze o tej porze roku wszystko sie nasila.Trzymam za ciebie mocno kciuki. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 marysia40 Napisano Sierpie艅 28, 2008 Xanaksik -a moge zapytac z jakich okolic Polski jestes? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
xanaxik 0 Napisano Sierpie艅 28, 2008 kurde-epidemia jakas. ja dla odmiany nie czuje sie smiertelnie chora;)ale boje sie ,ze ZWARIUJE:( wlecze sie za mna uczucie rozdraznienia i smutku. nic -pozre xanax bo jestem tym zmeczona.moze pomoze,chociaz na takie cuda jeszce go nie bralam denerwuja mnie ludzie zdrowi ,ktorzy marudza na kazdym kroku,j臋cz膮 o byle go..no,placza o zlamany paznokiec nie wiedzac ,ze pieklo moze byc w czlowieku -BEZ ZADNEGO POWODU! DLACZEGO MAMY TAKIE WRAZLIWE /POPSUTE/POKRECONE-PSYCHIKI? buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu BUZIAKI Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
xanaxik 0 Napisano Sierpie艅 28, 2008 zielona gora Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lolalka Napisano Sierpie艅 28, 2008 no mnie si臋 to wlecze trzeci tydzie艅 wcze艣niej mia艂am jazdy z serduchem a po tym jak kardiolog stwierdzi艂 偶e nie mam mowy o zawale przesz艂o jak r臋k膮 odja艂 ....no i zacz臋艂a si臋 g艂owa ale to naprawde jest dziwne bo mysle 偶e gdyby kto艣 normalny mia艂 takie uciski to nawet by ich nie zauwa偶y艂 a ja ju偶 z tego zrobi艂am dramat to nie boli naprawd臋 mocno co chwilk臋 tylko uci艣nie zak艂uje ale ma艂o wyra藕nie.......tabletki raczej nie mam na co brac Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
xanaxik 0 Napisano Sierpie艅 28, 2008 seniorita_nervosa -co sie wczoraj stalo?jak sie czujesz? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach