Angel61 0 Napisano Luty 21, 2007 Maleństwo już jedną fotkę wysłałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 21, 2007 Właśnie napisałam że cuuuuudny,aż się rozpłynełam z zachwytu:) Dzisiaj temat;nasze pociechy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel61 0 Napisano Luty 21, 2007 Fajnie że Ci się podoba. Jest Kochany. Zaraz drugie zdjęcie Ci wyśle. :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 21, 2007 Ok Angel,do wszystkich nerwicowców:zwierzaki łagodzą nasz stres:) Pelasia kup sobie labradorka bo to pies terapeutyczny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 21, 2007 Ja jestem jamniko maiaczką więc uwielbiam tą rase.Pies cudowny Angel:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 21, 2007 miało być maniaczką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 21, 2007 Witam nerwusiątka .Wstyd się przyznać ale ja dopiero dupe z wyrka zwlokłam .U mnie mróz ,ale bez śniegu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 21, 2007 cześć Ada,przynajmniej się wyspałaś:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 21, 2007 Przymulona strasznie jestem.Za dlugo leżałam ,oj ale ze mnie śpioch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 21, 2007 Miałam kiedyś jamnika miniaturkę ,był słodki ,ale mi go ukradli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel61 0 Napisano Luty 21, 2007 Ojej ukradli :(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 21, 2007 U mnie zaczął padać śnieg.Brrr zimno się robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 21, 2007 Jakiś smutny dzień dzisiaj nad morzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel61 0 Napisano Luty 21, 2007 W Warszawie słoneczko świeci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdziapek 0 Napisano Luty 21, 2007 Witam :) Podpisuje liste obecnosci :) U mnie hm w sumie to nijak 0 * czasami sloneczko wyjdzie ale malo i nic poza tym ciekawego nie ma :) Witaj Angel :) Efka i malenstwo - to ja jestem 3 bo ja tez sobie dalam takie postanowienie i przygotowywalam sie juz od tygodnia - najadlam sie slodyczami :D a teraz ani troche hm no zrobie sobie jedynie wyjatek w urodzinki :) A co do zwierzatek to jejciu uwielbiam je :) ale niestety nie mam zadnego bo mam male mieszkanko i ciagle jestem w pracy mama tez wiec zwierzaczek musialby byc sam :( ale mialam kiedys papuzki jejciu takie kochane :) Pozdrawiam wszystkich i zycze spokojnego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdziapek 0 Napisano Luty 21, 2007 ijej musze to napsiac - patrze teraz na biurko a tu ... biedroneczka mi chodzi :) juz nie jestem sama w pracy :) mam pomocnika :)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 21, 2007 Biedroneczka???To już wiosna nadchodzi:)Witaj Magdziapek mam nadzieje że w pracy ok:) Ada duża kawka Angel z jakie dzielnicy jesteś,bo ja z Bemowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel61 0 Napisano Luty 21, 2007 Witaj Magdziapek :) Superr pomocnik :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel61 0 Napisano Luty 21, 2007 Ja jestem z grochowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 21, 2007 Dziewczyny W Warszawie też już się smutno robi:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 21, 2007 Angel to daleko:( Ale może kiedyś spotkamy się z naszymi psiakami,tylko że to dwa samce!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel61 0 Napisano Luty 21, 2007 Może się nie pokłócą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdziapek 0 Napisano Luty 21, 2007 wiosna :) mmmmm oby ... :) a w pracy to hm szukam ciagle innych ofert i coraz bardziej wpadam w dola ze nie znajde nic lepszego albo ze zmienie prace a potem sie okaze ze popelnilam blad ... no ale jak nie zaryzykuje to nie sprawdze tego nigdy i ciagle tu bede siedziec i czuc sie jak \"szara myszka\" od wszystkiego .... hm moze przeslecie mi troche sloneczka z warszawy :) bo u mnie coraz bardziej sie chmurzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Luty 21, 2007 angel a mi nie przyslalas swojego zwierzaka.buuuuuuu wiosna z cala pewnoscia idzie czuje to w zeszlym roku postanowilam nie jesc slodyczy przez caly post bylo bardzo ciezko w pierwszym tygodniu a potem juz lzej, teraz musze sie zastanowic czy bym podolala wyzwaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel61 0 Napisano Luty 21, 2007 iiyama juz się poprawiam;) Podaj mi swój mail? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdziapek 0 Napisano Luty 21, 2007 Iiyama - dolacz do nas - im bedzie nas wiecej tym latwiej nam bedzie sie mobilizowac zeby nie jesc slodyczy :D dla mnie to szczegolne wyzwanie bo ja pochlaniam ogromne ilosci slodyczy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 21, 2007 Angel mój to bohater w domku a pierdoła na dworzu:) Magdziapek ja Tobie nie przesle słońca z warszawy bo już coś się chmurzy:( Ale wysyłam wewnętrzne słońce.A co do pracy to znajdzie się,masz studiawięc nie powinnaś się martwić.A sama napisałaś:jak nie zaryzykuje nie sprawdze.Ja wierze że się uda:) Iiama podołasz,ja kocham słodycze i mi może być ciężko no i moge się złamać ale póki co nie jem ich:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 21, 2007 Witam witam serdecznie wszystkich Dziewczyny jak chcecie to słoneczka podesle swieci od rana az milo Ewcia po tych orgietkach u Zdredzia az cisnienia dostalam serio bardzo zle sie czułam w głowie strasznie mi sie tez krecilo. A tak fajnie bylo hi hi hi tyle sie umiałam Czesc Angel 61 buziole pozdrawiam Szkoda ja nie mam zadnego czworonoga :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel61 0 Napisano Luty 21, 2007 Ja także do was dołączam. Kocham słodycze. Np dziś musiałam raniutko zjeść ślicznego pączusia. Mniam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdziapek 0 Napisano Luty 21, 2007 Czesc Liduszka :) to ja poprosze o troche sloneczka :D i oczywiscie dizekuje malenstwo za Twoje sloneczko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach